• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kerestem két óra tájban, hogy össze tudunk-e hozni egy hat órás találkát. 20 percen belül válaszolt is, hogy a 18.15 megfelelő lenne. Szuper. A nap hátralévő részében már fejben készültem, hogy milyen élmények várnak rám, mert nem ez az első alkalom, hogy Vivi-nél járok. Persze amikor a ház előtt előveszem a telefonom, akkor látom, hogy írt, hogy akár előbb is, 18.00-ra is tudnék jönni, de hát így jár az, aki rózsaszín felhőbe burkolózva fütyörészik egész nap. Érdekes tény, hogy Vivi telefonját nem ő kezeli, hanem egy vele teljesen megegyező hangú, ugyan olyan kedves nőszemély. Ez csak véletlenül került szóba, és semmi baj vele, csak majd jól az eszembe vésem, nehogy valami szaftós részletet említsek egy telefonos egyeztetés alkalmával, hogy "tudod, amikor ott beakasztod nekem, azt csináljuk még egyszer..." és közben foggalma sincs szegénynek, hogy miről van szó.
  • Megközelítés:

    Mester utcáról nyíló kis leágazás, parkolás lehetetlen, BKV-től pár perc séta. Először egy árnyék-házszám van megadva, és ott kapja meg az ember az igazit. Persze aki rutinból jön, annak nem kell ez a macska-egér játék. Tényleg, egyszer résztvennék egy továbbképzésen, ami elmagyarázza, hogy ez mire jó.
  • Helyszín:

    Lift van, sokadik emelet, lakás szűkös, többen rendelnek, de a logisztika jól megoldott. A szoba szuper pici, úgy tölti ki az ágy, hogy pár centi van a széle és a fal között. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy a szoba normál, és egy hattttalmas ágy van benne. Lényeg, hogy ha ott a sarokban öltözik az ember, akkor a vendéglátomnak nagyon simulnia kell, ha ki akar nézni az ajtón. És ez jó is így, szeretem, ha simul hozzám egy ilyen kedves lány. Maga az ágy nem egy kemény fajta, néhol süppedős, egy nehezebb makktárs az egyik bordáját is kinyirta (mármint az ágynak, az MT nem sérült meg :-), de engem nem zavart, csak a házigazdám panaszkodott, hogy kényelmetlen így a lovaglás.

    Fürdőszoba modern, zuhanykabin tele tusfürdőkkel, melegvíz stabil. Kilépés száraz, törölköző nem valami nedvszívó, viszont finom puha. Szájvíz kevésbé márkás, de legalább nem marja le a nyelvemet. Higiénia szerintem mindenhol 100%, de megmondom őszintén, ilyenkor két centivel a föld felett repülök örömömben, úgyhogy nem szánok sok figyelmet az apróságokra.
  • Lány külseje:

    Vivi karcsú, magas, nőies mozgású, mosolygós lány. Arca huncut, tekintete elbűvölő. Fogai rendben vannak, haja dús, selymes, illata igéző. Képeknek tökéletesen megfelel. Hasa picit hullámos, de ügyesen rejti és én egyébként is a feszes fenekére megyek rá vizuálisan. Nekem nyilván bejön, hiszen visszatérő vagyok, de nem csak a külső miatt.
  • Action:

    Fürdőszobából visszatérve Vivi vertikálisan vár. Viszonylag sokat kell adminisztrálnia, gondolom a logisztika miatt. De amúgy figyel rám. Most jutott eszembe, kéne írni egy fürdőszoba foglaló applikációt, hogy a vendéglátók leskelődés nélkül, zárt ajtók mögött a telefonjukra pillantva tudják engedélyezni a kilépést. Ez a leskelődés ez olyan pre-covid, olyan old-school. Bár én biztos elgépelnék valamit a kódban, és az lenne az eredménye, hogy két pucér faszi találkozik a gőzölgő zuhany alatt. És tuti én húznám a rövidebbet, mert elég pici vagyok, úgyhogy jó is ez a régi fajta, leskelődős módszer.

    Szóval, jövők vissza tisztán, vágytól vezérelve a fürdőszobából, Vivit az ágyra invitálom, végig simítom mindenhol, bőre bársonyos, kéjes nyögdécselésével nyugtáz. Megyek a csókra, és nem csalódom, Vivi szájában el tudok merülni igazán mélyen, mert ő apai-anyait belead. Úgy csókol, hogy a nyelveink az én számban hancúroznak. Megindulok puszikkal lefelé, oldalról kényeztetem tökéletes formájú szeméremajkait. Egy merész gondolattól vezérelve letérdelek a parkettára és partneremet az ágy széléhez húzom, hogy legszentebb szentsége közvetlen elém táruljon. Ő két párnát tesz feje alá, hogy jobban lásson. Imádom. Orális bénázásom közben ő melleit masszírozza és kéjes hangokat hallat. Ő tudja, hogy felé irányzott kényeztetésem valójában engem izgat fel, így álló fallosszal nyalom nedves punciját a padlón térdepelve. Van olyan rész, ami keményedik, van olyan, ami nagyon lágy és szinte beszív, de az egész nemiszerv tűz forró és szinuszosan vonaglik.

