• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon jelentkeztem be,amit később VTR-en megerősítettem. Abszolút rugalmas,segítőkész.
  • Megközelítés:

    Metróhoz közeli ,majdnem Duna-parti háztömb. Autóval és Bkv-val is könnyű megközelíteni . A parkolás talán lehet kicsit nehézkes. Pontos a cím és telefonon segít az eligazodásban.
  • Helyszín:

    A háztömb 10 éven belül épült,úgyhogy a ház és benne a lakás ennek megfelelő állapotú. Szép nappaliba lépünk be,ami a konyhával egyben van. A tetthely egy külön szoba,ahogy a fürdő is. A fürdőben minden fontos kellék megtalálható,ahogy a kedves házigazda is,aki végigkíséri a tisztálkodásod. A ruháim a nappaliban hagytam,csak az akció idejére mentünk a szobába. A lakásban egyedül vagyunk ,ami növeli a komfortérzetet.
  • Lány külseje:

    A képeken minden látszik,nincs zsákbamacska. Egyedül az arca nem,de az mindig szubjektív. Én nem szeretem a túlzott sminket,de nála valahogy ez inkább vadállati ösztönöket csal elő. Mindig erotikus öltözékben fogad,bár szerintem neki talán minden jól áll.
  • Action:

    Megérkezés,telefon,pontos instrukciók,nyíló ajtó. Ezek után egy örök mosolyú lány vár az ajtó mögött. Már itt elkezdődik az incselkedés. Minden pillantásával fokozza a vágyat,szerintem ez nála ösztönös. A vetkőzés és a felkínált üdítő fogyasztása közben is oda kellett mennem egy kicsit itt-ott megpuszilgatni,valahogy ez természetes. A fürdőbe is elkísért ,hogy kellemesen teljen a tisztálkodás. A szobában aztán végképp belecsaptunk a lecsóba. Mindig elégedetlen magával pedig igazából sokan vágynak az ő általa picit szégyellt külsőre. Én kihámoztam a ruciból és a melleket ,valamint a puncit is kezelésbe vettem. Belelkesedve szopni kezdett,ami azért tartalmaz mély torkos elemeket és lehet tolni neki,nem finnyás ha a fejét fogják. Nagyon jól csinálja,,kevés de néha indokolt kézimunkával. Aztán egy kis lovaglást kértem tőle a védőeszköz felhelyezése után. Nagyon jól csinálja,de nekem kevés volt egy pozitúra. Szemből támadtam ,lábait pakolgatva,ciciket markolászva és élvezkedve. Az első körnek így is lett vége,az utódokat a gumiba helyezve.Átvezetésnek egy kellemes masszázs,kellemes beszélgetéssel fűszerezve. Gondok bajok elemzése és lehetséges megoldása is szóba került,persze vidám stílusban. A második menetet én kezdeményeztem,de hamar ő került le a farkamhoz és harcra kész állapotba hozott. Most is benne volt egy kis misszi ,de igazán hátulról akartam most magamévá tenni. A csodálatos popsi és ahogy elmerül a punciban a farkam az frenetikus. Toltam is neki rendesen. Aztán állva akartam magamévá tenni,ezért a komódnak támaszkodott és elmerült benne. Nagyon szép látvány és a hangok is gyorsan repítenek a cél felé. Ennek köszönhetően hamar elért a vég. Utána már csak a magam rendbe tétele és a kedves búcsúzkodás maradt hátra. Érkezéstől távozásig mosolygott és profi módon a kedvem kereste. Ennek megfelelően vidáman és elégedetten távoztam tőle. Visszatérés várható.
  • Elszámolás:

    Kicsit pesti átlag felett,de annak ellenére hogy nem veszek igénybe nála semmi extrát,valahogy mindig elégedetten távozom tőle. Előre kérte,de ez engem nem zavar,nem ettől jó vagy rossz egy szolgáltatás. A végéig a konyhapulton maradt.
  • Összkép:

    Legelső alkalommal egy meghiúsult randi miatt találkoztunk,de azt hiszem mindent elmond a véleményemről,hogy időnként visszatérek.
Happy Massage