• Alexa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Találkozásunk napján írtam neki egy sms-t amira azonnal választ és fix időpont kaptam. (gyors pontos egyeztetés)
  • Megközelítés:

    Autóval mentem korábban érkeztem ezért a közeli bevásárlóközpontnál (bevásárlást intéztem) és itt találtam is ingyenes parkolót. Bevásárlás után séta közeli utcába ahol a parkolás nehézkes lett volna, és fizetős is. Nem használtam GPS-t aélkül is megtalálható.
  • Helyszín:

    A hölgy egy régi bérház földszinti lakásában szolgál. A lakás fel van újítva kultúrált fürdőszoba van szájvíz + tusfürdő felhasználásra kikészítve. A szoba jól berendezett ruhainas, szekrény, franciaágy.
  • Lány külseje:

    Nekem Alexa nagyon bejött már az ajtónyitás után tudtam szuper egy óra elé nézek. Az adatlapon szerepltő adatok megfelelnek az általam látottakal. A képek róla készültek tökéletes alak szép arc (kitakarás inkább az inkognitó miatt lehetséges)
  • Action:

    Az ajtónyitáskor Alex fehérneműben fogadott így rögtön láthattam fenomenális szexi megjelenését már ekkor ráhangolodtam. A szobába érkezéskor ajándék átadása után elkezdtem tisztálkodáshoz készülődni már ekkor egymás feltérképezésével voltunk elfoglalva (rajta még mindig fehérnemű volt) ölelkezés apró puszik. Ezek után elmentem volna zuhanyozni azonban jelezte, h a lakásban nem ketten vagyunk ezért várjak egy picit amig megnézi szabad-e a zuhanyzó ill. az odavezető út, pici várakozás után mehettem. Visszatértemkor fél percre még magamra hagyott fürdőben volt gondolom tisztálkodott ő is. Aztán ott volt már a fehérneműből nagyon gyorsan közösen kihámoztuk ölelések és csókok közepette. Nagyon hamar az ágyon landoltunk amikor is megkérdezte milyen pózban járhat a kedvemben. Mondtam mit szeretnék = három - négy póz váltása után végem is lett majd kaptam tisztálkodáshoz törlőt. Következett számomra a lazítás része egy nagyon finom olajos masszázst kaptam tőle nagyon jól csinálta szerintem igazi profi. Megkért forduljak meg így is folytatta a masszázst lábamon hirtelen ágyékomhoz érve kézi majd franciás kényeztetéssel hozzásegített a második levezetéshez. El zuhanyozni, öltözködés, búcsú. Az ajtón kilépve láttam, h három - négy percel korábban fejeztük be a megbeszéltekhez képest, de más állapotban lehettem -> még a maszkot is elfelejtettem felrakni (az utcán furcsán néztek). Alexa köszönöm az együtt töltött idő.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem az adatlapján alapként szereplő dolgokat megkaptam tőle megbeszélés nélkül mintha érezte volna mit szeretnék. Az sms-ben írt ajándék ki volt neki készítve (külön a zsebemben) amikor beléptem a szobába átadtam neki ami az kisasztalon volt távozásomig.
  • Összkép:

    Először voltam Alexánál pozitívan távoztam ja és persze fel fogom keresni megint.
Happy Massage