    Nemsokára megkérdezi, hogy most ő kényeztethet-e. Nincsenek illúzióim, hogy az előző bekezdésben mennyire ász voltam, inkább úgy érzem, ő sajnálja az én időmet, és a szolgálatkészség beszél belőle, amikor át akarja venni a kezdeményezést. Felé térdelek, és kérem, hogy manuálisan, a kezével simogassa hímtagomat. Finoman, folyamatosan nyálazva, érzékien simogat, miközben a szemembe néz. Imádom. Persze ekkor farkam már lüktet a keménységtől, annyira készen áll, úgy érzem, egy téglafalat is át tudnék döfni vele, nem kell itt finomkodni. Minden esetre élvezem, ahogy egyik kezével makkomat, másik kezével golyóimat kényezteti.

    E manuális munka, nemsoká ciciszexbe torkollott, sok nevetgélés közepette, mikor is kiderül, hogy igazából ehhez három kéz kéne, 2 a cicik összeszorítására és egy a péniszem lehajtására. Nagyon élvezetes, ahogy ki-be járkálok mellei között, és azon morfondírozom, hogy annyira jó, lehet elélvezek és állon lövöm. De a józan ész győzött, az állon lövés olyan civilizálatlan lenne, inkább a szájában szeretnék elélvezni. De előtte még be kell jutnom a forró vaginájába. Gumit kérek és hátra vetem magam. Ő rám parkol és lovagolni kezd. Kérdezi a tempót, igéz a tekintetével, simítja mellkasom gyönyörű hajával, majd rámfekszik és egybe olvad testünk. Csere és misszionáriusra adjuk a fejünket. Imádom, ahogy lágyéka befogad, és pihe-puha szeméremdombja nekifeszül hasfalamnak. Tán csókolózunk is szenvedélyesen, de ekkor már nagyon összefolynak a dolgok.

    Megkérdezem vállal-e egy ilyen kéjben ittas vándor orális kivégzését. "Hát persze, ez természetes!" - válaszolta, és már pattant is fel villámgyorsan. Úgy csillant a szeme, mit az iskolás tanulóé, akit pont azzal a témával szólítják fel, amit nagyon tud. Hát kérem, Vivien orálban nagyon tud. Intenzív, ritmusos, lágy, lendületes, pont úgy, ahogy én szeretem. Másodpercekben mérhető a végső stádium beállta. Akkorát élveztem, hogy mindkét kezemmel meg kellett kapaszkodnom partnerem vállában, hogy ne csukoljak össze a földrengés miatt. Szerintem egy fél litert beletankoltam szegény házigazdámba, de ő hősiesen itta nedveimet. Mikor elvonultak az utórengések is, bugyborékos hangon ekszkuzálta magát és a fürdőbe ürítette az utódokat. Fejemet fogva terültem ki az ágyon és vártam vissza angyalkámat.

    Vivi visszatértekor mellém feküdt, és pár percet beszélgettünk, simogattuk egymást.Majd szoftosan távozásra tereltem magam. Szerintem kb három körben kaptam búcsú csókot. Szobából kifelé menet, cipő előtt és bejárati ajtónál. Jó volt a randevú? Bizony ám!
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor tettem ki a pesti átlagot a TV elé. Extrát nem vettem igénybe, szerintem itt az alap csomag teljesen kielégítő. Ami nekem itt kiadás, azzal egy jófej, szorgalmas lányt támogatok, úgyhogy örömmel adom, mert így legalább valami hasznom van e világon.
  • Összkép:

    Vivien roppant szolgálatkész, lesi minden igényemet, nagyon együttműködő. Tőkéletes nála minden? Nem mondanék igazat, ha igennel válaszolnék. Szerintem egy picit túlterhelt szegény, nyilván, mert lelkiismeretes, ezért népszerű. Szerintem az ügyfelei nem értékelik eléggé, mert szerény, nem felvágós. Szerintem a helyszin nem méltó hozzá. Kevés a légköbméter, szórakoznia kell a logisztikával, ágy gagyi. Alkalmas a terep amire használják? Igen, de egy gyémánt nyakláncnak is kell egy bársonyos csomagolás, hogy helyén tudjuk kezelni értékét.
Happy Massage