• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy alakult, hogy a home office-tól terhelt időszak ellenére is lett némi “szabadidőm”, amit hirtelen ötlettől vezérelve megpróbáltam kicsit kiterjeszteni. Rá is írtam Andira, hogy egészen véletlenül nem ér-e rá a kínálkozó időpontban. Gyorsan jött a válasz, hogy egészen véletlenül de. Hamar le is fixáltuk, de jelezte, hogy a címmel esetleg lehet változás. Még aznap lett is, de pontosan megkaptam minden infót.
  • Megközelítés:

    Nem gondolom, hogy sokaknak releváns lehet, mert ideiglenes helyszín volt a másik nem végleges helyszínen felmerült technikai probléma miatt. Röviden: Szabadság hídtól kőhajításnyira, a parkolás ennek megfelelően szerencse és idő kérdése. Nekem két körből sikerült a címtől 100m-re megállni. Tömegközlekedéssel nyilván nem lehet gond.
  • Helyszín:

    Mint már említettem tartalék helyszínen voltunk: Apró, tipikus airbnb kuckó, ahol a design és a jól eladható fotók oltárán itt-ott feláldozták a praktikumot, de arra az órára tökéletesen megfelelt.
    Minden tiszta és korrekt. A törölköző a helyszínen adott volt, a tisztálkodási és egyéb segédanyagok Andi táskájából kerültek elő. Egyedül a galériás ágy miatt érheti szó a ház elejét, mert azon a lépcsőn lehetetlen méltósággal le és felmászni, főleg pucéron :-)
  • Lány külseje:

    Andi egy magas, inkább sportos alkatú nő hetyke cicikkel
    Eddig leginkább csak utcai ruhában láttam, vagy pucéron.
    Utcai ruházatára talán a kényelmes a legjobb definíció, bár a sima farmer + póló kombinációban is beindítja a nyáltermelést.
    Pucérságát a párduc test, a tetoválások és pár piercing jellemzi.
    Andi egy intelligens, erős, határozott karakter, korrekt én és helyzetképpel. Számomra a személyiségével együtt kerek a róla kialakult kép.
  • Action:

    Szeretek pontos lenni, ezért ha korábban érek a kapuhoz, akkor sem telefonálok fel korábban, inkább sétálok egy kört. Most is így történt. Tovább ballagtam, de a bambulásomból Andi telefonhívása zökkentett vissza. Ugyanis lejött elém, látott tovabillegni és nem értette, hogy mit kolbászolok össze-vissza. Visszasiettem hozzá, régi ismerősként üdvözöltük egymást, majd felmentünk a lakáshoz.
    Az együtt zuhanyzás most a közös antré okán nem opció volt, hanem az időgazdálkodási hatékonyság növelés, bár szerintem nem siettünk sehova.
    A már megénekelt galériás ágyba történő dicstelen felmászás után beszélgettünk egy keveset, majd egy a forgatókönyvét tekintve nem túl fantáziadús, de számomra mégis élvezetes együttlét következett.
    Már beszélgetés közben simogattuk egymást, majd egymás mellett fekve csókolóztunk. Sietség itt sem volt, de egy idő után Andi egy-két megálló beiktatásával levándoroltatta az ajkait délre és “szájba vette” az irányítást. Mikor hanyatt fordultam, hogy optimális hozzáférést biztosítsak neki, akkor kinyújtott karommal csekkoltam az ágy szélét, nehogy lezúgjak. Jót szórakoztunk az életösztönöm ilyetén megnyílvánulásán de azonnal folytatta. Mivel a kezemmel elértem a fenekét és becsesebb részeit ezért simogattam, matattam. De Andi jól tudja, hogy nekem ilyenkor az az igazi ha a szám van foglalkoztatva, ezért külön kérés nélkül egyszer csak 69-be fordult. Itt konkrét előny, hogy magas, mert könnyen elérjük egymást egyszerre. Megis hullámzó adok-kapok jelleggel ment a szájalás. Hol Ő hajolt rám és szopott teljes intenzitással, néha mélyre véve a szerszámot, nem kihagyva a tasakot. Hol fölemelkedett kicsit, hogy tökéletesen hozzáférjek. Ilyenkor felváltva szívogattam, lafatyoltam a húsos ajkait és a csiklója környéket. Néha bele-bele dugva a nyelvem a hüvelybejáratába is. Pár ilyen kör után a reakciókból ítélve én nyertem, ilyenkor nincs tovább nyalakodás, mert érzékennyé válik.
    Gumit húzott és lovagló helyzetben indított. Sajnos a gumi védőeszközökkel fennálló viszonyom mostanában inkább ellenséges, mint semleges. Ilyenkor még segíthet az alaktartósságon, ha aktívabb vagyok, ezért megpróbáltuk szemből, illetve hátulról is, de pár perc után inkább elengedtem a dolgot és kértem, hogy az elején jól bevált módon fojtassuk.
    A koreográfia hasonló volt először csak kézzel simogattam közben, majd megkaptam az arcomba is, de már inkább csak az én ajzószeremnek. El is érte a célját a foglakozás. Minden eltűnt Andi szájában, kicsit még játszott a levezetésképpen a szerszám,al, majd mellém feküdt egy picit szusszanni.
    Gyors mosdás után együtt távoztunk, majd az utcán búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Fogalmam sincs, hogy ezekben a járvánnyal terhelt időkben mi a helyi iparági átlag, de szerintem picivel fölötte. Extrák emlékeim szerint nincsenek. Öltözés közben az asztalon hagytam. Szó sem esett róla, régóta ismerjük már egymást.
  • Összkép:

    Bő hat éve ismerem Andit, azóta Ő az én referenciám itt. Mindig visszatérek hozzá és Ő is számos bizonyítékát adta, hogy szívesen lát.
    Olyan mint egy dugópajti (ha valaki tud jobb kifejezést, az tegye be kommentbe) nincs fölösleges színház, nincs kínos csönd, vagy folyamatos fecsegés csak beszélgetés, tudja mi a jó nekem és esteleg, talán néha még neki is jó egy kicsit.
    Ez a találkozó a külön kivett lakással, az együtt érkezéssel és távozással alaposan ráerősített erre az érzésre. Volt már jópár ennél mozgalmasabb randink, most ennyi sikerült, ennyi kellet.
    Mivel a visszatérése előtti beszámolóim törlődtek és azóta csak most írok róla, nézzetek el nekem ha az érékelésnél az eddigi “életművünket” is tekintetbe veszem.
Happy Massage