• Viki masszázs VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR alapon egyeztettem Vikivel és hamar találtunk megfelelő időpontot. Az ajánlott időpontomon fél órát toltunk eredetileg, de a randi napján írt, hogy lemondás miatt jó lehet ez az időpont. Egy pár perces csúszással ugyan; de az eredetileg tervezett időpontban kezdtük a randit.
  • Megközelítés:

    Villamossal és busszal is jól megközelíthető a hely és az autósoknak sem gond. Igaz a környéken van egy kis forgalmi változás, mert a közművek valamit csinálnak.
  • Helyszín:

    Már ismert helyszín. Két szobás hallos lakás, amiben függönnyel van elzárva az amerikai konyhás nappali. A bal oldali szoba Alexáé a jobb oldali pedig Vikié szerintem. A fürdőre nincs panasz minden van ami kell.
  • Lány külseje:

    Viki egy fiatalos megjelenésű hölgy. Nem igazán látszik rajta, hogy egy érettebb korosztályból való. Simán letagadhatna olyan 5 évet. Sportos testalkattal rendelkezik és arcra elég helyes. Cicijei közepes méretűek és a feszes idomai adják a nőiességét. Fehér pólóban nyitott ajtót ami a combjáig, ezért nem az adatlapján lévő szettre kell gondolni. Ez alatt nem tusom mi volt, mert a tusolás után már meztelen volt.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor üdvözöltük egymást majd bevezettet a szobába. Itt elkezdtem leöltözni és közben felajánlott egy teát amit elfogadtam. Amíg az elkészült addig letusoltam. Visszamentem a szobába és ittam pár kortyot belőle. Viki ekkor háttal állt nekem, ezért mögé léptem és átkaroltam. A melleit a tenyerembe vettem és elkezdtem azokat kényeztetni. Szembe fordult velem és elkezdtük egymás testét simogatni, majd a tatamira helyezkedtem. Itt megjegyezném, hogy ide volt készítve a fejemnek és a két bokámnak egy-egy párna; ezért a megfelelő testhelyzet adott volt. Viki mellém telepedett és végigtapogatta a hátam, hogy érzékelje azt a területet, amit igazán kezelésbe kell vennie. A hátamat több pontját is megmasszírozta és a nyakam és a teljes tarkóm is átmasszírozta. Ezt eddig még soha senki nem tette meg velem. Meglehet, hogy ez nála így van és ettől olyan egyedi a "szervize". Utána fordultam és egy kevés lingamot is alkalmazott, mert meséltem neki pár élményről és megpróbálta egybekötni azokat a mostanival. A továbbiakban már az erotikus elemek kerültek felszínre.
  • Levezetés:

    Kezdetben felálltam és ő mellém térdelve elkezdte nyalogatni a velem egykorú oldalát és időnként a zacskókat is megérintette. Folytatta a szájával a varázslatot és én a fejét simogattam. Áttért a franciára egy kevés kézhasználattal egybekötve, ami eléggé kéjes értéseket váltott ki bennem. Váltottunk és ő hanyattfeküdt és elkezdtem puszilgatni, majd haladtam lefelé és elkezdtem nyalni őt. Egy darabig így izgattam, de nem tudta befejezni, mert térdelésbe helyezkedtünk és tovább franciázott, ami közel hozta a végkifejletet é sa javaslatára a popsijára engedtem az utódokat.Kis pihegés megtöröltem őt és magamat, majd megkérdeztem, hogy miért nem fejezhettem be a kényeztetését. Őt nem zavarta ez, nekem viszont kicsit fura volt. Ha nekem nagyon jó volt, akkor ő miért nem kér a jóból? Elvonultunk fürdeni így kettesben és megmosdattuk egymást elég rendesen. Visszamentünk a szobába és egy kis csevegés mellett elfogyasztottam a teámat, majd rendeztem a csokrot. Visszavettem a gönceimet és az előszobában a cipőmet visszavettem. Apró incselkedés és búcsúpuszik végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük az átlag feletti csokrot és a VTR kedvezmény azt jelenti, hogy a kölcsönösség tiszteletdíját nem kell hozzáadni a csokorhoz; ugyanis a kölcsönösség rózsaszálai megegyeznek a VTR kedvezményben lévő rózsaszálakkal.
  • Összkép:

    Összességében elég jó élmény volt találkozni Vikivel. Elképzelhető a visszatérés és egy esetleges nagyszerűbb randi is.
Happy Massage