• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam rögtön felvette és tudtunk későbbre időpontot is egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Az Alle-hez közeli utcában egy régebben épült házban egy felújított lakás. Metro, villamos, busz a közelben. A GPS odatalál pontosan. Egyértelmű a cím könnyű bejutás jellemzi.
  • Helyszín:

    A felújított lakásban egy hatalmas szoba a tethely egy normális méretű fürdőszoba. A tethelyen egy franciaágy és mellette egy masszázs ágy jól néz ki. A törölköző elég nagy, a fürdőszoba tiszta, rendes.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő fiatal hölgy, nagy adottságokkal. Fekete hosszú haja jól illik szolizott bőréhez. Fekete csipke bodyban fogadott, amiben f állítóan jól nézett ki.
  • Action:

    A tethelyen gyorsan levetkőztem és elsiettem fürdeni. Mire visszaértem már megszabadult minden ruhájától. Kellemesen ringtak a szemem előtt az ikrek. Egyeztettük, hogy mit is csináljunk. Simivel és cirógatással kezdtem, de aztán hasra parancsolt és olajozott ikreket is bevette, hogy hátamat átgyúrja. Később a hátamra fordultam és érezhettem az ikrek simogatását. A simogatás lassan dél felé haladt és megbökdöshettem az ikreket, de sajnos méreteim messze eltörpülnek az ikrek méretéhez képest vagy ahhoz, hogy hosszan szántsanak az ikrek között. Élvezhettem az olajos cicimasszázst és franciát felváltva, de szólnom kellett, hogy ezt én nem bírom sokáig, így fordultunk. Most én franciáztam és közben kapaszkodtam az ikrekbe, hogy nehogy elvesszek. Finoman mozgatta csípőjét, hogy ezzel is fokozza az izgalmakat. Én úgy éreztem magam, mintha le akarna dobni a rodeós ló, de nagyon kellemes volt. Újra fordultunk, én feküdtem a hátamra és Ő készült arra, hogy meglovagoljon, melynek az is része volt, hogy ismét elvezhettem az olajos ikrek simogatást és az orális kényeztetést. Az hiszem ezt túl sokáig élveztem, mert a védőfelszerelés felhelyezését követően egy rövid, de vad vágtában lett végem nem sok esélyt hagyva partneremnek az élvezetre.
    A törölgetést követően rövid beszélgetéssel zártuk a vasárnap délutánt.
  • Elszámolás:

    A telefonban is megadott új pesti átlag, melyet én kérés nélkül már az elején kitettem az asztalra, így nem felejtettem el később.
  • Összkép:

    Kellemes barátnő feeling, jó adottságok, korrekt hozzáállás.
Happy Massage