• Csodabogár/Krisztina

  • Beküldte:
  • Csodabogár/Krisztina reagálása

    Kicsit késve, de annál nagyobb lelkesedéssel köszönöm meg ezt a szép beszámolót 🥰
    Egyszer már Neki ugrottam, de elveszett az annyira jól megfogalmazott írásom 🙈

    Van egy jó hírem 😁
    Az nem 6 alkalom, hanem 8 😁😁
    Eleinte sokan akarnak szabadulni, de függők lesznek, te is így jársz 😁😅
    Még mondjuk én is... Téged pl NAGYON szeretlek nézegetni, annyira jól hozod és tartod meg a változásokat, hogy beléd aztán érdemes munkát fektetni 😍 tudom, hogy minden alkalommal elmondom, de nagyon meg vagyok veled elégedve 🙈😁
    Látszik, hogy csinálod a házit 🤩
    Meg... mondjuk más is látszik 😇 hozott anyagból dolgozunk és az - mondjuk úgy - szépen meg van munkálva 😇

    Hát igen, a fürdőszoba 😊
    A kedvenc helyem 🥰 ott igazán kiélhetem a megalomániámat, pakolhatok bőséges mennyiségű tusfürdőt 😅
    Hű, de kíváncsi vagyok, hogy megkergettek-e a nők a mai alkalom után, az az új, Butcher's Son elég komoly 🙈

    Várom már az összképet, bár azért ma nagyon adtunk az érzésnek 😎😍 egy csomó vendégemet kérdezgetik, hogy fogytak-e vagy gyúrnak-e, mert kisebb a hasuk és formásabbak 😁
    Elvárom a környezetedtől, hogy szóvá tegyék, milyen szigorú lett a test 😅 ne csak azt a kis "apróságot", amit vagy megosztasz egy másik besziben, ha írsz, vagy nem, mert elég intim (de nem zegzuális) 😊

    Örülök, hogy még ismertelek, remélem, még sokszor látlak, "csak úgy", egy karbantartó rutinra vagy relaxmasszázsra (mert azt is tudok ám, le tudom vetni az inkvizíciós szupersztár jelmezemet 😅😅😅)

  • Egyeztetés:

    Már többször is voltam Krisztánál, szinte mindig VTR-ben egyeztetünk, hamar reagál az időpont kérésre, illetve telefonon is elérhető, amennyiben épp nem dolgozik.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület, autóval, BKV-val is könnyen elérhető részére kell menni a találkozóra, a főúton valamilyen busz is jár, de én mindig autóval megyek, parkolni mindig lehet, most még ingyenes is.
  • Helyszín:

    A lakás Kriszta saját lakótere, így mind a tisztasággal, higiéniával nincs gond. A masszázs szobában masszázspad, szobainas, fotel, ahova lehet pakolászni.Fürdő állapota kifogástalan, sok tusfürdő közül ki ki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.
  • Lány külseje:

    Kriszta valóban magas, erős lény, mint azt hirdeti is, nagyon kedves, közvetlen személyiség, jól el lehet cseverészni masszázs közben. Jó humora lévén, mindig vidáman telnek a találkozóink.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs. Kriszta a weboldalán hirdet egy 6 találkozóból álló, tartásjavító masszázssorozatot, aminek a 3. találkozója volt tegnap. A terápia alulról, a talpaktól kezdődik, majd lábszár, csomb-csípő derék-hát, váll-nyak, fej fog folytatódni. Minden foglalkozás egy szemrevételezéssel kezdődik, majd egy kis járkálás fel-alá, miközben Kriszta figyeli az egész test mozgását egyben és az egyes részeket külön külön is. Egyelőre az alsó felem lett rendbe téve, szakértő mozdulatokkal masszírozza a kérdéses területeket. A foglalkozás természetéből adódóan olyan helyeket, izommélységeket is átgyúr, amire egy hétköznapi masszázs során nem kerül sor, pl. combok belső fele, szárkapocs csont melletti izom (Ő tudja a latin nevüket is, én még magyarul sem...). Tegnap például a medence és gerinc találkozási pontját is presszúrának vette alá.
    Természetesen, mint minden csontkovácsolás jellegű foglalkozáson, itt is vannak olyan fogások amik nem esnek túl jól, de az eredmény a lényeg, különben is a szépségért meg kell szenvedni ;)
    A combokat mind a négy oldalról kezelésbe vette, majd egy kis járkálás, ha az eredménnyel nem teljesen elégedett, akkor a még nem tökéletesen működő alkatrészemet ismét átgyúrja egészen addig, míg kielégítő nem lesz az eredmény.

    Még hátravan 3 találkozó, már várom a következőt.
  • Levezetés:

    Krisztánál nincs kényeztetés, csak kizárólag masszázs, csontkovácsolás, de nem is hiányzik.
  • Elszámolás:

    Félórás elszámolás van, egy-egy másfél órás foglalkozás pontosan osztható hárommal.
  • Összkép:

    Szeretek Kriszta kezei közé visszatérni, mert mind a foglalkozás jó hangulatban telik, mind a végeredmény azzal kecsegtet, hogy a tartásom javulni fog, s ez az egészségemre is jótékony kihatással van. Köszönöm Kriszta.
Happy Massage