• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, amikor "most elérhetőnek" írta ki magát. Hamar felvette, kedves volt, mindent megválaszolt, kérdésemre a "bővebben telefonon" című részekről is korrektül tájékoztatott. Még a telefonban felvetettem a VTR-es időpont fixálást, amit a hívás után rögtön meg is tettünk.
  • Megközelítés:

    Újabb Marina parti randevú... Az ezen az oldalon neves lakótelep már többedik lakásába volt szerencsém ismét ellátogatni. Metró 10 perc séta, autóval nyilván kényelmesebb odahajtani, ám parkolóhelyet nem biztos, hogy könnyű találni. A cím egyértelmű, pláne, hogy a VTR-ben is ki volt ugye írva...
  • Helyszín:

    Rendezett modern lakás, amelyben a baszobák egyikébe terelt csinos vendéglátóm. A szoba nem nagy, a franciaágy majdnem az egészet kitölti, ámde a két oldalfalat gyakorlatilag teljes széltében lefedő tükrök hatalmasak voltak. Gyanús, hogy már eleve ilyen célra rendezték be... Én ennek kajánul meg is örültem, nem úgy mint vendéglátóm, aki mondta, hogy nem annyira csípi ezt. Fürdő rögtön szemközt, szép tiszta, tágas, retyóval, fürdőkáddal, speckó tusfürdőkkel. Széles mosdókagyló, peremén a szájvíz kis műanyagpoharakkal precízen kikészítve.
    Nem voltunk egyedül a lakásban, erre a lakás többi részéből átszűrődő apró zajocskák utaltak, de egyáltalán nem volt zavaró.
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelelő tünemény a fiatal hölgy. Abban a kis fehér alsónemű szettben fogadott, amelyben a képeken is feltűnik. Arca másképp szép, mint amire számítottam, és teljesen jó irányban. Talán azért vártam mást, mert korábbi beszámolók között olvastam "érdekeseket". Ez persze szubjektív, de számomra izgatóan karakteres, tekintetében van valami megmagyarázhatatlan kacér rosszcsontság, akivel ha egy diszkóban néznétek össze, az alakjának látta nélkül is őt szeretnéd felszedni. Viszont az alakját is érdemes szemügyre venni, mert felemelő látvány az egész. Mellei ugyan nem nagyok, de épp elegek ahhoz, hogy markolgatni, szopogatni kívánja meg az ember. Kedvencem pedig a popsija volt, főleg amikor szép gömbölyded girizdjeit a tükör felé fordította... azt nehéz így szavakban leírni.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve csak ledobtam a törülközőt, ő megvált a melltartójától, és egyből megkezdtük az egymásra hangolódást gyengéd simogatásokkal. Csendesen feltette a kérdést, hogy kérek-e csókot, ugyanis azon szerencsések közé tartozom, akik kaphatnak. Ezt persze nem így, hanem még szofisztikáltabban adta értésemre, nekem pedig eszem ágában sem volt visszautasítani. :) Ezzel a húzásával kicsit a szívemet is megolvasztotta (nem mintha kőből lett volna), és máris egy kisebb csókcsatában kötöttünk ki. Közben ölelkezni kezdtünk, majd nyaltuk-faltuk, cirógattuk egymást a nyakunknál, ciciknél - még ő is az enyémet! -, amelyből igazi szeretkezős jelenet bontakozott ki. Ledőltünk az ágyra, és ő elindult a testemen lefelé, mígnem egy plafonra merőleges cölöphöz nem érkezett. Teketóriázás nélkül játszani kezdett a bőrfurulyán, de valami olyan istenien, hogy majnem felakadt a szemem. Ajkai között jóideig eltűnt a lomposom vége, amit kézi rásegítéssel, és intenzív nyelvmunkával is izgatott egyszerre. Közben bugyija még rajta volt, de úgy bevágott, ahogy térdelt az ágyon, hogy szeméremajkai kibuggyantak mellette. El is kezdtem lefejteni róla, majd teljesen le is vetette, és úgy fordultunk, hogy popsija a tükör felé legyen. Így szopott tovább, mialatt copfba kötött haját fogtam, és kezemmel így tarva, alig észrevehetően lekövettem fejmozgását. Én úgy vettem ki, hogy élvezettel csinálja ezt, és az egyik legjobb volt amit kaptam.
