• Vivien

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Azonnal felvette. Nem volt semmi probléma. Kedves hang. Megbeszéltük a randi időpontját. Igényeimet előre jeleztem.
  • Megközelítés:

    Közel a tömegközlekedés. Parkolás a ház előtt. Cím egyértelmű, bejutás könnyű. A lakásba jutás során bénáztam egyet, kevésbé lett így diszkrét. Ezúton is bocsánat, legközelebb szerszámokkal megyek... :-)
  • Helyszín:

    Tetthely kanapé, lakás tiszta és higiénikus. Fürdő is tiszta. Nem volt tusfürdő bemutató, én megtaláltam a saját illatom. A célnak kiváló.
  • Lány külseje:

    Hú, itt vagyok nagyon nagy bajban. Vivien egy hihetetlenül gyönyörű nő. A hirdetését megpillantva titkon reménykedtem, hogy egy korábbi partnerem új néven. Nem ő volt, amit utólag nem is bánok. A képek alapján azt mondanám, hogy van, ami alapján egyértelmű, van szerintem ami régebbi. A lényeg, Vivien egy IGAZI NŐ! Nincs tökéletes test, nem címlaplány. Ha valaki a feszes cicik, hibátlan popó rabja, csalódni fog. Ha viszont ezen valaki túl tud lépni, nagyon jó helyen jár.
  • Action:

    Előre kértem egy egyedi szerelést, amit készségesen teljesített is. Mikor megláttam benne, éreztem, hogy nagyon jó helyen járok, elképesztően gyönyörű volt. Előre kértem a közös fürdést is, amit a szerelése miatt ki is hagytam. Irány a szoba, eldőltem, s kértem is, hogy távolítsa el magáról azt, amire nem lesz szükség. Nincs az adatlapon sztriptíz, nem is volt, egy egyszerű "terülj terülj asztalkám" feelinget kaptam. Viccesen meg is jegyezte, hogy "ne nézzem". Ki nem hagytam volna. Innen a szokott körök: francia, kényszerfrancia és a megszokott pózok. A kényszerfrancia több pózban, játszva a mélységgel és az ütemmel. A mélytorkosa pedig isteni volt. És az egyesülés érzése, benne lenni fantasztikus volt. A vég missziben ért, miközben elvesztem a tekintetében. Nagyszerű partner volt mindenben. Én igyekeztem nőként kezelni, ő ügyfélként és mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Elkezdtünk egy izgalmast társalgást, de a nyomorult idő közbe szólt. A második kör a megszokott volt, egy isteni francia, majd a jól bevált támadás hátulról. Darázs derék, szélesebb csípő, gyönyörű vállak. Egyszerűen imádtam benne lenne. Aztán megérkezett a soha nem tapasztalt érzés, itt bizony misszi póz és a tekintete kell a boldog befejezéshez. Ami végül el is ért. Borulás a nyakába, kedves simogatás. Tisztogatás, fürdés és fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Első találkozás, így az elején átadtam. A magasabb kategória, nyilvános, ami sajnos nekem bőven az ingerküszöböm felett van, tekintettel arra, hogy egy óra és ismeretlen személy az alany,amit általában futószalag érzés kísér. Szerencsém volt, nem a megszokott csomagot kaptam.
  • Összkép:

    Nem szokásom beszámolókat írni, mert nekem ez inkább stresszoldás. Illetve, szeretem magánéletként kezelni. Vivien viszont egy olyan kettősséget biztosított, ami erre késztetett. A negatív érzés annyi, hogy a képek alapján másra számítottam. A pozitív: intelligencia, kedves csipkelődés és humorérzék, partner központúság. Semmi színészi munkásság. Nem akart kivégezni, figyelte és teljesítette a kéréseimet. A kiírt kor valós, annak minden előnyével és hátrányával. Hosszú idő óta az első partner az oldalról, akinél éreztem a barátnő feelinget. Ezért, kötelező újra meglátogatnom.
  • Webi megjegyzése:

    Többi becenevedet kérlek töröljed, vagy nem rakjuk kia következő beszidet, akkor is töröld ha nem használod.
Happy Massage