• Rose

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rose a kezdetektől a listámon volt, akit készültem már meglátogatni. Végül egy olyan időpontban hívtam fel, amikor villogott a kis zöld négyzet, online volt, és ennek megfelelően hamar fel is vette. Rövid, precíz bemutatkozás, valamint a repertoár és a díjtételek összefoglalása után gyorsan és egyszerűen sikerült időpontot foglalni.
  • Megközelítés:

    Marina part. Ismerős már a környék, ezért nem okozott gondot a megtalálása, és mivel pontos címet adott a telefonban, így a lépcsőházat sem kellett sokat keresgélni. Parkolásról nem tudok beszámolni, mert tömegközlekedéssel mentem, de valószínűleg autóval érdemesebb odajutni. A metrótól picit sétálni kell befelé a lakóparkba, ilyen szempontból nincsen annyira frekventált helyen.
  • Helyszín:

    Elegáns újszerű lakás a sokadik emeleten. A szoba a célnak teljesen megfelelő, szép nagy ággyal, tükörrel a falon. Fények éppen csak annyi, amennyi egy ilyen kéjkuckóban szükséges. A törülköző díszbe volt hajtva az ágyon, mint egy hotelben, ami már előre jelezte a vendéglátó figyelmességét. A fürdőszoba is tökéletes felszereltséggel, tisztasággal fogadott.
  • Lány külseje:

    Mindene szép! Talán a "lélegzetelállító" kifejezés a legtalálóbb ide, hiszen amikor beléptem és megláttam, a szó szoros értelmében elakadt pillanatra a lélegzetem a meglepetéstől, úgy, hogy majdnem köszönni is elfelejtettem. Őszintén szólva "csak" egy átlagosan szép nőre számítottam, de a valóságban átlag feletti! Nem vitás, hogy ő van a képeken, de szerintem azok nem adják vissza tökéletes alakját, szívdöglesztő kisugárzását. Piros fehérnemű szettben fogadott, cicijei szinte kibuggyantak, combig érő harisnyával, magassarkúban, nagyon vadítóan nézett ki. Haja gyönyörű, hosszú fekete, arca igazi egzotikus (amolyan mediterrán) szépség, határozott, de nem túlzásba vitt sminkkel dekorálva. Kacéran ülő szemei megigéznek, mint egy hárembeli hercegnőé. Innen lefelé, karcsú teste többi részletéről is csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni, úgyhogy be is fejezem ezt a rovatot, nehogy elbízza magát! :)
  • Action:

    Már az érkezésemtől kezdve kedves volt és mosolygós. Beléptemkor, mikor a külsejére vonatkozólag hangot is adtam a pozitív letaglózottságomnak, nőiesen fogadta a bókot, és máris társalogni kezdtünk, miközben a szobába vezetett. Ezáltal teljesen oldott lett a hangulat, szerintem mindketten 1 perc alatt lecsekkoltuk, hogy jól ki fogunk jönni egymással. :) Igyekeztem is hamar elvégezni a fürdőszobai teendőket, előtte csak annyit kértem tőle, hogy addig minden ruci maradjon rajta úgy, ahogy először megláttam. Ennek eleget is tett, így miután a tisztálkodásból visszatértem, egy sztriptízszerű erotikus vetkőzéssel kezdte meg velem az incselkedést. Természetesen én sem fogtam vissza magam, hátulról ölelni, puszilgatni kezdtem, rámarkoltam meztelenné vált feszes melleire, majd isteni popsiját tolta felém, amint bugyiját is lehúzta. Az ezredesem ekkor már tetemes növekedési fázisba ért, és akkor kacagtunk össze először, mikor együtt leültünk az ágyra, és ő még mindig háttal nekem, ráült a farkamra. De ekkor még nem olyan értelemben...hanem mint egy ülőpárnára. Viccelődtünk is, hogy túlzottan kinyúlt a nyúlványom... :)
    Hamarosan orális kényeztetésbe fordultunk, amit érzékien, inkább lassan mint hevesen csinált. Tetszett, hogy olykor csak a nyelvével nyalogatta a fallosz végét, majd újra bekapta és kézzel rásegítős technikát alkalmazott. El tudtam volna viselni még egy darabig, de kis idő után maga vetette fel a gumihúzás ötletét, ami szintén nem volt ellenemre, mert már igencsak ki voltam éhezve a húsos kis puncijára is, amit a franciázás közben felém fordítva szemügyre vettem, és ujjaimmal cirógattam. Mondtam is neki, hogy nehezen tudok választani, hogy a bőség zavarában melyik pózban is lenne a legjobb kezdeni. Amíg a védőfelszerelés felkerült, végül a missziben egyeztünk meg. Készségesen tárta szét a lábát, és ekkor fenséges látvány volt az egész leányzó, ahogyan fekszik előttem csinos, ártatlanul figyelő arcocskájától domborodó szilikonmellein keresztül darázsderekáig. Tövig mártottam duzzadó szerszámomat a puncijába, de nem akartam ezen felül keménykedni, hanem csak gyöngédebb mozdulatokkal igyekeztem lefolytatni az aktust. Rose esetében valahogy automatikusan érzi az ember, hogy finoman kell vele bánni, mert alapvetően egy törékeny gyöngyszem. Itt jegyzem meg, hogy szerintem korából közel 10 évet tagadhatna le, mert kisugárzásában még megmaradt egyfajta diáklányos báj.
    Egyik lábát a nyakamba tette, és kellemesen dugtam így néhány percig. Következő póznak a hátulról történő behatolást választottuk. Szerettem volna álló helyzetből berakni neki, ezért az ágy széléhez húzódtunk. Farokvégre kaptam, és megállás nélkül, hosszasan toltam neki, de ekkor sem túl durván. Nagyon kényelmesen éreztem magam benne, most éreztem igazán, hogy mennyire jól egymásba illenek a nemiszerveink. Legalábbis az én érzésem szerint épp az optimális méret vagyunk egymásnak, viszont apró, de őszinte nyögései arra utaltak, hogy neki is felettébb jól esik a dolog. (Ezt utólag ki is beszéltük.) Nem is akartam már nagyon mást, belefeledkeztem az élvezetbe, és így érkeztem el a happy endig. Pont amikor a csúcsközeli állapotba értem, az ajtó résén egy kutyus kandikált be a szobába, majd közelebb lépkedett, és kíváncsian fürkészte a - bizonyára - számára is ismerős "doggy" felállást, amit az emberek lekoppintottak tőlük. Én ekkor épp Rose vaginájában küszködtem a gyönyörrel, szóval biztosan jót kuncogott az ábrázatomon. De az action ezzel pont véget is ért, és Rose kiszabadulva kéjdús szorításomból, kitessékelte a váratlan jövevényt, akit egyébként én felismerni véltem. Akkor derült ki, hogy a kutyuli Rose barátnőjéé, akinél már jártam...
    Maradt még időnk beszélgetni, nem is kevés, mert én fizikailag egyelőre képtelen lettem volna folytatni bármilyen sportértékű megmozdulást. Csak egymás mellé feküdtünk pihengetni, és közben mindenféle témában ismerkedni kezdtünk egymással. Én közben simogattam fenséges testét, és mivel ezt nagyon szereti, kérte is, hogy olajjal kenjem be, aminek én szíves örömest eleget is tettem. Fogdosni, masszírozni olyan női idomokat, ami neki van, önmagában is élmény. Ezúttal tehát én kényeztettem őt, amíg ő a hasára fordulva feküdt. Nagyon aranyos volt tőle, ahogy dícsérgetett, hogy jól esik neki a kezem érintése, még akkor is ha én elég ügyetlennek éreztem magam. Semmi szaftosabb jelenet nem történt már ezután, ami az olvasóknak fontos lehet. Belemerültünk a beszélgetésbe, miközben simogattam a testét, míg le nem csorgott a maradék idő is.
  • Elszámolás:

    Viszonylag mérsékelt áron nagyon kielégítő szolgáltatást kap az ember. Amit a prémium vendég lát kiírva, az megfelel a valóságnak. Extráról nem esett szó, de nem is volt semmi átlagon felüli igényem. NFVSZ - amit szoktam szeretni - szerintem extrában sem lehetséges, de ez végülis most nem derült ki.
    Az elején letudtuk gyorsan a piszkos pénzügyeket, és azzal le is zártuk a találkozó üzleti oldalát.
  • Összkép:

    Mivel az egész karaktere egy pozitív meglepetés volt, ez már az elején megadta az alaphangot, majd pedig a vártnál sokkal jobb együttléttel ajándékozott meg, ezért én csillagos 5-ösre értékelem a nála tett látogatásomat. A csodálatos külső, és a nagyon jó szex mellett a kellemes beszélgetés is feldobta a hangulatot. Jól esett az odafigyelés, az érdeklődés, a kedvesség, ami által teljesen feszültségmentes volt minden. Egy izgalmas, egzotikus, intelligens lányt ismertem meg személyében. Klassz volt vele lenni, és remélem sokáig elérhető lesz még, mert szeretnék egy párszor visszatérni hozzá. :)
Happy Massage