    Kisvártatva eljött a gumihúzás ideje is, és első póznak kértem, hogy először üljön bele. Nagy kedvvel nyeregbe is pattant, két kezével a mellkasomra támaszkodott, komoly arccal élesen a szemembe nézett és irgalmatlan pacizásba kezdett. Talán ekkor ütközött ki élesben az a vágykeltő tekintet, amire már az elképzelt diszkós jelenetnél is utaltam... Az egyetlen szépséghibát magam produkáltam, ugyanis farkincám nem bírta a strapát, és valahogy lelohadt. Talán a gumi frissessége okozta, nem tudom, de nem maradhattunk sokáig ebben a pozitúrában sajnos. Leszállt, lehúztuk a gumit és verni kezdte kézzel, amivel újra életet lehelt férfiasságomba. A következő gumit már szájjal applikálta föl, és kicsit azon keresztül is felszopott. Most már kutyapózba helyezkedtünk, amit előre éreztem hogy jobban fog menni, mert a popó látványa egyébként a bejárati ajtó óta izgatott. Beraktam neki és hatalmas csattogások közepette tömködtem a punciját. Itt minden jól működött, talán ez volt a legszaftosabb rész, a farkam ezúttal inkább csak még keményebb lett partnerem hüvelyében. Így csattogtunk percekig igen jó tempóban, míg rövidesen már nyögéseket is hallatott, de hangos lihegéstől én sem maradtam néma. Azt hiszem az ő kezdeményezésére álltunk csak le, és rövidke szusszanás után jobbnak láttuk szemből is kipróbálni egymást. Így is élvezet volt. Fölé hajolva, támaszkodva mint egy gorilla gyömöszöltem neki tövig a szerszámot, kobakunkat összeérintettük, szinte felnyomtam az ágytámlára. Kemény szeretkezés volt ez is.
    Viszont mindketten elfáradtunk addigra, ezért nemsokára visszatértünk a lazító kézi kényeztetésre, amíg én elterültem, és ő is pihent. Hamarosan azonban újra rábukott a natúr franciázásra. Ez nála egy biztos pont! Nekem csillagok repkedtek a homlokom körül... Aztán mikor újra erőre kaptam, felálltam az ágy mellé, és kértem, hogy szopjon elhasalva az ágyon, miközben jókora terpeszben punciját a tükör felé fordítja. Elképesztő látvány volt! Fotót érdemelt volna, ami a pornóoldalakon is igen kelendő lenne!
    Mivel még mindig bírtam durranás nélkül - amit nehezen értettem -, kértem még egy utolsó gumihúzást, mert így álló helyzetből is meg akartam dugni hátulról. Újabb kegyetlen ostrom vette kezdetét. Beleadtam mindent ami a csövön kifért, derekát fogtam, ő pucsított, miközben felső testével karját kinyújtva előrehajolt, mint egy nyújtózó cica. Így már végre elérkeztünk a várva várt happy endig. A gyerekek kipakolása után fáradtan roskadtunk le az ágyra mindketten.
    Beszélgettünk még egy kicsit pihenésképpen, nagyon közvetlenül elmeséltünk dolgokat magunkról, ami szintén jól esett. Nem siettünk, mert a VTR bejelentkezésért járó extra 15 perc is számon volt tartva, és egyébként is élveztük egymás társaságát. :)
  • Elszámolás:

    Csak a legvégén tértünk rá kb. 2 másodperc erejéig, amikor már menetfelszerelésben kiraktam az asztalkára a megbeszélt - nagyjából a pesti átlagnak megfelelő - összeget. NFVSZ benne volt a pakliban, végül nem került rá sor, de ha lett volna, extra lett volna.
  • Összkép:

    Nagyon jó választásnak érzem Aslit, kedves volt velem, és maximálisan olyan élményeket nyújtott, amire vágytam. Jellemében amúgy benne van, hogy tud ő kemény csaj is lenni ha kell, a beszélgetésből is kiderült, hogy ki tud állni magáért, szigorú is tud lenni, de csak ha okot adnak rá, bunkón bánnak vele. Szerencsére velem szemben nem kellett alkalmaznia semmi ilyesmit, csak azt a nőies huncutságot tapasztaltam meg belőle, ami éppen szükséges is egy felszabadult, fegeteges együttléthez.
    Mindenképp el szeretném mondani, hogy ez a beszi technikai okok miatt nem tud "jó" értékelésnél magasabbat kapni, de részemről FELEJTHETETLEN lenne a tényleges besorolása!
Happy Massage