• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr en keresztül egyeztettünk. Nagyon gyorsan vissza ír, ez nagyon szimpatikus.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, szerintem mindíg akad egy egy hej. BKV járat szintén akad bőven.
  • Helyszín:

    Panel pecó de szépen rendbe van téve. Fürdő tiszta viszont csak egy zuhany tálca van. A szobában egy ágy van, viszont az egész lakás használható a célra.
  • Lány külseje:

    Nekem van benne valami plusz. Meg nem mondanám, hogy mi. Amúgy pont mint a képeken. Szép bőre van, puha nagyon.
  • Action:

    Belépéskor üdvözöltük egymást, cipő le majd irány a nappali ahol megkínált egy kis frissítővel amit el is fogadtam. Majd ledobtam a cuccaimat az asztalnál lévő székre és kértem, hogy jöjjön velem zuhanyozni. Így le kellett vennie a titkárnős szettjét amit én kértem, hogy viseljen, a későbbiek miatt. Szóval már ketten állunk a zuhany alatt és tisztogatjuk egymást, én megmosom őt ahol csak lehet jó alaposan,majd én következek. Egy kis mélytorkos francia volt az előjáték még ott a zuhanytálcában ami meghozta a kedvemet más dolgokhoz is viszont még egy dolgot ki szerettem volna próbálni,mégpedig a pisi. Jeleztem is hogy miről lenne szó amire nagy igen perazét mondott. Kicsit nehezen tudtam elengedni magam, mivel hogy mégis csak nyitott szájjal térdel előttem valakire. lassan sikerült, ő pedig egy részét lenyelte, egy részét magára folyatva várta az egészet Ez után megbeszéltünk hogy iá szobában folytatjuk. Egy perc múlva már ott van előttem négykézláb és szépen kitolja a popsiját ahogy kértem.
    Legutóbb pár dolog kimaradt amit ki szerettem volna próbálni ígymost ezekre került a hangsúly..
    Szóval popsi szépen kitolva én mögötte állok és válogatok a vibrátorok között, majd egy nagyobbacska darabot megfogok és egy kis sikosítást követően a popsijába tolom. Szépen elnyeli. Közben a másik kezemmel a punciját ujjazom egy kettő három,majd négy ujjam is eltűnik benne gond nélkül. Aztán a popsi ól követtem a vibrit és egy kis síkosító tettem a kezemre és irány a puncija. 1 2 3 4 5 ujjam majd az egész öklöm csuklóig benne van. Kicsit még is járattam benne majd az órára nézve lassan kihúztam belőle és szóltam neki hogy lassan idő van. Én kezet mostam ő pedig elkezdett vissza öltözni a titkárnős ruhájában. Mikor kértem már nagyjából készen volt. Megvártam míg teljesen elkészül én pedig a kanapén ülve tárcsáztam. Ugyanis meetingem volt és azt beszéltük meg hogy míg tart a hívás addig ő szopni fogja a farkamat. Így is lett. Ahogy bejelentkeztem ő rákezdett a mélytorkozásra. Egészen különleges szitu volt az egész, de nagyon izgató. Mivel egy kollégának szófosása volt a semmiről gondoltam egyet és feltérdeltettem a kanapéra és dugni kezdtem a popsiját. Ez így ment egy jó darabig, egészen addig mív vége nem lett a hívásnak. Na végre. Irány az ágy és ott mivel nem volt már sok időnk, kértem hogy szájjal végezzen ki. Kitartóan mélytorkosan meg is tette ezt nekem. Egy csepp sem ment mellé. Gyors zuhany és uzsgyi.
  • Elszámolás:

    Minden extra az alapban és amiket szerettem volna azokat ki is próbálhattam.
  • Összkép:

    A kísérletezés vitt elsősorban hozzá. Volt ami annyira nem fogott meg a kipróbáltak közül de voltak meglepetések is a kellemes irányba is.
Happy Massage