• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Közeledő szülinapomra, gondoltam meglepem magam Edinával. Régóta a kedvenceim között szerepelt, és egy ismerősöm is folyamatosan ódákat zengett róla. Telefont ragadtam és pár csörgés után el is értem. Egy héttel a talink előtt megvolt a randink időpontja.
  • Megközelítés:

    Angyalföld, Béke-tér környéke. Számtalanszor jártam erre, így könnyen odataláltam. Tömegközlekedéssel és kocsival is egyszerű odajutni a megadott címre.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás x emelet. Igazából nagyon kevés dologra emlékszem a lakásból, Edina szépségének köszönhetően. Minden adott egy kis légyotthoz, tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Edina számomra az ideális külsőt testesíti meg. Fekete hosszú haj, szép arc, bombázó. A teste számomra tökéletes. Nagyon szép szilikon mell, gyönyörű, kemény, kerek popsi. Pici tanga- melltartót kértem tőle egyeztetés során. Szomorúságomra teljesen másban várt. Pont olyan ruciban, ami nagyon távol áll az ízlésemtől. Egyébként a fogadóruhája a 6-os fotón látható az oldalán. Fekete tanga, harisnya viszont nagyon bejött rajta.
  • Action:

    Bár jeleztem felé, hogy késni fogok, végül csak sikerült időben odaérnem. Sms-ben értesített, hogy ő kér plusz 10 percet. Tizenöt perc elteltével hívtam, de nem vette fel. Próbáltam a telefonon nézni, kapok-e értesítést üzenetben tőle. Annyira erős napsütés volt, hogy alig láttam a kijelzőt, és még legalább 4-szer hívtam ezek után. Azután ő csörgetett meg, és megkaptam az útmutatást a bejutáshoz.
    A liftből kilépve egy picit az ajtaja előtt ácsorogtam, majd hallottam a magassarkú cipő kopogását bentről. Az ajtón belépve kezet nyújtott, bemutatkoztunk egymásnak. Cipőt, kabátot levetve a nappaliba invitált, és frissítővel kínált. Szépsége zavarba hozott, és ezt látta is rajtam. Kérdezte mennyire érek rá? Azt feleltem:- Nem sietek sehová! -Így 10 percet biztosan beszélgettünk. Ezután mutatta meg, hogy hol tudom lecsapatni az út porát.

    Visszatérve a fürdőből a hálóban várt az ágyon fekve. Hozzábújva simogattam arcát, és csókolni szerettem volna a száját. Nemleges választ kaptam, hogy ez neki túl intim. Sajnos rájöttem, hogy nem én leszek számára a királyfi, aki fehér lovon érkezik. Ezt követően gyönyörű mellét simogattam, csókoltam felváltva. Később a bugyiját lehúzta, és féloldalasan helyezkedett el, utána a szájába vette férfiasságom. Én közben punciját simogattam a játékszabályokat betartva.

    Kérte feküdjek le, úgy folytatta tovább a szájával. Néha a kezét is bevetve kényeztetett. Csodás látvány és érzés volt, ahogy Edina bólogat rajtam. Végül nem is bírtam sokáig, hasamra ment a végtermék. Kaptam törlőkendőt, hogy megtisztogassam magamat.
    Szünetben picit beszélgettünk. A folytatásban kérésemre a punciját kezdtem el nyalni. Élvezettel tettem, közben Edina arcát figyeltem. Orgazmusa biztosan nem volt, és kérte most már dugjunk. A gumit közösen húztuk fel, és szemből hatoltam belé. Nem mondanám, hogy finomkodtunk. Végig mozgott az ágy alattunk, igaz sokáig nem is bírtam azt a tempót.
    Ezután hátulról kínálta fel magát, de sajna visszapuhultam. Ismét a szájába kerültem, de már a második finis nem jött össze. Közben jelezte is, hogy lassan vége a randinknak. Gyors zuhanyt vettem, öltözködés, végül búcsú puszi az ajtóban.
  • Elszámolás:

    "Az ajándék mértéke a pesti átlag feletti. Ezt a randi végén adtam át, csoki kíséretében. Kicsit csalódottan távoztam....."
  • Összkép:

    Magammal kezdeném. Sajnos régóta messze vagyok a régi önmagamtól, és ez lehet a randira is hatással volt. Edina egy gyönyörű Nő, jó volt ilyen bombázó ágyában lenni, de a kémia biztos nem volt meg közöttünk. Úgy gondolom, hogy a második randin a történteknél sokkal több lehetne.
Happy Massage