• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Üdvözletem! Le kell ,hogy írjam, hogy továbbra is ellenzem a kedvezményért született beszámolót vagy a kedvezményért más megbizásából ártó szándékkal megirt,jó-ként besorolt irományokat !
    Némi segítséggel szerencsére sikerült beazonosítani a profilt!
    Kedves Krisztián! Nem voltál nálam! Én egy éve nem láttalak! Sikeres napot kívánok

  • Egyeztetés:

    A hirdetésében szereplő telefonszámot hívtam. Délelőtt, amikor próbáltam őt elérni, még nem jártam sikerrel, később aztán már igen. Kedvesen tájékoztatott a programjáról és a szabad órarendjéről. Megbeszéltünk minden lényeges dolgot és derűsen elbúcsúztunk a közeli, izgalmas találkozás reményében.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark. Sokak által már ismert komplexumban. Újbuda gyorsan fejlődő részén található az új építésűnek mondható épülettömb. Tömegközlekedéssel és személy-gépjárművel is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Többszobás lakás. Olyan szokásos albérletféle lehet. Civil életvitel nyomai tetten érhetőek a lakáson. Előszobát és a nappalit érintve kísért a vendéglátóm a baszobába. Ott egy tiszta lepedővel leterített, nagyméretű ágy található. Azon folyt az akciónk. Az ágy szerkezetén érezhető volt, hogy régóta nagy igénybevételnek lehet kitéve. Bírta (még) a strapát.

    A fürdőszobán is látható, hogy naponta sokat van használva. Lepedők, törölközők hegyekben várták a mosás kezdetét. Mozgalmas időszak ellenére tisztaság és rend volt ezekben a helyiségekben. Lányok igyekeznek a nagy forgalom ellenére megőrizni az eredeti állapotot.

    Kedvelhetik az itt dolgozók az Oldspice tusfürdő illatát, mert abból ipari mennyiség volt bespájzolva a kád szélén. Két fajta szájvíz is volt a kínáló polcon. Amit én használtam, az szerintem fel volt hígítva, de legalább volt választék és bőséges mennyiség. Jó pont, hogy a használatához egy tucat műanyagpohár volt bekészítve a tükrös polcra.
  • Lány külseje:

    Képek róla készültek, ebben teljesen biztos vagyok. Dominika nagyon csinos csaj. Valóban fiatal, karcsú, fehér bőrű, úgy 20 körül lehet. Arca nagyon helyes, szép formájú, mosolygós szemekkel. Minimál sminkben fogadott, így is elnyerte nálam a „nap legszebb hölgye” címet. Kiemelném még a csodálatos hajkoronáját. Dominika, felöltözve, az utcán is mutatós lehet. Az a „utána fordulós, hátulról is érdemes meglesni” típus. Hát még így, abban a szexi fehérnemű együttesben, amiben fogadott. Lenyűgöző volt. Manökennek is elmenne. Tökéletes arányokkal, tetszetős idomokkal, mint a fehérnemű üzlet próbababái. Ideális alkat.
  • Action:

    Puszi-puszi az előszobában. Férfi cipők egymás mellett párban, enyém is gyorsan melléjük került. Majd sietve a privát room –ba kellett mennünk, mert értesülések szerint, forró búcsúra készült a kolléganő a boldogságtól repdeső vendégétől.

    Hangulatos szobában egy rövid ismerkedés után, Dominika elkísért volna fürödni, de éppen egy másik látogató mozgott a nappaliban, akit meg kellett várni. Logisztika ilyen, formája, számukra egy megszokott, jól begyakorolt, rutinos mozzanat volt, csak nekem volt fura a nyüzsgés.

    Az akció light-os csókolózással kezdődött. Nem igazi nyelves, nyálas smárolás volt, de nem is csak puszikat kaptam tőle. A kettő között valahogy. Természetesen én többre is vágytam volna, de Dominika ügyesen kitért előle, és inkább, szó nélkül elém térdelt és elkezdett intenzíven cumikázni. Ezt, olyan jól csinálta, hogy szerintem, nincs olyan férfi, aki ez ellen tiltakozna, én se tettem. Átadtam magam az orális kényeztetés örömének. Ritmikusan, közepes dinamikával mozgott a szájával a farkamon, annak teljes hosszában. Fejét is forgatja közben és a nyelvének játékát is megmutatta. Kezét is használta, közepes erővel masszírozott, amivel csak fokozta az izgalmi állapot elterjedését a testemben. Olyan lendülettel kényeztetett, ahogyan azt, csak kevesen tudják. Gyors-tüzelő srácokra nézve veszélyes is lehet az ilyen performance. Az elsütő szerkezet bizergálása robbanást is okozhat. Annál is inkább, mert kéjes hangokat, nyögéseket is ad ki magából.

