• Maja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a beszámolókon találkoztam Maja hirdetésével. Ő vette föl a telefont, nagyon kedvesen leírta a program lehetőségeket,
    be is jelentkeztem egy órára.
  • Megközelítés:

    A cím alapján tökéletesen belőhető a heylszín. Google maps valamiért a túloldalra akart vinni, de én nem hagytam
    magam, tudtam, hogy a páratlan házszámok nem a páros oldalon vannak :D
  • Helyszín:

    Miután felértem a lifttel Maja iránymutatását követve amint az ajtóhoz értem már nyílt is, ő az ajtó mögött már szettben várt.
    Szép tiszta az előszoba, ott is és a majdani helyszínen is le lehet pakolni. Nagyon illedelmesen bemutatkozott,
    gyorsan elmondta mi merre hány méter, váltottunk pár szót és már a fürdőben is voltam.
    11 féle tusfürdőt tudok felidézni kb. úgyhogy felszerelés van, de szép tiszta minden az amúgy főleg fehér színű fürdőben.
    Az itteni felfrissülés után a kellemesen megvilágított és jó benyomást keltő akció heylszínére érkeztem
  • Lány külseje:

    Egy fekete csipkés, köldokig kivágott fehérneműben fogadott, melynek kis (úgyszint csipkés) szoknya rész volt hagyva, ami jobban a formás fenekére vitte a tekintetem, mint magamtól tettem volna, pedig hát tettem én.
    Maja nagyon helyes, gyönyörű szemei vannak. Kellemes illata volt nagyon, még fel is dereng, ha rágondolok. A képekről ismerhető kis cickók peckesen hivogatják az embert, nem mintha ő nem tenné. Az a törzs izomzat pedig, így hogy a munkái edzik jelen helyzetben, nem pedig a terem, irigylésre méltó.
    Alig van lány aki ne retusáltatná le a szeplőit, amit nem értek, szerintem marha szexi. Delegalábbis semmiképp sem ezen múlna, hogy kit választok. Részemről örömmel vettem az eltérést. (Kedves kollégák, a megjelölt kép, illetve a mostani feltöltésből a 6., 7. és 9. képek adják vissza leginkább szerintem.)
  • Erotikus masszázs:

    Kicsit barátkoztunk az ágy mellett és nagyon megjött a kedvem a szokásom enegedéséhez, miszerint előbb masszázs, aztán levezetés (ha már egyszer így hívják).
    Montam is neki, de mégiscsak szeretek cseverészni akció előtt és a masszázst is szeretem.
    Milyen jó döntés volt.
    Jeleztem, hogy a lábamat kihagyhatjuk, mert hengerezem eleget az ülő munka ellen dolgozzunk inkább a hátamon vállamon, így is lett.
    Kellemesen maszírozott, úgy értem, hogy a célját is elérte a masszázs, de nem csupán a masszázs esett jól, hanem ahogy hozzám ér.
    Egyszerűen, nem is tuom, hogy lehetne megfogalmazni, olyan mintha reikizne masszázs közben, de nem energiával, hanem az érintés módjával.
    Most én itt jelzem, a következő szekció helyett a barátnő feelinget, mert itt beütött.
    Jó alaposan átdolgozott, majd szépen elkezdett lassítani és cirógató kényeztetéssel látta el a derekamat, a fenekemet, a gátat és oda és vissza
    és már fordultam is.
  • Levezetés:

    Már a kezében volt az olaj, leöltötte a kis kombinét, mondom iiigen kérem, hagyjuk is a csúszkát :D De dehogy hagyjk, hülye lennék
    átugrani. Oldalról kezdett rá-rákóstolni a testemre, közben a végre szabad kezeimmel és is ezt tetem az övével.
    finom bőre van és a popó, ahh.
    Nagyon alaposan testtel, kézzel, cickóval a mellkasomon a farkamon és tovább simogatta magát hozzám, ami majdnem le is kapcsolta volna a figyelmem,
    ha nem vetttem volna észre, hogy nincs anniyra ellenére, hogy a belsőcombjának és fenekének simogatásáról áttértem a kertkapu ajtók és csengő tanulmányozására.
    Kérdezte, hogy mozduljunk-e tovább, közben kedvesen rányalva és cuppantva a makkomra, jeleztemis, hogy igen a kertek alá költöznék, ha már a bejárattal sikerült megismerkedni.
    Innentől sok varia nem volt, a szaftosságot meghagyom a többi beszámolónak. Így 69-ben töltöttük ki egymás testét-lelkét.
    Nagyon jó élmény volt, szerintem jól éreztük egymást.
    Kicsit még beszélgettünk utána és simogattuk egymást, megmaszíroztam én is. Majd zuhany levezetésre invitáltam magam.
  • Elszámolás:

    Kint hagytam az előszobában a táskámat, úgyhogy amikor kijöttem a fürdőbl akkor esett le, hogy a boríték még ott van.
    Halvány említést tettem a dologról és egyértelműbb helyre tettem.
  • Összkép:

    Ha egy kedves, törődő, jól maszírozó és jól masszívókázó kalandra vágyik az ember, itt a helye.

    Maja, imádtam minden percét az óránknak, még egyszer köszönöm.
Happy Massage