• SZANDI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment, egy kolleganőjét értem el. Vele kellemes, közvetlen stílusban tudtam egyeztetni és a hívás után három órával le is foglaltam az időpontom.
  • Megközelítés:

    A megközelítés számomra kiváltképp egyszerű volt. A fővároson belül BKV-val közlekedem, számos módon elérhető a helyszín, a Kolosy térhez roppant közel. Előbb értem oda, mielőtt jeleztem volna, hogy megérkeztem sétáltam pár kört, hogy ne legyek túl korai.
  • Helyszín:

    Miután telefonáltam, hogy megjöttem, megkaptam a kapukódot. A negyedik emeletig megy a lift, onnan egy emelet séta, majd nyílik is az ajtó. A lakás csúcsszuper, nagyon igényesen berendezett, tisztaság honol mindenhol. Többszobás lakás, a logisztikára ügyelnek a lakásban tartózkodó hölgyek. A fürdő is tiszta, jól felszerelt, van száraz kilépő is.
    Aki szeret vadul zuhanyozni, azzal csak óvatosan, mert zuhanyfüggöny nincs, igaz nekem nem hiányzott. A szobában masszázságy található, nem volt kérdés, hogyha 50 kilóval több lennék is elbírna :)
  • Lány külseje:

    Amikor ajtót nyitott már tudtam, hogy jó helyre jöttem. Nincs meglepetés, képeknek teljesen megfelelő hölggyel találkoztam. Megtudtam tőle, hogy szerinte nem fotogén, de szerintem a képeken és élőben is egyaránt csinos. Szexi szettben fogadott, de inkább arcára és kedvességére koncentráltam. Magas hölgy, testalkata nagyon arányos, haja szép, hosszú, arca bájos, bőre selymes, néhány tetoválás díszíti azt, egyik különösképpen menő szerintem :)
  • Erotikus masszázs:

    Miután visszatértem a fürdőből kezdődhetett a masszázs. Előtte még megkínált ásványvízzel, illetve hozott olyan cukorkát, amilyet szerettem volna, amiből ő is fogyasztott egyet, én a tali végén faltam be. Nem vagyok szakértő, de mozdulataiban szakszerűséget, tudatosságot láttam. Nekem fontos, hogy a masszázs is jól essen és nem is csalódtam. Ezt a részt is kimaxolta, nagyon jól estek mozdulatai. Főleg a hátamra, karjaimra koncentrált, majd a végén a lábakra is, mindezt megfelelő erővel. Masszázs közben nagyon kellemesen beszélgettünk, sok közös témánk volt, én még órákig szívesen beszélgettem volna vele, megfogott a kedves, vidám, cserfes, de ugyanakkor nőies személyigése. Nagyon fontos nekem a jó beszélgetés, ez legalább annyira, mint az erotikus rész. Nálam ez az igazi értékmérője egy talinak, hogy mennyire tudunk egymásra hangolódni, ez tölt fel igazán, s ezt Szandinál maximálisan megkaptam.
  • Levezetés:

    Egy órás programra jöttem, s kb félidő után pár perccel szólt, hogy megfordulhatok. Megkérdezte, hogy szeretném a kényeztetést, én a franciás lehetőséget kértem. Nem habozott egyből belevágott. Technikája nagyon rendben van, kezét és ajkait megfelelő arányban használja váltogatja. Közben csodás testét simogattam és mielőtt végem lett volna, még kebleit is megpuszilgattam. Ez az egyik kedvenc részem, ki nem hagynám, főleg olyan formás cicik esetében, mint Szandié, de aki a kerek popsik híve, bizton állíthatom, hogy az sem fog csalódni. Kifogástalan erotikus élményt kaptam.
  • Elszámolás:

    Nagyon-nagyon kedvező az elszámolás. Tali végén a masszázságyra tettem, csak távolról rápillantott. Eddigi élményeim során a legjobb ár/érték arány. Bőven-bőven megérte azért, amit kaptam. Extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Mosolygósan távoztam, teljesen feltöltődve. Nagyon jól éreztem magam Szandival, azt mondta ő is kedvelte a társaságom. Sokat nevettünk, beszélgettünk mindkettőnket érdeklő dolgokról, közvetlen stílusa teljesen felépítette a barátnő feelinges légkört. Összességében egy olyan élményt kaphattam Szanditól, amit biztosan a legjobbak közé sorolok (ezt mutatja első megírt beszámolóm is) és sokáig emlékezni fogok rá, jó érzésekkel visszagondolva. Kedves Szandi, köszönöm az élményt és kívánom álmaid megvalósulását :)
Happy Massage