• DÓRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többszöri sikertelen próbálkozásom után nagyon kedvesen visszahívott, és jó előre megbeszéltünk egy időpontot, amit később az adott napon sms-ben megerősítettem. Nem tudom, hogyan és miért, de már amikor telefonon hallottam a hangját, gombóc keletkezett a torkomban. Ebből már sejtettem, hogy nem egy átlagos hölggyel fogok találkozni.
  • Megközelítés:

    A helyszín nagyon egyértelműen megtalálható, a Városliget sarkánál, a felújított résznél. Régi, gangos ház földszintje, eltéveszthetetlen az ajtó. Több trolijárat is megáll a közelben. Parkolás az utcán szerintem esélytelen, főleg amióta az Ajtósi Liget felőli oldalát nemrég teleültették ezt direkt akadályozó oszlopokkal. Legjobb megoldás szerintem a Múzeum mélygarázs, még jobb, ha van az embernek parkoló app a telefonján, mert az egyben a liftet is nyitja visszafelé menet (tiszta XXI. század).
  • Helyszín:

    A lakás tágas, több helyiségből áll. (Jártam már itt régebben párszor, mivel a közelben lakom, és mindig jó élmények értek itt.) A fürdőszoba kifogástalan, a nyikorgó padló engem nem zavart. Ezerféle tusfürdő. A tetthelyen matrac, kanapé, kis asztal innivalóval, félhomály, instrumentális relax zene (jobbfajta). Törülköző vastag, előtte-utána külön.
  • Lány külseje:

    Dóra arcát bevallom, másmilyennek képzeltem, de abszolút nem volt negatív csalódás, mert egy helyes, mosolygós arc fogadott. Ahogyan a képeken is látszik, karcsú, arányos alkata van. Az a típus, akit ha ruhában látok, akkor nem feltétlenül fordulok meg utána az utcán, viszont ha a vízparton egy bikiniben, akkor már annál inkább. A cicijei szépek, közepes méretűek, és a fürdőből való visszatérés után egyből meg is tekinthetőek. A bőre fehér, finom, hibátlan, amit egy gyors összeölelkezéssel tesz érzékelhetővé. A külső összbenyomás tehát kiváló, emellett Dórának nagyon erős erotikus kisugárzása és közvetlen személyisége van, ami azonnal leveszi a lábáról az embert. Plusz átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, amint az a beszélgetéseinkből kiderült.
  • Erotikus masszázs:

    Gyengédebb, kényeztető jellegű masszázst kértem, és azt is kaptam (de van erősebb opció is, és a kidolgozott fogásai alapján valószínűleg az is jó lehet). Már az elején voltak izgató cici érintések. A lábakkal kezdte, majd utána jött a felsőtest. Melegített olajat használt. Minden egyes mozdulatából érzékiség sugárzott, illetve egyfajta jó értelemben vett szertartásosság. Végig azt éreztem, hogy most csak erre koncentrál, és nem rutinfeladatnak tekinti. Aztán az erotikus elemek fokozódtak, elkezdett csúszkálni a könnyű és finom testével, majd puszikat helyezett el a létező legváltozatosabb pontokon, végül elérkezett a várva várt megfordulásra való felhívás.
  • Levezetés:

    Ezután kezdetét vette egy olyan franciás kényeztetés, amiről csak szuperlatívuszokban tudok beszámolni. Finom, de határozott mozdulatokkal, minimális kézhasználattal, elképesztően érzéki módon. Minden olyan fogást bevetett, amelyek közül akár már egytől is képes az ember elveszíteni a fonalat. Mélytorkozás, a lehető legtermészetesebb módon, többször is. Zacsinyali, torkos kiscica módjára. Amikor már jeleztem, hogy nem fogom sokáig bírni, még egy kis nyelvkörzést is bevetett, a biztonság kedvéért. Önkívületi állapotban lett végem a szájában, de ezután sem kapkodott, csak szép lassan csatlakozott le rólam. Számomra ez abszolút toplistás élmény volt. Valahogy ilyennek képzelném az ókori görögöknél Aphrodité papnőit, legalábbis ez járt a fejemben közben.
  • Elszámolás:

    A virágszálak száma átlagos vagy kicsivel az alatti (nincsen olyan nagy merítésem, hogy ezt meg tudjam ítélni), én picivel megtoldottam, de valójában ez az élmény ebben nem kifejezhető. Van lehetőség 1 óránál hosszabb programra és kölcsönös franciára is, de ezeket így első találkozó alkalmából nem vettem igénybe, ezt még az elején megbeszéltük természetesen.
  • Összkép:

    Abszolút felejthetetlen élményekkel távoztam, egy egyébként is tökéletes napot tett még jobbá számomra. Messze-messze átlagon felüli volt minden lényeges szempontból. Dóra egy különleges tünemény, egy igazi kincs.
Happy Massage