• Szofi

  • Beküldte:
  • Szofi reagálása

    Szia Kedves!
    Nagyon Köszönöm a soraidat! Jól éreztem magam veled, és igazán megtisztelö hogy ennyit utaztál a randink miatt! Remélem hamarosan újra találkozunk! Puszillak! :-)

  • Egyeztetés:

    Először VTR-en küldtem időpontot, elfogadta, majd telefonon egyeztettük a címet. Itt másodikra értem el. Üzenetváltásnál első kérésemet elfogadta, második nem tetszett Neki, de szerencsére nem volt probléma belőle a randinkon.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolni kb. 100m-re tudtam, tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű épület, így a lakás rendben volt, ízlésesen berendezve. Először egy kerítésen kell becsengetni, majd az épület ajtajánál. Lifttel mentem, de nem kell nagyon magasba menni, lépcsőn is könnyen elérhető. Fürdőben minden volt, aminek kell lennie, törölközőből egy tiszta, száraz, de kis méretűt kaptam. Az ágy egy fal mögött megbújva található, zuhanyzás után frissen terítette le a lepedőt.
  • Lány külseje:

    Arc nélkül hirdet, így csak az ajtónyitás után láttam az arcát. Képei retusáltak, de csak a tetkó(k) miatt. Nem olyan volt, mint amilyennek elképzeltem, de nem panaszkodhat, helyes arca van. Alacsony, vékony hölgy, felesleg nincs rajta. Úgy fogadott, ahogy kértem.
  • Action:

    Megérkezésem után bemutatkozás, majd egy kis beszélgetés következett, utána mentem a fürdőbe. Gyors, alapos zuhany, szájöblítés és vissza Szofihoz. Az ágyra leterítette a lepedőt, utána csókkal szerettem volna kezdeni, viszont inkább puszit fogadott csak, nem nagyon engedte, talán nem voltam szimpatikus, bár adatlapján alapként szerepel. Elkezdtem levetkőztetni, ágyra fektettem, és elkezdtem lefelé haladni a puncijáig, ahol ujjazással is próbálkoztam, de ebben is leállított, maradt a nyelves kényeztetés. Enyhe hangokat adott, de szerintem a csúcsra nem jutott el. Fölé helyezkedtem, egy kis natúr franciára, majd a mellei közé lőttem egy nagyobb adagot, ahogy lenni szokott, sajnos nagyon hamar. Kiment lezuhanyozni, visszatérésekor mellém feküdt, ahol kis beszélgetéssel vártuk a randi végét. Második mentre már idő sem lett volna, és én sem lettem volna képes, ezért nem is erőltettük. Így sajnos a szex elmaradt, remélem legközelebb már sikerülni fog, akkor úgyis több idő lesz rá. Időm végénél újra fürdő, és öltözés.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, nyilvános a csokrok mérete, annyit tettem az asztalra a randi végén.
  • Összkép:

    Sajnos mivel nem tudtam eleget teljesíteni, de ez nem az Ő hibája.
Happy Massage