    Gumit akart húzni rám, hogy elkezdjük az akciót, de én inkább ágyra irányítottam őt. Előtte kiszabadítottam az ikreket a fogságukból. Megdöbbentő volt, hogy milyen gyönyörű mellei vannak. Nádszál alkatához mérten, közepes méretű félkörtékkel találkoztam. Nem kőkemények, pont kellően rugalmasak, eredeti, természetes formájukban díszelegtek. Ámultam a szépségétől és tapintásától. Nem szabad lett volna ezt eddig rejtegetni, de így volt jól ütemezett ez fincsi ajándék nekem.

    Majd a bugyika is lekerült. Egyből a combjai közé vettettem magam és belekezdtem a kis szirmok izgatásába. Dominika az ágyon könyökölt és nézett, hogy mit csinálok vele és hogyan. Majd, elterült és széttárt lábakkal, félig behajlítva, adta át magát nekem. Puncikája nem csak hogy szépséges volt, hanem édeskés ízű. Később sikerül is beazonosítanom, a síkosító gél íze volt az. Bevetettem minden tudásomat, de különösebb eredménye nem volt. Lehet, hogy a nappaliban öt percenként csörgő telefonokra figyelt. Nem tudom. Én mást is hallottam kintről. Egy férfi hangot. Lehet egy másik vendég volt az, vagy a tévéből jött. Bármi lehetett. Gondoltam, akkor inkább hangoskodjunk mi is, vágjunk bele a vad szexbe.

    Gumit rám varázsolta, besíkosított mindkettőnket és több pózban aktív tempóban dugtunk. Érezhető, hogy Dominika ebben a legjobb. Az, ahogyan kutyusosban a fenekét felnyomta, az szívdöglesztő látvány volt. Ágy nyikorgott, recsegett alattunk és csattogtunk is rendesen, de csak a közelgő extázisra fókuszáltunk.

    Aztán jól meglovagoltattam. Igazi csókjaira vágytam volna ismét, de inkább a melleit nyomta a számba a nyelve helyett. Tovább emelte az iramot, egészen addig fokozta, amíg az orgazmusommal együtt a mennybe repített.

    A szorításból lassan visszavett, mozgással leállt, majd mellém dőlve lihegte ki magát.

    Tisztogatás kötelező percei következtek. Majd mondta, hogy lecsekkolja a fürdőt nekem, ezzel diszkréten jelezve, hogy ideje átadnom a pályát a következő versenyzőnek.

    Az előszobafalnál kiválasztottam a cipők közül az enyémet, és udvariasan elbúcsúztunk. Folytatást és a kimaradt részeket is megbeszéltük. A kapuban tértem csak igazán magamhoz. Lehajoltam befűzni a cipőmet. Amíg ezzel ügyködtem, akaratomon kívül hallottam, ahogyan az éppen akkor érkező sorstársamnak a kihangosított telefonján adja meg a bejutási kódot. Ez, volt az igazi meleg váltás…
  • Elszámolás:

    Adategyeztetéskor elhangzott csokrot készítettem össze. Extra nélkül, átlagos nagyságú. Elején tettem le, ahogyan kérte. Először voltam nála,ez így természetes.
  • Összkép:

    Dominika-egy csinos, szép arcú bombázó. Fiatal korából és karcsú alakjából adódóan, minden idoma tökéletesen feszes és selymes tapintású a bőre. Technikai megoldások és praktikák birtokában olyan szexuális akciót vezényel le, amitől az agyam majdnem eldobtam. Esztétikai látványával és produkciójával teljesen feledtetni tudta a beszűrődő hangokat és zavaró körülményeket. Kíváncsi leszek, hogy a második alkalommal is sikerül-e neki így elvarázsolnia?
Happy Massage