• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Mátém!❤️


    Ne haragudj kérlek rám, hogy egy kicsit megkéstem a reagommal... Na jó nem kicsit, hanem 47 napot 😁
    Esküszöm ez nem volt szándékos, csak így alakult. De ami késik az nem múlik 😉
    Nagyon nagyon köszönöm neked ezt a beszit, szerintem igazán szuper lett 🙂 Ugyan olyan jól éreztem magam én is mint te. Azóta megvolt a folytatás is és kaptam még kettő beszit tőled, úgyhogy kivételesen ezt most kicsit rövidebb lesz a megszokottnál 🙂

    Úgyhogy várlak vissza szeretettel mint mindig, de ezt te tudod nagyon jól 😛


    CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A Te Wandád 😘❤️

  • Egyeztetés:

    Úgy alakult a dolgom hogy kedd délután fel kellett utaznom Budapestre, ezért gondoltam hogy a megbeszélésem utám meglátogatnám az én kicsi Angyalkámat.
    Ezért hétfő délelőtt felhívtam telefonon amit pár csörgéss után fel vett. Hamar találtunk megfelelő időpontot és meg is beszéltük a randit amit vtren meg is erősítettem.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás most ingyenes, de nem könnyű, 3-4 perc sétára illik készülni az egyik közeli kis utcában találtam helyet.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék.
    Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:)
  • Lány külseje:

    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csaj.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű popsi és cici.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarássál hirdet de nekem nagyon tetszett az arca
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Kérésemre az egyik képen szereplő ruhában várt.
    Fantasztikusan nézett ki.
  • Action:

    Mivel kicsit hamarabb végeztem a programommal így miközben elindultam Wandához,felhívtam hogy kicsit hamarabb érkezem a megbeszélt idő előtt. Mondta semmi gond csak kell még neki idő,de ha kész megcsörgett.
    Mire megérkeztem és találtam parkolót ,pár perc várakozás után már csörgetett is hogy mehetek. Elindultam az ajtóhoz ahol felhívtam és megadta a szükséges információkat.

    Mire az ajtóhoz értem már nyílt is és Wanda pedig az ajtó mögött megbújva várt az előre megbeszélt ruhában. Az állám leesett olyan fantasztikusan nézett ki.
    Miután összeszedtem az államat a földről,üdvözlésként egy csókkal köszöntünk egymásnak.Majd bekisért a szobába ahol a cuccaimat levettem és megkaptam a törölközőmet és bekisért a fürdőbe.
    Lemostam az út porát,Wanda kedvesem a szobában várt.
    Lefeküdtünk az ágyra és csókolózással kezdtünk egymásra hangolódni.Majd Wanda elkezdett lassan lefele haladni közben végig csókolta a testemet,majd leért a velem egykorúhoz ahol elsőnek a zsákos családot vizsgálta meg a szájával és a nyelvével.Isteni érzés volt. Ezután a velem egykorút vette kezelésbe.Wandának valami különleges technikája van ahogy ő franciázik úgy más nem tud.Folyamatosan bent tartja ahol teljesen elnyeli hol csak a vége van bent és a nyelvével játszik vele.
    Eltartott egy darbig ez az isteni francia nyelvlecke,de éreztem hogy ha tovább műveli akkor hamar a szájában végzek,de még nem akartam elmenni,ezért megkértem hogy forduljunk,mert most én szeretném őt
    kényeztetni.

    Helycsere után a gyönyörű melleit vettem kezelésbe vagyis inkább nyelvelésbe. Közben az egyik ujjammal a punciját kezdtem izgatni majd pedig az egyik ujjammal behatoltam.Közben hol a melleit csókoltam hol pedig a szánk forrt össze. Az ujjam behatolására megjött a kedvesem hangja is ,így ezután már kettő ujjammal ostromoltam a forró punciját. Mivel a hangja alapján és a testmozgása alapján éreztem hogy közel van ő is ezért egy kis nyelvmunkával rásegítettem.Lassan kezdtem el nyelvészkedni,de mikor egyre jobban kezdett mozogni akkor rá gyorsítottam és addig kényeztettem ameddig el nem élvezett.
    Kis pihi után,gumit varázsolt rám és megbeszéltük hogy elsőnek a doggyba kezdtünk. Doggyba fordultunk ,lassan kezdtem tolni majd fokoztam a tempót a hangja is megjött.A gyönyörű popsi látványa hatására hamar tele élveztem a gumit.

    Tisztogatás után,elkezdtünk mindenféle témáról beszélgetni.Majd Wanda megkérdezte hogy eleget pihentem-e és jöhet a kövi kör.Mondtam neki ahoz hogy ezt megtudjuk ahoz meg kell vizsgálnia.Így hát neki is esett a velem egykorúnak és újra egy fantasztikus franciát kaptam. De közben újra megkívántam a punciját így kértem hogy forduljunk 69-be ahol újra tudom kényeztetni a finom punciját. Kis egymás kényeztetése után újra a csúcs közelhez vitt így mondtam neki mi lenne ha újra gumit húznánk.
    Lusta ember pózt választottunk elsőnek,így az én Angyalkám nyeregbe pattant. Fantasztikusan mozog a nyeregben,közben én a melleit markoltam és a csodás fenekét.Addig mozgott amíg el nem élvezett. Ezután mondtam neki mi lenne ha most háttal ülve lovagolna meg.Gyorsan megfordult és újra bele ült.Így is fantasztikusan mozgott és közben látni lehet ahogy a farkam mozog benne.Csodás egy látvány volt.
    Kicsit elfáradt így átfordultunk misszibe.Ahol lassan becsúsztattam a velem egykorút a forró punciba majd ráhajoltam és miközben ki-be járt a farkam folyamatosan csókoltuk egymást. Wanda átkarolt és húzott magába én pedig ha épp nem a száját csókoltam akkor a nyakát kezdtem el.Egyre jobban megjött a kedvesem hangja én pedig egyre gyorsabban járattam benne a velem egykorút amíg szinte egyszerre élveztünk el.

    A romok eltakarítása után még kicsit beszélgettünk majd elkezdtem felöltözni és az ajtóban búcsúzáskor megbeszéltük hogy még idén Jó lenne még párszor összefutni.
    Búcsúcsókkal búcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban mindent leír egyértelműen.
    A randi végén a tv elé helyeztem a rózsaszálakat.
    Egész randi alatt szóba se került.
  • Összkép:

    Szerintem egyértelmű a fent leírtak alapján hogy fantasztikusan éreztem magam.
    Nemsűrűn szoktunk sajna találkozni,de amikor összejön azokból mindig felejthetetlen randik kerekednek ki és ez ma se volt másképp.
    Aki barátnő feelinget keres Wandánal tuti megtalálja.
    Nagyon jó volt Wandával beszélgetni mindenféle témákról,mindenről van véleménye.
    Nagyon tetszett ahogy mosolyog és nevet.
Happy Massage