• Demóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randevú előtti napon telefonáltam, pár csörgés után felvette. Aznapra már szűkös lett volna az idő, így másnapra beszéltük meg. Aznap egy megerősítő üzenetre válaszul küldte a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A GPS pont oda vitt. A parkolás egyszerű volt az utcában, egy saroknyira.
  • Helyszín:

    A lakás újabb építésű igényes társasházban van, a ház közös terei is tiszták voltak, belül a lakás szintén igényes. A fürdőben kád, paravánnal, sokféle tusfürdővel, tisztasággal. A leányszoba is igényes és tiszta, közepes méretű franciaággyal, két oldalt közeli, nagy tükrökkel. Az ágynemű friss, tiszta, kellemes zene szólt.
  • Lány külseje:

    Demi egy gazella, de párduc testet mondani is helytálló. Semmibe nem lehet belekötni, olyan mint a képeken. Az arca is csudiszép, kedves. Piros fellépőszettben fogadott, ami még jobban kiemelte eszméletlen alakját. Kedvenc testrészem az egész nő, úgy, ahogy van.
  • Action:

    Minden teljesen természetes volt Demivel, végig úgy éreztem, mintha a barátnőmmel randiztam volna. Fásultságnak a legkisebb jelét sem tudtam felfedezni. Nehezen tudnám megmondani, hogy ki volt a kezdeményező, hiszen olyan érzés volt vele, mintha már régen összeszokott páros lennénk, pedig először találkoztunk.
    Ahogy már fentebb írtam, szexi piros szettben fogadott. Kölcsönös bemutatkozás után egy kis kedvességet nyújtottam át neki, amivel sikerült betalálnom és nagy örömet okoznom. A cipőt az előszobában hagyva mutatta meg a hálót, ahol a ruháimat a szobainasra akasztva friss törölközőre cseréltem azokat, és egy gyors zuhannyal hoztam magam még jobb formába. Hosszú, másfél órás szeánszot kértem, így bőven volt időnk az ismerkedésre a finom masszázs közben. Ekkor már ő is meztelen volt úgy vette kezelésbe fáradt izmaimat. Közben olyan témákat érintettünk, amik még bensőségesebbé tették a légkört. Tényleg olyan érzés volt, mintha már régóta ismernénk egymást. A masszázs után történteket nem részletezem. Aki kíváncsi rá, tapasztalja meg élőben. Annyi tanácsot tudok adni, hogy aki úgy bánik Demivel, ahogy egy barátnővel illik, azzal ő is úgy fog bánni, mintha a barátnője lenne. A legjobb szó az együttlétünkre a természetesség. Mindkettőnk örömére és gyönyörére történt minden, nálam egyszer nála kétszer sikerült, nagy örömömre.
  • Elszámolás:

    Ami az adatlapján van, azt vállalja, kivéve a csókot, a járványra való tekintettel, ami maximálisan érthető. Egyetlen extrát vettem igénybe, ami az akció végén lett aktuális. A mostani árakkal nem vagyok tisztában, úgyhogy nem tudom, hogy másokhoz viszonyítva sok-e vagy kevés, de ez különösebben nem is érdekelt.
  • Összkép:

    Barátnő feelingért mentem, de attól talán még többet is kaptam. Legalábbis nem nagyon emlékszem olyan barátnőre, akivel ilyen lett volna az összhang már az első alkalommal. Aki gyengédséget tud adni és ugyanazt várja viszonzásul, az nem fog csalódni Demiben. A kedvességet maximálisan viszonozza, a gyengéd érintések felizgatják őt, és ő maga is elveszi azt, ami egy barátnőnek jár. De nem csak elveszi, hanem többszörösen viszonozza is.
Happy Massage