• berry23

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nos, valóban nehéz eset a hölgy elérhetőség szempontjából, de korántsem lehetetlen. Jó tanács, azoknak, akik mindenképp szeretnének eljutni hozzá:
    Nekem, az a módszer vált be, hogy délelőtt kb. 10 órától elkezdtem csörgetni. Általában kicsöng, de nem veszi fel. De ez előtt nem érdemes, hiába van kiírva a korai elérhetőség. Ezt úgy négy-öt alkalommal ismételni kell némi időközönként, aztán még egy-két sms, és előbb, vagy utóbb Beri vissza fog csörgetni egyet, illetve válaszol az üzenetre. Többnyire akkor, amikor már mehetsz is, tehát, ha fél óra múltán oda tudsz érni, tuti befutó vagy. De képes ennél többet is várni.
    Amikor nekem a fentiek sikerültek, boldogan egyeztettem vele másnap reggel 8:30-ra a randit. Ott is voltam időben.
    ...
    Hát nem jutottam be.
    Mikor ráírtam, hogy mi a fene van? Válaszában 10 órát jelölte meg, hogy addigra érkezne. Ennyit nem akartam várni rá, de később visszatértem, így született meg a 11:00-ás időpont.
  • Megközelítés:

    Első randink alkalmával teljesen elkavarodtam, pedig korábban ezen a környéken volt egyik kedvencem búvóhelye is, csak a vasúti atjáró túloldalán. Így az a találka, idő hiányában csak egy gyors sos-re rövidült. De ez most egy másik történet. A bénázásom annak is köszönhető, hogy a házszámot harmadik visszakérdezésemre se tudta Beri jól érthetően elcsacsogni a telefonba.
    Ezúttal, viszont simán odataláltam, pontosan a megbeszélt időben érkeztem, tömegközlekedve. A troli tényleg a (valóban) romos házzal szemközt áll meg, csak át kell sétálni az úttesten.
  • Helyszín:

    Vendéglátóm jelezte, hogy mehetek nyugodtan. Kissé szorul a kopottas zöld színű kapu, de nyitva, ez az! A ház utcára néző ablakain a régi redőnyök jobbára leengedve. Az egyiken egy kb húsz centis kémlelőrés alul meghagyva, baljóslatú. A fal mentén, hátrébb néhány lépcsőfokot követően egy szintén festék után vágyakozó kis ajtón be.
    A kertben van még egy kisebb épület is, kis jóindulattal, mondhatjuk vendégháznak, de lehet, hogy inkább valami szerszámok tárolására kialakított fészer.
    Mindegy.
    A bejáraton bejutva a minimalista előszobában nem találhatunk semmit, csak egy-két rongyszőnyeget, és jobbra, egy újabb ajtón áthaladva a második előszobát. Innen balra a háló, tetthely, jobbra két rejtelmes ajtó, talán konyha és spájz, a harmadik pedig a fürdő. Szemben az utcafrontra néző nappali, bár itt nem jártam. A baszobában nagy, de régi ágy, két összecsukhatónak látszó szék, meg egy harmadik, ami fix. Az ágy egyik oldala mellett a falon tükör, a sarokban valami kis szekrényféle. De ezeket nem nagyon vettem szemügyre.
  • Lány külseje:

    Hát igen. Beri igazán odaadó teremtés, teljesít minden kívánságot, de szépnek nehezen lehetne mondani. A képeken ő van, és meg is felel a testalkata az ott láthatónak. A habitusa viszont felülmúl sokakat, és ő ezzel képes magával ragadni, na meg a kezével.
    Az arca átlagosnak mondható hosszúkás formájú, keskeny ajkakkal, kissé nagyobbacska orra, ami kicsit boszorkányos külsőt kölcsönöz neki, főleg, ha még hozzávesszük fekete haját és a szemei körül alkalmazott sötét festéket,
    Apróbb szarkalábak azért még így is felfedezhetők.
    Az alakja vékony, popsija elég jó, a mellei méretével sincs baj, de melltartói nélkül enyhén megereszkedettek. A bimbók kényeztetésre jól reagálnak. Punci, popsi ápolt, csupasz. Az előbbi jól nedvesedik.

    Ruganyos a teste, jól lehet tekergetni, hajtogatni, mintha origamiznál szex közben. És nyafogás nélkül tűr mindent. A korát a megadottal ellentétben, úgy harminc elejére saccolnám. De mivel nem ellenőrzött meg szerintem ez nem is mérvadó igazán ezt nem sorolnám a negatívumokhoz.

    A higiénia azért némileg kérdéses, mert érkezéskor érdeklődik, vajon mosott szerszámot hoztál-e neki, de ha elengeded ezt a füled mellett, akkor nem rugózik a dolgon sokat, hanem bekapja, és így teszi tisztába a dolgokat.

    Szex közben az ocsmány beszédre kapható, nincs ellenére ez sem, számomra ez izgató volt.

