• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta érdekelt Zsófi, így mikor úgy alakult a napom felhívtam. Régebben is próbáltam elérni, akkor nem jártam sikerrel, most viszonylag hamar, nem egészen két órán belül találtunk is időpontot.
  • Megközelítés:

    Fehérvári úton van a rendelő. Parkolni a ház mögötti kis utcában a legegyszerűbb talán, nekem elsőre volt parkolóhelyem. A tömegközlekedést nem figyeltem, de villamos megy a ház előtt, és a busz se lehet messze.
    A házszám egyértelműen megtalálható, aki valamivel akar kedveskedni, annak egy bolt is áll a rendelkezésére szinte közvetlen közelségben.
  • Helyszín:

    Kapun be, majd lépcsőházba szintén beengedés van, innen már csak egy kis liftezés, és meg is érkezünk.
    A lakás tiszta, tágas, jól felszerelt. Az amerikaikonyhás nappaliban van a masszázspad és egy ágy is, részemről a padon voltam végig.
    A fürdőben tágas zuhanykabin, több féle tusfürdő, szájvíz, meg ami kell.
    Többen rendelnek a helyen, bár nem találkoztam senkivel, de távozáskor kért hogy halkan vegyem a cipőm, nekem nem volt probléma.
  • Lány külseje:

    Zsófi egy vékony lány, relatív alacsony, kis cicikkel, finom bőrrel. Arcra nem az a baba típus, de nem kell megilyedni. A testén több helyen vannak tetkók, ezt az adatlapján írja is, bár a képein nem látszódnak.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor köszönés, invitálás a szobába; elküldött fürdeni, majd felfeküdtem a padra. Érkezésemkor egy fürdőköpeny szerűségben volt, ez a masszázs idejére már le is került, és egy bugyi maradt rajta, igaz ez később sem került le.
    A masszázs tényleg elég erős, néha úgy éreztem leugrok a padról, de nagyon jó volt. Kérdezte hogy minden rendben van e, amire persze igen a válasz, tudtam hogy ez egy fájdalmas, de hasznos kezelés lesz, kell nekem ennyit ülni a gép előtt meg a kocsiban.
    Végigment a hátamon és a lábaimon is. A lábaknál külön kértem, hogy a comb front oldalával is foglalkozzon majd, mert az is nagyon be volt állva, és így is történt.
    Szóval a klasszikus fordulhatsz után még nem az erotika jött, hanem még a combjaimon dolgozott, én pedig csendben "szenvedtem".
    Mikor végetértek megpróbáltatásaim, akkor szólt hogy akkor most jönnek az élvezetek.
  • Levezetés:

    Mellém telepedett, és előbb a kezével vigyázba állított, majd kezdődött a franciaóra. Ezt változatosan műveli, van hogy a végével játszik, hol eltüntette az egészet. Mivel picit fáradt voltam, ezért nehezebb dolga volt vele, de némi kézi besegítéssel elértük a célt.
    Én közben a fenekét és a hátát simogattam. Valahogy úgy éreztem, hogy ha nem jön le a bugyi magától, akkor hagyom a kérdést, így a kölcsönösség éretelemszerűen nem került szóba, de nem bánkódtam különösebben, inkább hanyatt fekve élvezkedtem.
    Mikor jeleztem hogy jövök akkor rágyorsított, és legnagyobb örömömre a fiúkkal nem is találkoztam, így a takarítást is megspóroltuk :)
    Mikor picit kifújtam magam kaptam egy pohár vizet, újra irány a tus, felöltöztem, majd balra el.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem ki a megbeszéltet. A pesti átlag alatt van talán valamivel, nincs rejtett költség sem egyéb, korrekt.
  • Összkép:

    Összességében aki egy jó masszázsra vágyik, annak mindenképpen ajánlom, plána ha szereti a VSZ-t, aki a csúszkás erotikát keresi, és a barátnő életérzést, annak kevésbé, bár ha fáj a háta akkor annak is.
Happy Massage