• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága ghost06 :)

    Először is Köszönöm szépen a beszámolót :) & nagyon Örülök, hogy ilyen jól Érezted Magad Velem/Nálam ismét :) Az érzés kölcsönös :) Te is nagyon édes srác Vagy, (Cicás fiú;)
    Tudod, hogy mindig Szeretettel Várlak, hogy teljesen kicsavarjalak, és nem csak egyszer ;)))

    Már izgatottan;) Várom a következő randit ;) addig is millió Csókjaim Neked :* :* :*

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Visszajáró vendégként nem volt nehéz dolgom, esőre felvette a telefont es sikerült is még aznapra időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Bkv-val és autóval egyaránt könnyen megközelíthető, parkoló hely mindíg van a közelben.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház. A lakás tiszta és igényes, a fürdőben tiszta törölköző és többféle tusfürdő es szájvíz is fogadott.
  • Lány külseje:

    Laura nagyon dögös, az az igazi cicababa. Hatalmas szilikon cicijei vannak, kerek popsija és dús töltött ajkai. Hosszú szőke haja és bomba alakja van, testén itt-ott igényes tetoválások.
  • Action:

    Érkezésemkor ajtónyitást követően láttam, hogy Laura egy fekete csipkés combfixben, egy hozzá passzoló fekete csipkés melltartóban és magassarkúban várt. Elképesztő látvány volt, a fantáziám is egyből beindult. Egy órás programra érkeztem, gyors egyeztetést követően a fürdő felé vettem az irányt. A fürdőből visszatérve Laura már az ágyon várt. Közelebb léptem majd kényelembe helyeztem magam vendéglátóm mellett. Abszolút kezdeményező, hiszen éppen, hogy hátradőltem az ágyon, már a szájában is voltam és kaptam egy olyan pornós, bőnyálas, mélytorkos szopást, hogy majdnem zavarba is jöttem. Közben folyamatosan a popsiját vagy az óriás melleket simogattam. Pár perc elteltével csere és én kényeztettem kicsit, aminek meg is lett az eredménye, Laura teste megfeszült, a combjai megremegtek, láthatóan és hallhatóan is nagyot élvezett. Ezt követően rám parancsolt, hogy álljak az ágy mellé, majd gyorsan gumit húzott és már csak arra eszméltem, hogy hátulról benne is vagyok. Toltam neki, nem sajnáltam, amit érezhetően ő is nagyon élvezett.
    Az egyik választott extrám a popsi volt így mielőtt elmentem volna átkéretszkedtem popsiba, ahol először finoman, majd később egyre gyorsabban és keményebben toltam neki. Eszméletlenül jó érzés azt a szűk popsit dugni.
    Éreztem, hogy nem sokáig bírom így, szóval mondtam Laurának, hogy szeretném, ha azokkal a gyönyörű feltöltött ajkaival végezne ki, melyet szó nélkül teljesített is. Olyan pornós franciába kezdett ismét amit nem lehet sokáig bírni, így a második választott extrámat is felhasználva hatalmasat élveztem a szájába.
    Gyors tisztálkodás a fürdőben, ahogy Lau mondja “farokmosás” :D majd vissza és kaptam egy nagyon finom kellemes masszázst, közben nagyon jót beszélgettünk, sok közös témánk van alapvetően is, de már csak a régi ismeretségnek is köszönhetően.
    A masszázst követően megfordultam és már a szájában is voltam Laurának. Most előszőr finomabban kezdett franciázni, de ne tévesszen meg senkit, a vége ugyan úgy egy pornós, bőnyálas, mélytorkos szopás lett. Plusz a szemkontaktust tartja közben, ez szerintem nagyon izgató. Kis idő múlva megint mögötte voltam és már toltam is neki doggyban, ugyan azzal a lendülettel, mint az elsőnél. Gyönyörű látványt nyújtott, így mikor éreztem már, hogy közel a vég, ismét megkértem Laurát, hogy franciázzon kicsit. Esküszöm nagyon profin csinálja, én rabja lettem Lau francia tudásának, nem is kellett sok idő 1-2 perc után ismét hatalmasat élveztem, most az óriási cicikre.
    Ismételten kis tisztogatást követően a fürdő felé vettem az irányt. Visszatérésemkor még beszélgettünk kicsit, majd cipő, kabát és fájó búcsú.
    Jóval meg is haladtam az egy órát, így óranézegetésről közel sem beszélhetünk.
  • Elszámolás:

    A szolgáltatás ár-érték aránya több mint korrekt, a telefonban egyeztetett dolgok a valóságban is 100%-ban teljesültek.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, biztos vagyok benne, hogy nem utoljára jártam Lauránál.
Happy Massage