• Rose

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalt böngészve találtam rá majd rögtön hívtam a hölgyet, aki gyorsan mindent elmondott amire ilyenkor kíváncsi lehet az érdeklődő. Mivel volt szabad időpontja ezért gyorsan le is fixáltunk egy időpontot és 40 perc múlva már a megadott címen voltam.
  • Megközelítés:

    A cím a Marina parton található egy nagyon impozáns, új építésű együttesben. Autóval mentem, és a szerencse is rám mosolygott mert épp a ház előtt volt egy szabad hely amit gyorsan el is foglaltam. Mivel körbe mindenhol építkezések zajlanak ezért aki autóval jön szánjon egy kis időt a parkolásra. Tömegközlekedésről sok infóm sajnos nincs, de az biztos hogy egy kis séta kell a BKV járattól a randi helyszínéig.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve egy előszobába érkezünk, ahonnan nyílnak a szobák, nappali és a fürdő. A nappali egy függönnyel volt elválasztva, mi pedig a szemközti szobába mentünk. A szobába a szükséges kellékek voltak (szekrény, szobainas, franciaágy), minden nagyon rendben. Az ággyal szemben pedig egy tükör. A fürdőben kád áll a vendégek rendelkezésére a tisztálkodáshoz, illetve több tusfürdő közül is tud választani akinek ez fontos.
  • Lány külseje:

    Belépés után érdeklődve vártam a találkozást, de szerencsére nem kellett csalódnom. Egy bomba csaj volt aki kinyitotta az ajtót, majd szerencsére a randi további része is vele folytatódott. Karcsú, izmos teste és brutál jó mellei vannak Rosenak, amikről alig bírtam levenni szememet. Majd kibuggyantak a melltartóból, de később segítettünk ezen a problémán. Egy kis köntös volt rajta ajtónyitáskor, ami miután megjöttem a fürdőből, már nem volt rajta. Csalódás kizárt!
  • Action:

    A fürdés után megkérdezte mit szeretnék, de én a melleiről alig bírtam levenni a szememet. Kis késéssel azért felvázoltam neki az elképzelésemet, ami semmi extra nem volt, pusztán szerettem volna egy jó szexet egy ilyen bomba nővel. Ezt követően befordult elém, és a popsiját dörzsölte a farkamhoz, miközben és a melleit simogattam, nyakát csókoltam. Kis idő elteltével megfordult és felfeküdt az ágyra, én pedig végig csókolva a melleit majd a hasát végül a puncinál kötöttem ki. Nyaltam-faltam a kívánatos szirmokat, ujjammal is simogattam, de beljebb tilos támadni velüki, ezt finoman jelezte. Próbáltam kedvére tenni, a punci nedvesedett is de sikere nem lett érzésem szerint a ténykedésemnek. Ráutaló magatartással ekkor fölé hajoltam, majd ismét az ikreket kényeztettem, ekkor pedig ő is elkezdte a farkamat simogatni, húzogatni. Lefeküdtem, Rose pedig egy érzéki franciába kezdett. Néha a kezeit is bevetette - amit én olyan nagyon nem kedvelek - de finoman jeleztem neki majd rábukott az igencsak merevedő farkamra. Sokáig nem lehetett ezt sem bírni, és miközben nekem oldalt térdelve kényeztetett én a melleit markoltam, majd nem sokkal később kitáraztam. Szájba sajnos nem mehet, ezért miután magamhoz tértem segített letörölgetni. Kis pihenés után Rose bomba testét simogattam, majd megfordult és újból a puncit támadtam le. Finoman próbáltam újra izgalmi állapotba hozni, de ezúttal sem lett sikerem sajnos. Ekkor jeleztem, hogy fel kéne öltöztetni a barátomat, amit gyorsan meg is tett. Először fölém térdelve beleült a farkamba és így mozgott nagyon vadítóan rajtam, de aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve kértem, hogy inkább forduljon kutyusba. Miután ebben a pozícióban belülről is feltérképezte az egyszemű barátom a csodás puncit, megmarkoltam a melleit és magamhoz húzva egy gyors de annál intenzívebb dugásban részesítettem Rose-t. Csodás volt azokba a gigamellekbe kapaszkodva döngetni, így nem is kellett sok a második beteljesüléshez. Rose mosolyogva kúszott le rólam, majd megtöröltem magam és elszaladtam lezuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Átlagos árért egy bomba nőt kapsz, aki igyekszik a kedvedre tenni a normál keretek között. Örültem volna ha a francia mehetett volna végig, de mivel tudtam róla nem ért meglepetés. Aki egy megbízható dögös csajt keres az nem fog csalódni.
  • Összkép:

    Rose végig kedves, figyelmes volt és próbált a lehetőségeihez képest megfelelni nekem. Nekem ott és akkor minden megfelelt. Most lehet nem lesz elérhető pár napig, mivel állítása szerint elutazik. Remélem még visszajön, és akkor egy újabb találkozót is megejthetünk.
Happy Massage