• JÁZMIN

  • Beküldte:
  • JÁZMIN reagálása

    Kedves blackstar!Köszönöm szépen,hogy ilyen szép igényes kerek beszámolóval ajándékoztal meg, abszolút a magaménak érzem írásod minden betűjét.Visszatérő jelenség nálam,de nem szeretném most sem kihagyni és itt megjegyezném,hogy az ilyen jó hangulatú programokhoz feltétlen szükséges a partnerem nyitottsága, enélkül én sem tudok felszabadulni és azt nyújtani amit egyébként szeretnék.Örülök,hogy jól éreztük magunkat,és természetesen az ajtó ez után is nyitva áll előtted sőt ,nagyon várja hogy újra besétálj rajta!!!Sok sok puszi
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Oldalon feltüntetett elérhetőségi idősávban, gond nélkül első hívásra sikerült időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Marina Part - telefonon megadott cím alapján könnyen megtalálható, GPS pontosan odavisz - kocsival érkeztem, parkolót a viszonylag későbbi randi időpont miatt kicsit nehezebben találtam. Parkolás fizetős - jelenlegi pandémiás helyzetben természetesen ingyenes.
    Tömegközlekedéssel metróval a Gyöngyösi úti megállóig kell menni. A metró megállótól nagyjából 7-8 perc séta a helyszín. Nagyon könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Marina parti lakás, új építésű házban - több lifttel, lakás a lifthez közel, azonban alacsony szinten található, így a lépcsőház is opció (főleg távozóban, hogy egy kicsit tisztuljon a fejünk a mámortól, amit a randi eredményez).
    A lakásba lépve kellemes derengő fényviszonyok, tisztaság és rend fogadja a látogatót.
    Sarokszoba, tiszta, rendezett, ráadásul a fürdőszobával szemben, ami a gyors logisztikát megkönnyíti, illetve csökkenti a más vendéggel való összefutás veszélyét, igaz erre a Hölgyek alapvetően különösen ügyelnek.
    A masszázs a földön, tatamin történik, ruhákat a sarokban található fotelben tudjuk elhelyezni. Tükrök megfelelő számban és pozícióban.
    Fürdőszoba tiszta, megfelelő számú és különböző tusfürdővel felszerelt, szájvíz is megfelelő mennyiségben állt rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm a portfóliójában található fotók egyikén viselt világos árnyalatú , fekete szegélyes szettben fogadott, kérésemre combfix-el kiegészítve - így totál mint a fényképen, csupán élőben még csodásabban fest. Érkezésemkor kibontott hajkoronával fogadott, amelyet a későbbiek során csinos kontyba rendezett. Szívesen megtekinteném egyszer vizes hajjal, ahogy göndör fürtjei a vállára omlanak. Emellett, amikor feltűzi a haját még hangsúlyosabbá válik átható tekintete, kecses nyakvonala és vállainak csókra, kényeztetésre hívogató íve.
    Kellemes árnyalatú szolizott bőre, puha, illatos. Arányos - tökéletes test, melyet a masszázs során közelebbről is megcsodálhattam, formás keblek, melyek a kényeztetésre nagyon jól reagálnak. Gyönyörű popsi, és nem szabad megfeledkezni Jázmin formás lábairól, amelyek nálam mindent vittek - tökéletes ívek, izmos (azonban nem túledzett) vádli, nőies combok, formás boka és kecses lábfej - élmény volt velük foglalkozni.
    Fotói után nem éri csalódás a Hozzá látogatót - Jázmin egy gyönyörű, kedves kisugárzású, vágykeltően nőies domborulatokkal rendelkező fiatal Hölgy.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába érkezés után egy rövid beszélgetés következett, amely során ásványvízzel kínált.
    Másfél órára érkeztem, próbáltuk összerakni a menetrendet, amely a későbbiek során rugalmasan változott.
    Fürdés után Jázmin még felöltözve fogadott, azonban már feltűzött frizurával - kértem engedje ki még pár pillanatra, mert szerettem volna elveszni egy pár percre hajzuhatagának illatában és cirógatásában. Kérésemet készséggel teljesítette, így szemből és hátulról következhetett pár percig tartó kényeztetés és egymás domborulatainak feltérképezése, amely során földre hullott immár a melltartó. Ezt követően finoman földre parancsoltak és kezdetét vette a masszázs, amely kellemes hőmérsékletű krémmel történt, miközben csinos vendéglátóm egy újabb textiltől mondott búcsút. Közepes erősséggel dolgozta meg izmaim (már ahol van...) a lábfejtől indulva szépen felfelé. Kellemes érzés volt, ahogy Jázmin lépésről-lépésre felfelé haladva nem csupán kezeivel, hanem testével is kényeztet. Eközben könnyeden elcseverésztünk - Jázmin nem csupán az izmaim feszültségét csillapította, hanem figyelmével, befogadókészségével mentálisan is feltöltődést nyújtott, tökéletesen meg tudta teremteni ezáltal a barátnős feeling légkörét.
  • Levezetés:

