• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Tolakodó! :)
    Neveddel ellentétbe sose veszem tolakodásnak megkeresésed, örülök hogy ìgy évek távlatából még mindig jól tudjuk magunkat (és egymást) érezni a találkozásaink alkalmával. 😊
    Visszatérő vendégként csak természetes hogy tudom mit hogy szeretsz. 🙂 Ismerlek te kis pervi. 😄
    Kezdetek óta ismerjük egymást, és pont ezért örülök hogy az évek múlásával se laposodott el, váltak unalmassá, egyhangúvá randijaink. Mindig van valami amivel meg tudjuk "lepni" a másikat.
    Már te is sokmindent láttál, sokat tapasztaltál, ezért is külön öröm számomra, hogy ilyen szép dolgokat ìrsz rólam. Köszönöm szépen! 🙂
    Legközelebb ott folytatjuk ahol abbahagytuk... ja nem is... az egy picit más lesz... 😉
    Csókok💋

  • Egyeztetés:

    A kezdetek kezdete óta ismerem Nikit, így ő is tudja a számomat. Felhívtam, lefixáltuk az időpontot, szokás szerint egyszerű volt.
  • Megközelítés:

    Legutóbbi találkozásunk óta új helyre költözött, nagyon jól tette. A Villányi út egyik mellékutcája, így tömegközlekedéssel is egyszerű elérni, én kocsival voltam, a ház előtt simán tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    Egy társasház földszinti lakása, pici, de a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta, rendes, látszik, hogy felújítás után vagyunk. A fürdő is tökéletes, én arra elég háklis vagyok, hogy normális zuhanyzó legyen, ahol le is folyik a víz. Itt minden tökéletes volt, tusfürdők, szájvizek, stb.
  • Lány külseje:

    Hát én elfogult vagyok Nikivel, szerintem tökéletes. Imádom, az elmúlt 8 évben kb. 30-szor voltam nála, így ismerem, mint a rossz pénzt :). Nagyon nőies idomok, gyönyörű természetes mellek, igéző mosoly, csodálatos szemek. Szexi ruhában fogadott, de arra már nem is emlékszem pontosan, annyira vágytam már az együttlétre.
  • Action:

    A fürdőből kilépve Niki kérésemnek megfelelően meztelenül várt az ágyon. Leheveredtem mellé, és rögtön ölelkezésbe kezdtünk, közben simogattuk egymás, ahol értük, és csókolóztunk. Izgattuk egymás testét, szánkkal is eltévedtünk felső testünk különböző pontjaira, hol én, hol ő. Valahogy én kerültem hanyattfekvésbe, elképesztően érzéki, melleivel úgy simogat, mint senki más. Aztán egyre lejjebb csúszott, miközben mélyen nézett a szemembe, és kikötött a két lábam között. Esetemben pontosan tudja, mitől döglik a légy, lassan elkezdett szopni, kéz nélkül, nagyon érzékien. Közben elkezdte a heréket simogatni, majd nyelvével is kényeztette, miközben a kezével átvette a dákó kényeztetését. Nagyjából ezt váltogatta, jó pár percig, de nem akartam még, hogy végem legyen, ezért a hátára fektettem, és én látogattam meg a lábai között. Lassan nyelvvel kezdtem kényeztetni, majd egyre hevesebben, nagyon jól reagált. Közben óvatosan becsúsztattam egy, majd két ujjamat akkorra nedves puncijába, érezhető volt, ahogy ettől megfeszültek az izmai. Kényeztettem jó ideig, majd gumit kértem, ő maradt a hátán, és fölülről belecsúsztam. Először lassan, majd egyre gyorsabban mozogtam benne, közbe csókolóztunk, illetve a melleit simogattam, csókolgattam. Azt hiszem ő is élvezte, minden jel erre mutatott. Egy alkalommal kicsit megszakítottam az aktust, mert nem akartam idejekorán elélvezni, lassan kihúztam, punciját simogattam a farkammal egy rövid ideig, majd újra ugyanígy vissza. Majd egyre gyorsabban, és végül így is lett végem. Fantasztikus volt. Után pihi, beszélgetés, kivel mi történt, mióta nem találkoztunk. Tényleg úgy dumálunk, mint a régi barátok. Közben simogattuk egymást, és egy idő elteltével éreztem magamban megint a vágyat, ekkor Niki mondta, hiszen ismer, hogy a második körben csak pihenjek, hanyattfeküdtem, és a világ legjobb franciáját élvezhettem végig felváltva dákó és herék. Néhány perc alatt sikerült ismét a csúcsra juttatnia. Ezután kifújtam magam, tisztálkodás, majd elbúcsúztam. Adnék én neki sokszoros istennő besorolást, de a rangom nem engedi.
  • Elszámolás:

    Átlagosnál egy kicsit magasabb árazás, de a minőség is prémium, nem véletlen, hogy ennyiszer megfordulok nála.
  • Összkép:

    Nekem ő maga tökély, és erre most sem cáfolt rá, sőt megerősítette benne.
Happy Massage