• BARBI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban észrevettem, hogy a kedvenc szalonomban új lány van, csak sajnos egy ideig a járvány miatt zárva voltak, utána meg egyszerűen lehetetlen volt bejutni hozzá. Most végre sikerült, bár nem vele beszéltem személyesen.
  • Megközelítés:

    Parkolni nem könnyü, de megoldható, aki nem szeretne 5 percet rászánni, annak ott egy fizetős kb 50 méterre. Én ingyen megálltam, még közelebb is, halleluja! Cím pontos, csak analfabéták téveszthetik el. Bkv szerintem mindenféle van, mert 3 percre van a Moszkva tèr.
  • Helyszín:

    Már unalmas leírni, de modern, tiszta lakás, a zuhanyozó az fantasztikus. Tusfürdők vannak meglepő módon, méghozzá két hosszú sorban, sokan. Türcsi most is ugyanolyan, előtte-utána, és nedvszívó, ami szerintem egyedül fontos ebből a részből. Ja meg az, hogy tatamin masszíroznak.
  • Lány külseje:

    Na innen érdekes a dolog, mert Barbi arc nélkül hirdet, én sem arra buktam rá, hanem a csodás popsira. De amikor rád néz, egyszerűen elolvadsz, ez még nem az a kötelező hivatásos kedvesség, hanem egy kezdő kicsit bizonytalan, de elképesztően aranyos mosolya. Amikor lejjebb tudtam nézni, láttam, hogy a teste csodálatos, kis szépség, imádtam.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs a végén volt, mert csak egy órára fértem be, úgyhogy csak azt kértem, hogy simogasson egy kicsit.
  • Levezetés:

    A fürdésből visszatérve a fogadó cuccban várt, kicsit mintha zavarban lett volna, de amikor elkezdtem csókolgatni és simogatni azt a csodás testet, akkor a már minden a helyére került. Sokáig simogattam finoman, majd egy idő után a hasát csókolgattam és elindultam lefelé. Szorosan összezárt lábakkal találkoztam de egy kis idő után a lábak szétnyíltak és elveszhettem a csodás combok között. Eddig még egy hangot sem hallottam a beszélgetésen kívül, de mostani műsor mindenért kárpótolt, volt nyögés, biztatás, minden. A végén satuszerűen szorította be a fejemet és közben a hajamat rángatta. Amikor kicsit kilihegte magát, ellentmondást nem tűrően hanyatt lökött. Mielőtt feleszméltem volna, már a szájában volt a farkam, a kezével a golyókat izgatta és az ánusz környékét. El tudtam volna élvezni abban a pillanatban, de sikerült visszatartani magam és néztem ahogy ez a gyönyörű nő mindent megtesz, hogy én jól érezzem magam. Sokáig nem bírtam így sem, szóltam neki, hogy forduljon hasra, és a szépséges feszes fenekét terítettem be.
    Mikor kilihegtem magam és ittam egy kis vizet, kértem, hogy simogasson meg egy kicsit. Félreértette és a farkamat kezdte simogatni. Beindultam rendesen, de hosszabbításra nem volt lehetőség, úgyhogy hasra dobtam magam és hagytam, hogy a hátamat simogassa egy kicsit.
  • Elszámolás:

    Nem tudok semmi extráról, amit kaptam az extra volt.
  • Összkép:

    Legközelebb tuti másfél órára megyek, nagyon szerettem volna maradni még. Konklúzió: ha pici szöszit látsz, ne tévesszen meg, nagyot tud alakítani! Köszönöm Barbi!
Happy Massage