• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először a találka előtt egy héttel hívtam, minden kérdésemre kedvesen válaszolt de az időpont egyeztetés nem jött össze. Múlt héten ismét próbálkoztan és ekkor mr sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot tallni.
  • Megközelítés:

    GPS a barátom, így egyszerű volt megtalálni. a közelben láttam buszmegllót és kis sétára ugyan de villamos is lehet. Parkoló volt bőven, én a ház előtt parkoltam. A pontos címet nekem egy kicsit nehéz volt megtalálni, körbejrtam az egész tömböt, végül telefonos segítséggel a bejáratot is megtaláltam. Új építésű tömb portaszolgálattal de ettől nem kell tartani.
  • Helyszín:

    A lakás maga köszönhetően az új építésnek teljesen rendben van. Tisztaság mindenhol, fürdő OK. A tetthely hangulatos fényekkel megvilágítva, az ágy megfelelő méretű és kényelmes, ruháknak szék. Egy tükör jól jött volna mert a látnivaló pompás.
  • Lány külseje:

    Cintia akár egy büszke spanyol szenyorita. El tudnám képzelni flamenco táncosként. Van tartása, az arca mediterrán vonásokat tükröz, száján vörös rúzs, tiszta tekintet, szép szemek, gondosan összefogott fekete haj, szép mosoly és szép fogak. Úgy lekötött a karakteres arca , hogy nem is nagyon tudom de talán egy fekete valamiben fogadott. Az már itt látszott, hogy a cicik sem mindennapiak.
  • Action:

    A szobába érve egyeztettük a programot, rendeztem az ajándékot, megkaptam a törcsit és irány a zuhany. Amikor visszatértem Cintia az ágyon várt hasonfekve. Cicifix már nem volt rajta csak egy tanga takarta formás popsiját. Kicsit mellé heveredtem és kértem, hogy forduljon meg. Ekkor jobban szemügyre vehettem és meg kellett állapítanom, hogy nagyon dögös. Kicsit még egyeztettünk miközben végigsimítottam a hasát és az egyik cicit. Kezdésnek hanyatt feküdtem és átadtam Cintiának a terepet.Kis simi a mellkasonon, hasamon de viszonylag hamar a cerkához ért és elkezdte a kényeztetést. Ha azt mondom, hogy nagyon érti a módjáta kényeztetésnek az nagyon kevés. Rendesen foglalkozik a golyszikkal is. Nyalja falja a rudat, hol beszippantja tövig hol csak végignyalja és a kezeit csak támaszkodásra használja. Szóval a francia csillagos ötös! Amikor már nem nagyon bírtam felültem és a cicikkel foglalkoztam majd kértem feküdjön hanyatt és így élveztem a gyönyörű ikreket miközben egyik ujjal a puncit simogattam. Egy idő után elindultam lefelé és hamar kikötöttem a gyönyör kelyhénél. Itt aztán szorgos nyalakodásba kezdtem az ujjammal is besegítve. Viszonylag hamar (talán túlzottan is) jöttek a kélyes hangok éreztem, hogy rászorít az ujjamra és remélem nem csak színház volt mert szerettem volna örömet szerezni neki. Kicsit még nyalakodtam és amikor előjöttem a combjai közül kaptam egy szóbeli dícséretet a nyalakodásra. Maradtam a combok között és kaptam egy gumit így nem is gondolkodtam, így ahogy voltunk bcsusszantam a punciba. A gumi megtette hatását és a kezdeti lelkesedés egy kissé alábbhagyott de lassan azért magamhoz tértem és jol elvoltam odabenn. Nem sokáig bírtam és amikor éreztem, hogy nem tudok megállni begyosítottam és elmentem (sajnos egyedül). Cintia hagyott lanyugodni, kaptam egy törlőkendőt. Mivel még bőven volt időm elfogadtam a felajánlott hátmasszázst ami nagyon jól esett, rendesen megmaszírozott ott ahol kértem, nem csak simogatás volt. A masszázs befejezte után Cintia még egy kicsit mellém heveredett, adtam egy puszit a hasára és indultam zuhanyozni. Ezután már csak öltözés, búcsúpuszi és tipli.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, nem az adatlap alpban korrekt, minden van ami nekem fontos, csók ugyan nem volt, de nem is próbálkoztam mpedig a szája is gyönyörű. Talán egy következő alkalommal rákérdezek.
  • Összkép:

    Egy jól sikerült, oldott hangulatú élvezetekben bővelkedő találka volt. Cintia egy kincs és szeretném még többször is átélni a talaka adta örömöket.
Happy Massage