    A fogadó szettje kellemes: kis rózsaszínes bugyi, hátul szigorúan csak egy vékony pánt, keskeny fekete anyagcsík a derekán, amit még miniszoknyának nevezni is erős túlzás volna, pasztell lila enyhén átlátszó melltartó és egy pár minimum tízcentis "zsirafetető" a lábain. Így egészen kívánatos volt, nem is engedtem neki, hogy levetkőzzön.
  • Action:

    Már dagadózó gatyával lépek be az ajtón, Beri mosolyogva fogad. Mondom: - Látod, másodjára idetaláltam időben, most ráérek, megbaszlak rendesen. Mire ő: - Rendben, pornósan basszál szét. Átölelem a derekát, s magamhoz húzom, csókolózunk. Lejjebb csúszik a bal kezem, kis fenekét markolom. Közben ő folyamatosan a farkamat masszírozza, markolássza a nadrágomon keresztül. Amikor, nyelvem épp nincs a szájában, rákérdez, megmostad? Adom a hülyét, mire gondolsz? A faszodra. - hangzik, a nemesen egyszerű válasz. Meg, de gyere, és mosd meg te is.

    Berike viszont inkább betipegett a "második" előszobából a joyroomba, mert szerinte füstölőt kellett gyújtani, de már égett, legalább egy.

    Nem baj. Megint magamhoz húzom, kibontja az övem, lehúzza a farmerem és közli, hogy ő is szépen megmosakodott, még a segge is tiszta. Oké, akkor azt is megkúrom. Eközben térdig lerángatja az alsógatyát is rólam, verni kezdi kis kezével a farkam. Lelkendezik a program hallatán, s lehajol, hogy élményszámba mehessek neki. Csorog a nyála, nyomom a fejét, tarkóját támasztva. Levegőhöz engedem, s rögtön dícsérni kezd, milyen jó vagy, szép nagy a farkad. Nyilvánvaló kamu, de azért jól esik. Felhúzom a padlóról, és a szemközti falnak fordítom, nyelvemmel ellenőrzöm, tényleg tiszta a feneke. Le akarja venni a bugyiját, de mondom neki, csak húzza félre. Így nyalom, aztán a méretes, de mondjuk, hogy a ház külleméhez autentikusnak látszó ágy felé vesszük az irányt.

    A lepedő középtáján nagy koszfolt éktelenkedik, kissé lelombozó. Beri szinte már követeli, hogy dugjam meg végre. Előbb megujjazlak, közlöm. A seggébe dugom jobb kezem középső ujját, s egyik mellét kiszabadítva a tartójából nyalni kezdem bimbóját. Hamar kemény lesz. A bal kezemmel a fejét hátrahajtva két ujjam a torkán lenyomom, míg öklendeni kezd, és nyálát előre köpi.
    Mit csinálsz? Ide köpd a kezembe!
    Szabadkozik, hogy így meg úgy, de aztán másodjára sikerül. Benyúlok a bugyijába, és két ujjam merítem a puncijába. Gyorsan húzkodom fel-le, hamar tocsogni kezd. Csak pár perc és az ágyra döl, annyit mond: - Elélveztem.

    Akkor most megkúrom a kis puncid, mondtam. Beri fölült, gumit húzott merevedő hímtagomra, és bekrémezte magát. Elsőre félrement a sok síkosítás miatt.
    - Ez a pinám, közölte.
    Amilyen magasra tudta felhúzta labait a feje mellé, így kínálva fel magát. Hamarjában javítottam a hibát, és bár kissé nehezen, de becsusszantam szűk seggébe.
    - Ha, elfáradsz, amíg baszol, akkor leszoplak.
    (Lehet ilyenre nemet mondani?)
    - Oké, majd szólok, de akkor le is fogod nyelni.
    Nem volt ellenvetés. Így, hogy megterveztük a további történéseket dugás közben, mindketten elégedettek voltunk. Ekkor fordítottam rajta, hogy szembe legyen a tükörrel, és hátulról keféltem tovább.

    A haja két kis lokniba volt fogva oldalt, amik szinte kínálták magukat egy kis cibálásra. Így hol azt húztam, hol a mellét markoltam, ahogy négykézláb előttem nyögdécselt és lelkendezett. Majd a kezeit a hátára csavartam - persze, nem erősen, csak annyira, hogy a feje az ágyba fúródjon. Utána a szájánál fogva húztam hátra és fel. Amikor meguntam a dolgot felültettem és mondtam, hogy most már leszophat jó bő nyállal. Így is lett, amikor úgy éreztem sokat kezezik, megint a hátára tekertem a karját, és tövig nyomtam a faszom a torkába. Sokáig már nem tudtam tartani mag o/a mat
    de nem nyelte le, ahogyan megígérte, szétterült arcán, lefolyt az alkarján. Láthatta, hogy rosszalóan nézek rá, mert az ágyról elém pattant a földre, és szopott tovább, alig bírtam kiszabadulni a szájából.

    Mindketten a fürdő felé vettük az irányt, gyors mosdás, öltözés, elszámolás, kis csevely és búcsú maradtak még.
  • Elszámolás:

    Berinél a hozzállásán kívül a matekja is igen vonzó. Utólag rendeztem a csokrot, és ő olyan számtan szerint számol, ami már egy kissé túlhaladott manapság. Nagyon megéri. Én a fenti műsort fél órába besűrítettem, és államalapító szentünket egy kicsivel megtoldva boldognak láttam vendéglátómat.
  • Összkép:

    Aki olyan ízlésű fickó mint én, és a karcsúbb csajok jönnek be neki, valamint előtérbe helyezik alkalmi partnerüknél a bevállalásságot, a külcsínynél, annak nagyon tetszeni fog, amit Beri nyújtani tud. A többiek is tehetnek persze próbát, de nem biztos, hogy mindenkinek annyira tetszeni fog, mint nekem.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-04-22 16:13:53
Happy Massage