• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem már a hirdetését, most ráírtam délután, estére válaszolt. Kérte, hogy délelőtt telefonion is egyeztessünk. Elsőre felvette, megbeszéltük a részleteket. Sima ügy.
  • Megközelítés:

    Kocsival 5 percre van a lakásomtól. Gyalog is annyi lett volna. Két házzal arrébb találtam parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Új építésű ház jó állapotú lakása nem messze a Dagály fürdőtől. Sima bejutás. A lakás új, airb'nb jellegűen berendezett. A fürdő tiszta, az ágy kényelmes, az ég kék.
  • Lány külseje:

    Mondtam is neki: kész szerencse, hogy kitakart fotóval hirdet, mert különben nem lehetne időpontot találni, és a Duna-partig állna a csorgó nyálú fickók sora. A természet és a szobrász is tökéletes munkát végzett. Kerek, kemény gyári cici, izmos fenék, tökéletes test. Gyönyörű arc, huncut kék szem, kedves mosoly. Melltartóban és kis hálószerű bugyiban fogadott, nem maradt rajta sokáig.
  • Action:

    Némi ismerkedés és vízivás után irány a tusoló. Rövid csókolózás után bementünk a hálószobába, ahol először a gyönyörű cicikkel ismerkedtem. Hamar megtalálta ő is a farkamat, amit nem kellett sokáig élesztgetni. Ő maga tette be a cicik közé, ami igazi úrilányos gesztus, Soni nagyon ad az illemre. Finoman és majdnem mélytorkosan is tud játszani a hangszeren. Utána én néztem szét lent. Kézzel nem lehet belenyúlni a mézescsuporba, ezt a korlátozást elfogadtam, és rátértem az intenzív nyelvmunkára. Úgy tűnt, nem volt ellenére, amit kapott. Soninak a pucija is szép, - persze az lenne a meglepő, ha lenne csúnya vagy legalább közepesen semmitmondó része. Egy kis pihenő után felkerült a védelmi felszerelés. Három vagy négy pózt próbáltunk ki, volt összebújós lassúzás és dübörgő kefélés egyaránt. Nagyjából fél óra után mentem el. Soni szépen megvárta, amíg lenyugszom, majd kiment rendbe szedni magát. A második felvonásra már nem maradt idő. Amire újra éreztem a harckészültséget, már méltatlanul kevés időnk maradt. Ehelyett dumáltunk és egy kis nyak- és hátmasszázsban részesítettem hálám jeléül, amit örömmel fogadott. Könnyű tusolás után érzéki búcsú. Megegyeztünk, hogy innen folytatjuk.
  • Elszámolás:

    Érkezés után letettem a csokromat. Ár érték arányban potomság.
  • Összkép:

    Sonita szuper csaj. Nem csak testileg, úgy csak simán tökéletes. Ráadásul kedves, jó fej, mosolygós. Visszatérős.
Happy Massage