• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal ezelőtt beszéltünk telon és megemlítettem Zsuzskának, hogy mit szólna hozzá, ha egy szex csatával ünnepelnénk meg ezt a jeles napot, ami most jött el és egy évben csak egyszer van. Amit az utolsó pillanatban VTR-en is megerősítettem majdnem elfelejtettem. Pár perc múlva vissza is igazolta.
  • Megközelítés:

    Most gyalogosan mentem otthonról. A parkolással nem foglalkoztam. A VTR-en kapott cím pontos bár nekem már nincs rá szükségem, mert csukott szemmel is odatalálnék. Így nekem már csak a kerületet adja meg. Egy kicsit hamarabb érkeztem kért még párpercet abban maradtunk, hogy csörgessen, ha mehetek így is lett kb. öt perc múlva jött a csörgés én pedig az ismert kódot nyomva beléptem a házba. Emlékeim szerint, amikor kocsival mentem a GPS-t tesztelve pontosan odanavigált. A címet nagyon könnyen meg lehet találni Budapest egyik legforgalmasabb körútján található jó tömegközlekedéssel a környéken.
  • Helyszín:

    A helyszín semmit nem változott rend, tisztaság volt mindenhol. A fürdőben a szokásos kedvencek rendelkezésre álltak tusfürdő, dezodor és nem utolsó sorban az egyedi törölköző is elő volt már készítve. A szobában is minden rendben, itt se történt változás minden a helyén volt. A fotel, szobainas és a matrac is a szokott helyen. Tökéletes helyszín az ilyen jellegű légyottoknak.
  • Lány külseje:

    Külsejéről mit is mondhatnék már semmi újat nem tudok mondani. Mindenben tökéletes formás ikrek kerek popsi mosolygós arc kell ennél több igen egy szűk baba punci, és egy barátnő feelinges fogadtatás, ami szintén meg van. Most egy zöldes miniruhában fogadott éppen, hogy nem látszott ki a formás popsija.
  • Action:

    Mint írtam fentebb korábban értem oda így egy kicsit várnom kellett. A lakásba érve forró csókkal üdvözöltük egymást, ami olyan barátnős volt. Egy keveset beszélgettünk megkínált hideg üdítővel majd a szobába mentünk, ahol letudtam tenni a ruháimat nem tudom miért, de mindig a fotelra teszem pedig ott van árván a szobainas, aki védi a ruházatot nem mintha a fotelban nem lenne biztonságban. A törölközőt magamhoz vettem, ami oda volt téve gondosan hajtogatva a fotel szélére majd a fürdőszoba felé vettem az irányt. A kedvenc dolgaimat használva tusfürdő és dezodor és szájvíz használat után együtt tértünk vissza a szobába. Ahol állva kezdtünk csókolózni, mert már nem bírtam magammal. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a matracon ülünk össze tapadt szájjal nyelvünket egymás szájába tettük igazi csókkal folytattuk. Nemsokára hanyatt feküdtem és elkezdődött az amiért mentem. Úgy döntöttem ezen a jeles napon, amiből mindenkinek csak egy van évente csináljon azt velem, amit szeretne én hagyom magam. Csókkal folytattuk, amivel nem lehet bérelni. Bevetette az ikreit is barátom kényeztetése céljából elindult dél felé keresve barátom társaságát, amit igen hamar meg is talált nem volt nehéz dolga, mert vigyázz állásban volt. Nagyon kellemes bő nyálas franciával kedveskedett közben simogattam, ahol értem, hol az ikreit hol pediglen az arcát simogattam. Visszatért észak felé csókot kérve és kapva majd ismét ikreit vetette be barátom kényeztetése céljából. Visszatért barátom társaságához újra töviről hegyire kezelésbe vette zacsitól felfelé többször eltüntette szájába nem mélytorkosan, mert az nincs nála, de bő nyálasan érzékien csinálta. Szóltam neki, hogy helycserés támadás következik fordultunk egyet most már ő feküdt hanyatt és vettem górcső alá az ikreit, ami érezhetően tetszett neki. Majd végig puszilva testét, hasát a cél a baba punci volt. Na itt elidőztem rendesen, ami szintén tetszhetett neki a punci ízéből ítélve el is élvezhetett. Úgy éreztem eljött az idő a beöltöztetés ideje. Kértem a bohócruhát, amit pikk-pakk fel is helyezett és szemből kezdtem a punci támadást, de a végcél a kutyus volt, de előtte így tettük a dolgunkat rendületlenül és fáradhatatlanul. Mivel nem szerettem volna így bevégezni következett helycserés támadás és a kutyus pózban folytattuk ez a kedvenc póza neki és végülis nekem is azok közé tartozik. A hangokból ítélve ez is tetszett neki még bele is remegett és élveztük is ezt a helyzetet mindketten. Mozogtam is rendesen, aminek meg is lett az eredménye próbáltam elhúzni lassítani a tempón, de a barátom másképp gondolta és egy hatalmasat élveztem a bohócruhába egy kicsit hagyott még punci melegében majd előbújva eltávolította a bohócruhát gondosan megtörölgette nedves törlővel barátomat. Egy kicsit még beszélgettünk majd egy gyors tusolás után felöltözve a kapott üdítőt megívva ért véget ez a csodás és jeles nap bájos Zsuzskával az én istennőmmel. Csókollak. 😘😘
  • Elszámolás:

    Itt a szokásos koreográfia volt a neki szánt boldogsághormont és a különleges ajándékot, amit erre a napra kapott előre letettem a konyha asztalra. Az ő teljesen megérdemelt nyilvános virágszálait távozásom előtt tettem az ajándékai közé téve pesti átlagnak megfelelően.
  • Összkép:

    Ismét kellemes nyomokat hagyott bennem, ami arra késztet, hogy vissza kell térjek hozzá még sokszor. Mindenkinek ajánlom, akik nőként kezelik a lányokat és nem használati tárgyként. Köszönöm szépen ezt a remek randit. Sok boldog jeles napot kívánok neked. Sikerült méltóképpen megünnepelnünk ezt a szép napot az én istennőmmel. Csókollak. 😘😘
Happy Massage