• Kristyn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont egyből felvette, szerencsére rövid időn belül tudtunk egyeztetni egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot.
    A Hölgy nagyon kedves és rugalmas volt a telefonban.
    Na és az a szexi hang ahogy a telefonbeszélgetés zajlott vmi felbecsülhetetlen élményt adott már akkor!!!
  • Megközelítés:

    Az Akácfa utcában alapvetően nem könnyű a parkolás, de a hölgy nagyon kedves volt és tájékoztatott a szomszédságában lévő mélygarázsról, ennek köszönhetően minden a legnagyobb rendben ment.
    Azt beszéltük meg, hogy amikor a ház előtt vagyok felhívom és segít a bejutásban ami így is lett.
    Nem kellett várakoznom a ház előtt, folyamatosan vonalban voltunk ennek köszönhetően nagyon hamar megtaláltam azt a bizonyos ajtót, ami mögött már ott várt rám a csoda a megbeszélt szexi fehérneműben!
  • Helyszín:

    A lakás a célnak tökéletesen megfelel, maximális tisztaság, a fürdőben illatos, tiszta, fehér törölközők fogadtak, megszámlálhatatlan tusfürdőből választhattam és természetesen az elmaradhatatlan szájvíz is kikészítve a hozzá megfelelő pohárkákkal.
    Kintről közben halk zene szólt és autentikus levendula illat áradt befelé.
    A fürdőből kilépve már ott várt rám a kanapén, éppen megszabadult kevéske öltözékétől és kedvesen magához invitált.......
  • Lány külseje:

    A Hölgy a valóságban sokkal szebb mint a képeken, igazi bomba testű Amazon!
    Nagyon kellemes illata volt és nagyon erős erotikus kisugárzása, ami egyből beindította a fantáziámat, hogy hogyan fogom maximálisan kiélvezni a vele töltött időt.
  • Action:

    Mivel a kölcsönös szimpátia pillanatokon belül kialakult köztünk ezért nem volt nehéz dolgom a kezdeményezéssel, folyamatosan bátorított, a kezemet fel-alá vezetve gyönyörű testén.
    Elsőnek kaptam egy feledhetetlen natúr franciát, amit szerintem magas szinten művel, időt és energiát nem sajnálva kényeztetett.
    Majd kérte, hogy dugjam meg és én természetesen a kérésnek a legnagyobb örömmel eleget is tettem!
    Az együtt eltöltött idő számomra maradandó élményt nyújtott, biztos hamarosan ismét jövök hozzá újabb élményszerzésre!!!
  • Elszámolás:

    1 órára érkeztem, előre átadtam a telefonban megbeszélt virágszálakat és úgy érzem ezért kimagasló szolgáltatást kaptam, mindketten jól éreztük magunkat.
    Amit még megemlítenék, hogy a Hölgy egyáltalán nem óranézegetős mivel egy picit túl is csúsztunk az előre megbeszélt időn!
  • Összkép:

    Mindenkinek ajánlom ezt a kihagyhatatlan randiélményt és mindenkit megkérek arra, hogy nagyon vigyázzatok erre a KINCSRE, hogy még sokáig élvezhessük
Happy Massage