• berry23

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnalatos modon nagyon nehezni a Holgyet.Mar regota probalom felkeresni,tobb tucatszor hivtam de semmi reakcio.Ebben az esetben viszont felvette amikor a kornyeken jartam,es nagyon halkan megkerdezte,hogy mikor szeretnek menni,es egy fel oran beluli talalkozot ossze is tudtunk hozni.
  • Megközelítés:

    BKV Pontosan a haz elott tesz le,rengeteg ingyene parkolo szinten a haz elott,szemben van egy oriasi parkolo.
  • Helyszín:

    Regi tipusu haz,szinte elhagyatottnak is lehetne nezni kivulrol.Allitolag csak ideiglenesen rendel itt.Kedvesen tajekoztat a telefonban , hogyha ott vagyok nyugodtan menjek be oldalrol,o mar bent fog varni.Nem egy luxus lakas,de a celnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Hat igen......Nekem totalisan nem az esetem. Igazabol azt is mondhatnam ,hogy semmi sem tetszik rajta.Ha targyilagosan nezem,vekony,arca teljesen atlagos,a teste is ... DE! kerem uraim ide a szolgaltatas szinvonalaert jarunk :)
  • Action:

    Miutan bejutottam a hazba egybol szembe talalkoztam vele es 2 puszi utan bekisert a szobaba.....megkerdezte,hogy mit szeretnek,megbeszeltuk,majd rakerdezett,hogy megfurdodve erkeztem eme amire IGEN valaszt adtam.
    Gyakorlatilag az igen valaszom utan maximum 3 mp-en belul huzta le a gatyamat es kapta be a farkamat.
    Szepen lassan elkezdett szopni, aminek rovid idon belul meglett az eredmenye es teljesen megkemenyedtem a szajaban amikor is allo poziciobol athelyezkedtnuk az agyra.
    Ekkor kezdodott a szeansz :) Eleinte finom szopott,fel le jart utemesen a szaja a farkamon,szopogatta a golyoimat, es neha-neha megprobalt tovid eltuntetni.,.... sikerrel! bar nem csusztam at olyan egyszeruen a garaton,de amikor igen altalaban addig lent tartott amig oklendezett es egy hatalmas adag nyalat kopott a farkamra es kiengedte szajabol.....es ekkor tortent valami olyan,amit meg a porno filmekben sem lattam :)
    Mosolyogva kozolte,hogy " hu de nagy farkad van " egy picit segitek ,hogy jobban le tudjalak szopni ..... es elovett egy testapolot amivel telekente a farkamat,hogy jobban le tudjak csuszni a torkan.
    Ekkor jott a lila kod,es ekkor kezdodott az egyik legbrutalisabb kenyszerfrancia... folyamatosan basztam a szajat,torkat , tovig huztam ra, o kapkodott a levegoert es kozben az egesz arca uszott a testapolos nyaltengerben,sminkje totalisan osszekenve,neha az egyik kezevel gyarkolatilag lesoporte az arcat hogy lasson.....de szo nelkul egybol bukott es ra es szopatta magat....
    Majd minden keres gondolat nelkul feltolta a labaimat, es a nyal-testapolo tengerbol uszo golyomat es seggemet iszonyatos modon elkezdte nyalni.... neha megkerdezte illedelmesen,hogy mit is szeretnek?szetnyalja a seggemet vagy pedig jol szetszopja a farkamat?? itt azert mar kezdtem kicsit zavarban lenni,annak elllenere hogy rutinos vagyok ilyen teren :D
    Nagyjabol 15-20utan elerkezdunk ahhoz a ponthoz amikor eljott a veg,hasonlo keretek kozott. Megbeszeltuk,hogy szajba fogok elvezni mindenkeppen,szepen lassan torokra huztam nehanyszor , es a 4-5ik torok szoritas utan egy hatalmas adagot lottem a szajaba amire csak hummogott ,hogy milyen finom es meglegalabb 5 percig szopogatott,nyalogatott,kicsit a popomat illetve a golyokat. Elkepeszto musor volt :)
  • Elszámolás:

    Lenyegesen alacsonyabb ar kategoriaba tartozik, abszolut megeri. Tul sok opcio nincs,mindent vallal amirol az elejen tajekoztat a telefonban.
  • Összkép:

    Igazabol nehezen fogtam fel mi is tortent,a legbrutalisabb vagyait kielheti az ember a holggyel.Ritka kincs ilyen teren manapsag,keves lany van aki ilyen dolgokra kepes,es meg lehet csinalni :)
    Mindenkeppen ajanlom az olyanok szamara,aki szereti az ilyenfajta szopatast.
Happy Massage