    Miután egyrészt kellően ellazultam, másrészt a vágyaim még nagyobb mértékben fel lettek korbácsolva megérkezett a kérdés, hogy volna-e kedvem megfordulni. Naná, hogy volt! Miután átkecmeregtem a hátamra Hölgyem ekkor még mindig combfix-ben szépen lassan elkezdte Magát vágykeltően olajjal bekenni előkészülve a csúszka masszázshoz, amely Nála igazán speciális, ugyanis nem csupán kebleivel, hanem kelyhével és formás popsijával korbácsolja tovább partnere vágyait. Kellő síkosítást kapott természetesen a velem egykorú is, amely ebben a felvonásban kézzel, pár pillanatig a keblek által és leginkább partnerem szirmai által voltak kényeztetve, amely ezáltal már-már egy aktust imitált. Robbanásig feszültem és el is búcsúztak tőlem a srácok, amikor Jázmin olajos kacsójával részben kelyhét simogatva, részben pedig az egyszeműt ahhoz szorítva fordított figyelmet rám.
    Romeltakarítás után pár pillanatra hason mellém feküdt, s miközben beszélgettünk elmerülhettem kacér tekintetében és nagyon közelről, illetve a tükörből csodálhattam tovább izgatóan szexy domborulatait.
    Ezt követően első felvonásban egy masszírozással kényeztethettem csodás tüneményem, először hasra fordulva, amelyet készséggel jól reagálva fogadott. Hanyatt fordulása után alaposan feltérképeztem minden porcikáját nem sajnálva az olajat és engedve a késztetésnek, illetve természetesen engedélyt kapva csókokkal borítottam el partnerem formás domborulatait. Természetesen kiemelt figyelmet fordítva a csodás formájú és igen jól reagáló keblekre, amelynek bimbói szépen megkeményedtek ténykedésem hatására. Ezt követően dél felé vándoroltam apró csókokat lehelve a szép ívű hasra, csípőre és deréktájra, melyek lágyak és puhák, egyben mégis ott érződik alattuk az edzések munkáját megtestesítő izmok és feszesség. (Derék tájon kicsit csiklandós a Kedves.) Ügyködésem apró sóhajok kísérték és mivel nem került ki a stop tábla így tovább haladtam dél fel, ahol elérkeztem a vágyak völgyéhez, melybe csókokkal és pár forró lehelettel köszöntem be, majd nyelvemet merítettem a szirmok közé. Eközben kezeimmel hol partnerem melleit, hol hasát vagy épp combjait cirógattam. Egy idő után Jázmin sóhajai szaporábbak és mélyebbek lettek, kezei rásimultak az enyémre, megrezdülve és csípőjét megemelve jelezte, hogy célegyenesbe fordultunk. Pár csókkal búcsúztatta az intim völgyet és hagytam lenyugodni, ahogy illik.
    Jó érzés volt partnerem mosolyával farkasszemet nézni, amelyben ott bujkált egy picit a ragadozó is - na most revansot veszek, igaz Jázmin kedvesen így fogalmazott, köszönöm, most itt az ideje, hogy neked is örömet okozzak. Hátra dobtam magam Kedvesem pedig mellém térdelve egy kis olajozással ellátva kezdett hozzá ajkaival kényeztetve az újabb fordulónak. Sajnos kéztávolságon túl helyezkedett, így nem volt más hátra, mint hogy élvezzem a látványt, amely egyrészt partnerem csodás alakja okozott hátulról a tükörben, másrészt, ahogy szemtől-szemben, illetve a másik oldali tükörből fogadva a velem egykorú Jázmin ajkai között való eltűnése generált. Kezével is szorgalmasan ügyködött, forró ajkai meglátogatták a zászlórúd alatti területeket, illetve a gát finom izgatása sem maradt el - hát a végeredmény abszolút nem volt kétséges, végül a mámor ködében elmerülve már nem is emlékszem ajka vagy keze által lettem "kivégezve".
    Lágyan duruzsolva hagyott lenyugodni, miután óvatosan letisztogatott. Picit még beszélgettünk, miután a fürdő felé vettem az irányt. Fantasztikusan éreztem magam Jázminnal ezen a hétfői, borongós kora esti másfél órán.
  • Elszámolás:

    Tapasztalataim szerint a rózsaszálak száma a jelenlegi pesti átlag, azonban a kapott élmény fényében minden szála, szirma megéri. Érkezésemkor adtam át Számára pár Általa kedvelt édességbe csomagolva, mely a szobában a komódra került és a randi végéig ott is maradt, szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Másfél órára érkeztem, mindenre jutott idő, sőt.... Vendéglátóm kedvesen fogadott, "mintha" már régóta ismernénk egymást. Gyönyörű, figyelmes személyiség, vibráló erotikus kisugárzással. Masszázsa kellemes, a vendég igényeihez igazodó, erotika oldalon pedig felülmúlhatatlan élménnyel ajándékozza meg a Hozzá látogatót.
Happy Massage