• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam és egy déli randit beszéltünk meg. Már régóta a kedvenceim között van, de csak most sikerült olyan időpontot találni ami mindkettőnknek megfelelt. Enikő mindenről kedvesen tájékoztatott a telefonban.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és viszonylag könnyen találtam parkolót is. Marina-parti lakópark Duna melletti épülete. Aki tömegközlekedéssel érkezik annak egy kicsit sétálnia kell a Gyöngyösi utcai metrótól.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, így se a környékre, se a lakásra nem lehet panasz. Portás itt nincs, lift viszont van, és az emeleten a folyosók csak egy irányba visznek így eltévedni is nehéz lenne. :) Maga a lakás nagyon hangulatos. Enikőnek köszönhetően rend és tisztaság mindenhol. A fűrdőszobában hatalmas a választék a különböző tisztálkodószerekből. Tusfürdők, szájvizek, dezodorok, stb minden mennyiségben. A hálóban egy hatalmas és kényelmes franciaágy van. Kellemes halk zene, hangulatvilágítás és több tükör is rendelkezésre áll annak aki szereti más szemszögből is nézni a történéseket.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken. Gyönyörűszép karcsú fiatal nő. Hosszú combok, kerek popsi, feszes has, és tökéletes tenyérbeillő cicik. A kitakarástól sem kell tartani. Enikőnek nagyon szép arca van.
    Nagyon elegáns Nő. Egy mini ruhában, és magassarkúban fogadott. Őrülten szexi volt. Vörös, félhosszú haja oldalra fésülve, diszkrét smink és természetes körmök. Az utóbbi kettő hatalmas plusz nálam.
  • Action:

    A fürdőből kilépve az előszobában várt rám, de már csak egy fekete csipkés body volt rajta. Magamhoz huztam, majd elkezdtünk csókolózni. Enikő istenien csókol. Elöször csak finoman értek össze ajkaink, majd egyre hevesebben nyelveink is játszottak egymással. Fenekét jól megmarkolva még közelebb húztam. Testünk teljesen összesimult, és egymás nyakát kényeztettük. Csípőjét az ölembe húztam, beletúrtam a hajába és gyönyörűszép nyakát és vállát csókoltam. Közben közös erővel elkezdtük kibújtatni Enikő karcsú testés a kis csipkés ruhából. Újra csókolózni kezdtünk. Elég sokáig csináltuk és valószínüleg egy kicsit túlzásba estem. Úgy vettem észre ezt nem szereti, de ennyire még senkivel nem élveztem ezt a részét. Végre egy lány akitől változatos és igazi csókot lehet kapni.
    Enikő felajánlotta hogy inkább menjünk be az ágyra és Ő is viszonozza a kedvességem, úgyhogy bementünk én leheveredtem az ágyra, és hagytam Enikőt érvényesülni. Rámfeküdt és hosszan megcsókolt majd egyre lejjebb haladva testemet végigcsókolva elért farkamhoz. Végignyalta a tövétől a makkomig, ami a méretéből adódóan eltartott egy ideig. Istenien franciázik. Bevette a szájába és a nyelvével körözött a makkom körül. Aztán áttért a golyókra is és ugyanazt a technikát alkalmazva finoman beszívta a szájába, körözött a nyelvével majd kiengedte, és ugyanezt felváltva. A farkamhoz visszatérve egyre hevesebben kezdte el szopni és itt nekem kellett közbeavatkoznom nehogy idő elött vége legyen a mókának. Gumit kértem, amit Enikő felhelyezett, és már bele is ült. Nagyon jól mozgott a farkamon. Elöször szemböl aztan pár perc múlva megfordult és egyik lábát az én lábam alá rakva ereszkedett bele. Hihetetlen jó volt nézni ahogy ott vonaglott elöttem, farkam mélyen a forró, szűk puncijában. Már majdnem elmentem, de még ki akartam próbálni hátulról is, úgyhogy megfordultunk és behatoltam. Egyre vadabbul kezdtünk el mozogni. Enikő hatalmasakat nyögve tolta rám magát én meg a vállánál és hajánál fogva egyre gyorsabban kúrtam a punciját. Meg kell mondjam rendesen kifáradtam, úgyhogy ráborultam, és szép lassan teljesen leereszkedtünk az ágyra. Újra elkezdtem tolni ezt a gyönyörűszép kis puncit. Eni megfogta az egyik kezemet és elkezdte szopni két ujjamat elég hevesen, a formás kis hátsóját pedig tolta fel a farkamra, én meg dugtam ahogy csak tudtam. Nem kellett sok és az őrült tempónak meglett a hatása és hatalmasat élveztem a gumiba. Azt sem tudtam hol vagyok. Kellemesen fáradtan és teljesen kielégülve húztam ki a farkam Eni forró puncijából. Nagyon kedvesen segített megtörölgetni, még egy kis frissítőt is hozott nekem. Sajnos fontos elintéznivalók miatt nem maradt idő második menetre, de megegyeztünk hogy legközelebb bepótoljuk.
  • Elszámolás:

    Mielött elmentem fürdeni letettem a pultra az előszobában. Nem esett róla szó. Amennyire ismerem jelenlegi helyzetet, a csokor mértéke a budapesti átlag, vagy kicsit fölötte. Viszont amit kaptam érte az életem egyik legjobb randija volt.
  • Összkép:

    Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én biztos visszamegyek. Egy fantasztikusat szexeltem egy gyönyörű nővel, és istenien éreztem magam
    A korábbi beszikkel ellentétben a kezdeti csevegésen kívül nem beszélgettünk, de egy szavam nem lehet a hozzáállására. Végig nagyon figyelmes, a szexben pedig odaadó volt, és mindent megtett azért hogy jól érezzem magam. Nem az a mézes-mázos típus, de én pont ezt kerestem. Egyébként sem azért járok lányokhoz hogy a lelkemet ápolják szóval nem maradt hiányérzetem. Mindent megkaptam amit akartam, sőt.
Happy Massage