• Rose

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először a másik oldalon láttam meg, egy kicsit próbáltam utána járni és amikor itt is megtalálttam úgy döntöttem felhívom. A telefonba határozott de kedves, minden kérdést tisztáztunk de mivel még volt némi bizonytalanság a napomban csak egy opciós időpontot egyeztettünk. Amikor biztos volt, hogy tudok menni újra hívtam és véglegesítettük a találkozót.
  • Megközelítés:

    Közlekedés, megközelítés nem okoz gondot, Marina Part. Sokan ismerik, aki nem az is könnyen megtalálja. A parkolás nehézkes lehet. Nekem szerencsém volt pár tíz méterre a címtől le tudtam parkolni
  • Helyszín:

    A lakás a környéknek megfelelően nem okozhat meglepetést, új éítésű lévén nincs semmi kivetnivaló. Tisztaság mindenhol. Ágy megfelelő méretű, a matrac kicsit süppedős nyalakodsnál nem előnyös. Fürdő Ok. Akinek fontos a tusfürdő vlaszték az sem panaszkodhat és még férfi deo spry is van. A szobában a ruháknak szobainas.
  • Lány külseje:

    Rose egy gyönyörű érett nő. Amikor beengedet és megláttam a piros cicifix tanga és fekete combfixben szépen sminkelve kiemelve a szemeit csak annyit tudtam mondani, hogy de szép vagy. A bőre sima ápolt, jó végigsimítani. A cici szilikonos, ez nekem nem kedvencem de a bimbók működnek. Haja hosszú fekete és ápolt.
  • Action:

    A terv az adatlap kimaxolása extra nélkül. Ezt meg is beszéltük és mivel ez így egy összetett program Rose még az elején mondta, hogy nyugodtan szóljak nehogy előbb végem legyen mint ahogy a végére érhetnénk. Egyeztetés után vetkőzés, zuhany és vissza a tetthelyre. Én az ágyra de Róse még nem gondolta, hogy rögtön csapjunk bele és nekem háttal az ágy szélén állva egy kicsit kellette magát. Vettem a lapot és az ágyon mőgé térdelve átkaroltam, simogattam ahol értem, belepusziltam a nyakába és élveztem a gyönyörű vékony női test érintését. Kis dő múlva lekerült a cicifix és szembe fordult velem. ekkor ismerkedtem kicsit az ikrekkel is. Ismét hátat fordított, előrébb lépett én mögé és ekkor lekerült a tanga is, kicsit simogattam a hasát és az ágyékét. Ezután hasra feküdt én mőgé teérdeltem simogattam a hátát a gerincét, popsiját . Egy idő után már nem értem be az érintéssel és elkezdtem puszilgatni először a hátát de hamar eljutottam a popsihoz. Amikor láttam, hogy nincs ellenére bele bele nyalintottam a popsiba és amikor mondta, hogy ezt szereti bátrabban folytattam. néha egy kicsit ujjal is izgattam az ánuszát. egy idő múlva kértem, hogy forduljon hanyatt hagy nyaljam a puncit. Ezt meg is tette. Itt volt kényelmetlen a matrac mert besüppedt a popsija és nehezen fértem a kelyhéhez. Ezen a csípője alá helyezett párna sem sokat segített. Próbáltam kedvére tenni de sajnos nem nagyon éreztem, hogy sikerrel járnék így feltérdetem és simogattam az ágyékát és a hasát. Itt Ő vette a lapot kicsit megtörölte a punciját a nyalás során rákerült nyáltól és franciázni kezedett. Nem pornós, nem vad, inkább a lágyabb forma. Hagytam míg bírtam, közben a popsiját hátát és ahol értem simogattam. Amikor éreztem, hogy jobb ha gumit húzunk meg is tettük. Megkérdezte hogyan szeretném és mivel a misszit választottam kis sikosítás után hanyattfeküdt, és bevezettuk a kis kukim. Tényeg az volt nem voltam túl kemény de Róse partner volt és nem letudni akart. A türelmének köszönhetően végül keményebb lettem és be is jutottam teljesen. Inkább csak mocorogtam benne és minden pillanatot igyekeztem kiélvezni. Közben Rose a válam és mellkesom simogatta én pedig a hasát és a ciciket néha a harisnyás lábát kényezettem. Nekem nagyon jó volt. Egy kicsit felbátorodva néha begyorsítottam, de egy óvatlan pillanatban amikor nagyobbat mozdultam éreztem, hogy végem lesz ezt mondtam is neki és néhany határozott lökés után elmentem. Sajna így nem mentünk végig az adatlapon, a prosztata masszázs kimaradt de ha rajtam múlik lesz legközelebb és pótóljuk. Ezzel vége is volt. Fürdés közben dumálgattunk és utána is még egy kicsit aztán elköszöntem. Még meg kell jegyeznem, hogy rákérdezett menne egy újabb kör prosztatamasszázzsal de nem éreztem az erőt így lemondtam a lehetőségről. Mineden esetre ez nagyon pozitív hozzáállás részéről
  • Elszámolás:

    Én extrát nem kértem, az adatlapon popsi szerepel.
  • Összkép:

    Annak ellenére, hogy nem sikerült mindent terv szerint végigvinni (ez rajtam múlott) nagyon jól éreztem magam. Rose gyönyörű értelmes hölgy és nem mellesleg nagyon szexi és odaadó. Már ma mennék vissza de szabin van.
Happy Massage