• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Kedves Mac63! Köszönöm szépen a beszámolót. Én is egy nagyon kedves, és őszinte embert ismertem meg személyedben. Kellemes volt ez az egy óra veled. Nagyon jól éreztem magam veled. Köszönöm szépen. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg a fotóit, rögtön a kedvencekbe került!
    Múlt hét csütörtökön déltájban, pár próbálkozás után vette fel a telefont, és kedvesen tájékoztatott, és megbeszéltük a hétfőt.
    A címet megadta, és kérte, hogy amikor ott vagyok csörgessem meg!
    Meglepődtem, mert a lányok többsége az előre megbeszélt időpontra megerősítő sms-t szokott kérni!
  • Megközelítés:

    GPS oda visz, parkolás egyszerű, most még ingyenes is! BKV-t nem tudom, 20 éve nem használom. De a két utcányira lévő főúton láttam buszt... Gondolom pár perces sétára van megálló is!
    Pontosan érkeztem, nem túl rég épült társasház kapujából telefonálva, megkaptam az instrukciókat, egy kis lépcsőzés után már helyben voltam!
  • Helyszín:

    A lakás tip- top tiszta, kád csúszásgátlóval, zuhany függönnyel felszerelt. Tusfürdő többféle, szájvíz megfelelő mennyiségben, akár a nyolcadik. hullámig is kitart!:)
    Az akció helye egy barátságosan berendezett, nem túl nagy szoba, a falon egy nagy tv amit lehet nézni, ha unatkozik valaki, de szerintem nincs az a férfi aki Amanda mellett a tv-t nézné!:)
    Ágy kényelmes méretes, a célnak megfelel, nem recseg, nem nyikorog!
  • Lány külseje:

    Egy kis ismerkedős beszélgetés ... a képeknek megfelelő szép test, kedves arc, gyönyörű csókolni való cicik, tenyérbe illő popsi!
    Csinosan felöltözve várt, ami nem sokáig maradt így. A gyors és alapos tisztálkodásom után egy picinyke tangában hevert az ágyon!
  • Action:

    Az ágyon mellé heveredtem, és igazi nyelves csókokkal ismerkedtünk, majd a már említett ciciket köszöntöttem pár csókkal, közben a bugyin keresztül simogattam a pihe puha selymes puncit!
    Le került a tanga, kis idő múlva lefele kalandoztam, a nyelvem és az ujjam is kényeztette Amandát ami a hanghatások szerint nem esett ellenére !
    Közben Ő sem maradt tétlen, csókolt, simogatott... majd szinte egyszerre gondoltunk egyet... vagy inkább hatvankilencet.
    Izgattuk egymást egy ideig, nekem nagyon jól esett, a francia tudása igen kellemes, kézzel-szájjal megfelelő változatossággal... ahogy kell!:)
    Amit én produkáltam, arról talán Amandát kell megkérdezni...:)
    Egy kis idő elteltével vegyvédelmi felszerelést kaptam és egy lovaglást háttal, majd szembe, azután kutyus, és misszionárius majd szemből nyakamba tette szép hosszú lábait....
    Minden pózban oda tette magát rendesen, kereste, hogy jó, hogyan szeretem.
    Kérésemre kézzel szájjal végzett ki...
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe semmilyen extrát, szerintem nem is nagyon van... jobban mondva szinte minden számomra fontos az alapban van.Vagy ahogy itt írni szokták, maga Amanda az extra!:)
    Minden úgy volt ahogy az adatlapján szerepel. Távozásom előtt a komódra letettem az előre megbeszélt virágszálakat, ami szerintem nagyon jó érték arányú az érte kapott élmény!
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, végtelenül korrekt hölgyet ismertem meg, aki ráadásul még igen nagy adag szexi kisugárzással is rendelkezik! Nála minden a vendégről szól...
    A vele töltött óra nagyon gyorsan elrepült, az idő leteltére én figyeltem fel, nem azért mert nem szívesen maradtam volna, de nem szeretek visszaélni vendéglátóm idejével!
    Legközelebb biztos hosszabb időre megyek hozzá...
Happy Massage