• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, két hívásom után pár perccel visszahívott. Aranyos hangja van, kedvesen kommunikál Hamar tudtunk következő napra a számomra választott időpontra randit megbeszélni. Részleteket ismertem, hiszen nem először kerestem őt. A másik oldalon szoktam nézegetni csodás testéről készült képeket.
  • Megközelítés:

    Parkolás kis helyismerettel a házhoz közel nem gond. A háztömbnek sok bejárata van. Domi telefonon keresztül jól navigált, így a pontos időben könnyen bejutottam. A negyedik szintre lifttel, a kapott ajtószám mögött ő várt rám.
  • Helyszín:

    Fürdőt kihagytam. Szeretek otthon felkészülni. A szoba kifogástalan, átlagosnál nagyobb, esztétikus. Ágy jó.
  • Lány külseje:

    A hirdető lányok egyik legszebbike. Öltözéke csodás. Amint megcsodáltam gyorsan félre tehető. Szép a frizurája, diszkrét a smink. Nekem tetsző, hogy nem tetoválásokkal fokozza teste látványait. Mellek szépek, ajkai puhák, édesen osztja puszijait.
  • Action:

    A számítottnál is jobb volt. Először is - koromnál fogva már hónapok óta nem sikerült az orgazmust csupán behatolás során elérnem - az akció fiziológiailag, olyan volt, mint fiatal koromban, szerelmemmel.
    Kedvesen puszikkal fogadott.
    Következő jó pont, elfogadta, hogy otthonról a kádból kikelve mentem hozzá, saját autómban, így nem kellett idegen fürdőszobában pancsolással kezdenem a mégiscsak behatárolt időintervallumot használnom.
    A kifogástalan dekorációt (öltözéket) kérésemre levette. Aranyosan ajánlotta, hogy, ha kedvem tartja segítsek neki ebben. Gyorsabb volt az ő ügyes mozgása.
    Bőségesen élvezhettem teste minden részletét. Hamar leragadtam kislányos mennyei kamrájánál. Élvezettel csókolgattam, ízlelgettem punciját. Minden mozdulatomra reagált, igyekezett adni, nyújtani kelyhének minden részét, hangeffektusokkal jelezte, hogy érzi merre járok.
    Amint kissé megpihentem ajánlotta, hogy ő is bemutatja mit tud a szájával. Megköszöntem, és inkább kértem a gumit, hiszen kellően felkészített arra, hogy belé tudjak hatolni.
    A gumit kissé nyújtogatta, hogy ne szorítson, és ügyesen helyezte fel. E közben volt mit simogatni csodás mellein.
    Újabb kellemes apróság kissé lejjebb húzódott az ágyon, hogy teste ne domborúan, de vízszintesen legyen, ha kell könnyedén domborítson is. (Általában azt tapasztaltam a hirdetők ösztönösen, vagy tudatosan, de kissé homorú testtartást vesznek fel.)
    A legértékesebb ez után következett, belül érezhettem, hogy szorítani tud. A mozgásom így egyre intenzívebbé vált, ő maximális igyekezettel segítette, hogy a ritmus, a tempó, az élvezett ideális lefutással emelkedjen.
    Úgy élveztem, mint amikor szerelmemmel lehettem együtt.
    Kezemet szorította, vagy testem elérhető pontjait simogatta. Magam kontrollálatlanul használtam kezeim, számat, mindezt ő csak erősítette kontra mozgásával.
    Tökéletes orgazmust adott, olyat, amit hónapok óta - luxus szolgáltatónál sem - kaphattam meg.
    Hozzáállása, segítőkészsége maximális volt.
    Nem képzelhetem, hogy a köztünk levő több, mint félévszázados korkülönbség lehetővé tette volna, hogy ugyanúgy tudjon élvezni, mit én, de a célom elértem, el tudta velem hitetni, hogy neki sem volt az egész kellemetlen.
  • Elszámolás:

    Ajándék nagyságában mértéktartó. Hozzá hasonló szépségű, igyekezetű lány található, de ők ismerve képességüket, el is várják annak kiemelt díjazását. Domi szép, igyekvő, jó adottságú, s nem él ezzel vissza.
    Kérdeztem tartalékként a prosztata masszást, bár tudja nem szívesen vállalja. Nem volt rá szükség!
    A csókból annyit ad, amennyit elvárhattam.
    Popóra, franciára sem volt igényem. A puncija csodásan jól működik.
  • Összkép:

    Nem csak kifogástalan, amint azt már régebbről tudom. Immáron számomra nélkülözhetetlen, a talált legjobb!
    A reményeimet túl is szárnyalta. Hónapok óta kerestem a legmegfelelőbbet, örülök, hogy megtaláltam.
Happy Massage