• Carolina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem kolléganővel. 4 kezes masszázst terveztem Carolina és egy másik hölgy részvételével. Könnyen ment az egyeztetés, szerencsémre időpontot is nagyon könnyen találtunk (ez nem mindig sikerül), a másik - éppen szabad - hölgy Szofi lett.
  • Megközelítés:

    BKV-val és kocsival is viszonylag jól megközelíthető, parkolással nekem sosem volt még errefele gondom.
  • Helyszín:

    Kifejezetten igényes lakás (előszoba, szoba, fürdőszomba is beleértve), talán az egyetlen hátrány, hogy ez inkább szalon, többen rendelnek, de a logisztika kifejezetten profi, bejáratott, így ebből gond még nem adódott.
  • Lány külseje:

    Abszolute képeknek megfelelő, két dögös szőke bombázó. Annyit mindenképp hozzátennék, hogy a Szofi esetén a kiírt életkort egyszerűen nem hiszem el, szerintem mindketten kora 30-asok :)
    Amikor én mentem, még nem volt kint arcképes hírdetés, szóval nekem pozitív csalódás volt.
  • Erotikus masszázs:

    Küllemre amennyire hasonló a két hölgy, a masszázs (és a kényeztetés) terén annyira eltérőek, mondhatni kiegészítik egymást. Nekem kicsit olyan jó zsaru- rossz zsaru érzést adtak. Pontosabban jó rendőrnő - rossz rendőrnő :P Ennél vadabbat kitalálni is nehéz. Carolina inkább erősebb, kicsit rámanősebb karaktert mutatott, Szofi finomabb, lágyabb mozdulatokkal örvendeztetett meg. Összességében a masszázs rész picit alul reprezentált volt. Az ott töltött 1,5 óra programja elég orrnehéz lett: a 2x kényeztetést kb az első fél órában megvolt, és utána jött egy relative hosszabb masszázs, de még így is maradt időnk a végén, így mondhatni grátiszba kaptam még egy kör kényeztetést. Itt rögtön aláhúznám, hogy ilyen kedves gesztusban más helyen még sosem részesítettek, illetve maga a tény, hogy 1,5 órában én is képes voltam 3 körre (nem szoktam), szerintem mindent elárul a hölgyek erotikus kisugárzásáról. Remélem átmegy így is az üzenet a szuperlativuszok keresgélése nélkül.

    Ha nagyon szőrszál hasogató vagyok, akkor a masszázs kapcsán az egyetlen hiányérzetem a szinkronban volt. Nekem kicsit könnyebb ellazulnom, ha a mozdulatsorok és azok erőssége össze van hangolva. De ez már tényleg szőrszálhasogatás. Rendesen átgyúrtak: nem durván, hanem inkább határozottan, szóval etéren is kiemelkedőt mutattak a lányok.
  • Levezetés:

    Mint fentebb már írtam, háromszori kényeztetés is volt. Őszintén szólva a részletek teljesen elvesztek, nem mintha nem emlékeznék rá, hanem már akkor és ott sem tudtam, hogy hol vagyok épp, annyira elvesztem. Szóval részleteket ne várjatok tőlem, csak annyit mondok, bolond, aki ezt kihagyja :)
  • Elszámolás:

    A megbeszélt virágszálakat diszkréten az asztalra tettem, mire Carolina viccesen megdorgált, hogy "nem oda kell azt", majd mutatta a cici fixét, hogy oda leszek szíves becsúsztatni :D Legközelebb már tudni fogom a protokollt :P
  • Összkép:

    A nevezetes szalon szerintem eddig is a város egyik, ha nem "a" legjobbja volt, de Szofi és Carolina érkezésével egyrészt két fekete öves szőke bombázó masszőzzel színesedett az eddigi kép (kedves, csinos, de olykor még tapasztalatlan fiatal lányok), másrészt a fiatalabb kollegináknak durván feltették a lécet, lesz mit tanulniuk nekik is :P
Happy Massage