• Szolga lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hamar felvette, kedves, korrekt infót kaptam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a környéken bőven akad parkolóhely XIII. ker. BKV-val is egyszerű.
  • Helyszín:

    A lakás rendezett, tiszta 2 szobás panel. A dűrdőben minden megtalálható, amire szükség van
  • Lány külseje:

    Küldő pont olyan, amilyen a képeken. Szemüvegben fogadott, cukin állt rajta :) illetve egy necc ruha fedte a testét, ami a lényeges helyen nyitott :)
  • Action:

    Fürdés után bementünk a szobába, ahol egy kényelmes nagy ágy várt, és sok eszköz.
    Igazi kis szub csajszi, igen magasan vannak a határai (ha egyáltalán vannak :D ) egy kis csókolózás után egyből letérdelt elém, és egy pillanat alatt tövig be kapta a farkam. Meglepődtem... Elképesztő mélytorkos tudása van! Úgy helyezkedett, hogy mindent lássak a tükörből is. Lehet tolni neki, belehúzni a fejét ahogy csak akarod. Én már néha attól féltem, h a túloldalon jövök ki :D eszméletlen jól bírja.
    Aztán lefeküdtünk az ágyra, ő tovább folytatta a mélytorkozást, kis idővel gumit kértem. Imád lovagolni, így először ezt a pózt választottuk. Heves paci közben többször is elment, aztán kérdezte, akarom e popsiba. Naná! Simán ráült így folytattuk. Játszottam a bimbóival (amit nagyon szeret), és pózt váltottunk. Hátulról döngettem keményen a popsiját, lenyomva a fejét a matracba, nagyon szexi látvány volt a homorú háta és a feszes feneke. Éreztem, hogy közel a vég, gumi le, és megint rácuppant a farkamra tövig. A torkbába élveztem. Na ezt receptre kéne íratni, mindenkinek ki kell próbálni.
    Kis beszélgetés, víz, tisztálkodás. Még maradt kb 20 percünk, így invitált egy következő menetre. Nem mondtam nemet ;) tudtam, hogy elélvezni már nem fogok, de játszani még szívesen. Újabb fergeteges kényszer torokbaszás után hanyatt feküdt, és elkezdtem kényeztetni. A kezem teljesen becsúszott a puncijába, és így élvezett el még nem is tudom hányszor...
    Gyors mosdás, és távoztam. A kocsiban még ültem vagy 10 percet mire el mertem indulni, össze kellett szednem magam :D mert teljes extázisban voltam.
    Kimagasló élményt kaptam, plusz extra, hogy simán elélvez vendéggel, ami külön jól esett.
  • Elszámolás:

    Korrekt, aranyos lány, bármit megtesz, amit kérsz. Külön extra nála nincs is, mindent vállal amit leír.
  • Összkép:

    Szuper órát töltöttem a társaságában, abszolút ajánlott kategória, aki szereti a szub lányokat
Happy Massage