• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kétszer hívtam “nyitvatartási idő” elején, de ki volt kapcsolva a telefonja, ám mikor bekapcsolta kb fél óra múlva, egy rövid diszkrét üzenettel jelezte, hogy beszélhetünk. Érthetően, világosan elmondott mindent, türelmesen megválaszolta a kérdéseim. Ezután már üzenetekben kommunikáltunk, minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    A tetthely egy kicsike lakás a Hungária körúttól egy köpésre, nekem még az eső miatti délutáni dugóban is simán ment, időre érkeztem. Parkolóhelyet találni mostanában szerencsejáték, kb 2 utcával odébb sikerült csak. Nykol viszont komoly segítséget tud nyújtani, ha valakinek parkolási gondja lenne.
    A ház előtt halad el valamelyik kék busz, megálló 100-150 méterre van.
  • Helyszín:

    Szóval egy kicsi lakás, de otthonosan berendezve, ízlésesen díszítve. Modernnek mondanám és akár el is tudnék éldegélni egy ilyenben. Az ágy nagy és strapabíró, a fürdő kicsi, de jól felszerelt, nincs gond semmivel. Nagy tiszta törölközőt kaptam, a zuhanyzóban kb 6-féle tusfürdő, az ágyon tiszta lepedő.
    Egyetlen apróság, hogy a lakáson érezni kissé, hogy dohányoztak ott, de nem vészes, annyira nem zavaró.
  • Lány külseje:

    Meglepett, mert épp telefonon jeleztem, hogy megérkeztem, egyszercsak ott áll mellettem az esőben egy brutál formás, tök jó csaj farmerben és pólóban. Elém jött inkább, minthogy kaputelefonozzunk. Jó megoldás, egyből meg is tetszett. A képek abszolút a valóságot adják, semmi átverés, bomba test, friss, jó illat, csodás tuningcicik, szép formás lábikók. Az arc nyilván szubjektív, nekem tetszett. Vékony íves szemöldök, kacér sötét szemek, sokat mosolyog. Stílusra pedig laza, vidám, jófej csaj. Részemről 10/10.
  • Action:

    Pár perc csevegés a “csodás” időről, majd utána csábos mosollyal mondta, hogy vetkőzhetek előtte is ha nem vagyok szégyellős. Megkaptam a törölközőt és mentem tusolni. A fürdőből kilépve egy teljesen meztelem, álom testű, helyes arcú csaj terült el előttem egy méterre az ágyon. Étvágygerjesztő volt a látvány. Érződött rajta a rutin, de jó értelemben. Jól kommunikál szóban és testbeszéddel is, nem úgy oldja a hangulatot, mint egy földrajz szakos szűzlány. Én kényeztettem picit, persze inkább a magam szórakoztatására és bemelegítésére, nyilván nem én leszek az aki 3 perc ismeretség után késő délután a Mennybe nyalja. Inkább jött a 69, ami finom volt nagyon, majd esős nap lévén esőkabát ezredes úrra és már fordult is kutyusba, ahogy kértem. Nagyon alkalmazkodó, lesi az ember minden kivánságát és (normális, ésszerű határok közt) teljesíti is. Dugás közben is érződött a jó értelemben vett rutin, szeretem a tapasztalt partnert, azt meg főleg ha nem játsza meg magát és ő pont nem ilyen. Kértem pár extrát már egyeztetéskor, többek közt popsira is beneveztem, amiben kezdéskor aktívan segített. Itt nyilván nem lehet vadulni, mivel pici termet, igyekeztem vigyázni rá és egy kellemes barátnős, élvezkedős mentet nyomtunk le, ami részemről végig is ment. A tisztogatás és csevegős szünet után cirógatni kezdett, majd fölém hajolt és olyan franciát kaptam, hogy semmi máshoz nem is volt kedvem már, hagytam, hogy végig vigye. Isteni volt, amikor kellett erős, nyálas; amikor kellett finom lágy, lassú. Mennydörgést követően, miután csökkent a fordulatszám, diszkréten kilibbent a fürdőbe, tisztába tette magát, a hátralevő időben pedig mellém feküdt és egymást cirógatva dumálgattunk.
  • Elszámolás:

    Az adatlapot átbeszéltük még az érdeklődésemkor, mindent világosan elmondott, amit kértem meg is valósult, semmi sem változott időközben. Korrekt leányzó, már az elején is annak tűnt, így érkezésemkor át is adtam diszkrét kis ajándékom neki. Ráadásul bomba jó csaj, még a haza bölcse is kétszer rákacsintott.
  • Összkép:

    Teljesen elégedett voltam, mindent megkaptam, amit szerettem volna és egy fantasztikus fullos órát töltöttem a képeken látható csodaszép nővel. Aki ráadásul laza, vicces, jó beszélgetőpartner is, így remélem lesz még lehetőség folytatni a megkezdett ismerkedést.
Happy Massage