• Kristyn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefont pár csörgés után fel is vette és kedvesen válaszolt a kérdéseimre. A hangjából már kihallatszik azért, hogy egy szexi dög :-)
  • Megközelítés:

    Térkép kb. jól mutatja és könnyű odatalálni. Parkolás már más kérdés, de szerencsém volt. Amúgy bkv-val kb. minden opció elérhető pár percre.
  • Helyszín:

    Nyilván nem a lakásért, hanem a lányért megy az ember. Ettől függetlenül a célnak teljesen megfelelt a fürdő és a baszoba is, de voltam már exkluzívabb és kevésbé nívós helyszíneken egyaránt.
  • Lány külseje:

    A korábbi beszámolók, a képek és Kristyn hangja alapján sejtettem, hogy nem egy átlagos hölgy fog rám várni... lehet jövőhéten lottóznom is kéne... Megkockáztatom, hogy az oldalon jelenleg aktívak között a top 5-ben lehet, de a szőkék között a dobogó is esélyes.
    Arc, popsi, cici, száj... nehéz hol kezdeni, mert minden hibátlan. Utóbbi kettő nem 100%-ban a természet műve, de még így sem lehet belekötni :-) Már éppen milf-nek is mondható, de még a fiatal szexi hölgy jelző is megállja a helyét. Korábban találóan írta valaki, hogy egy playboy nyuszira hasonlít.
  • Action:

    Érkezés, majd bemutatkozás és a technikai dolgok, amiken szeretek gyorsan túllenni. Utána törülköző és zuhany. Végre kezdődhet a lényeg. Ezt nem csak fejben, hanem lent is éreztem, köszönhetően a zuhany előtti percek vizuális élményének. Már félig harci készültségben érkeztem vissza a szobába, így már Kristyn is biztos lehetett látogatásom céljában :-) Kis egymásra hangolódás közepette elég hamar a kezébe és a szájába kerültem, persze már kőkemény dákóval. Térdelve szopta a farkam, aztán az ágyon folytattuk. Szerencsére nincs ellenére a mélytorok sem, sőt, enyhén a fejét is irányítani lehet közben egy kis kényszerfranciához. Kis helyezkedéssel a nagy domborulatoktól dél felé ujjaim utat találtak a szép és forró puncihoz. Rövid ténykedést követően gumit húztunk és szemből beraktam. Először mindkettő, aztán már csak az egyik lába volt a nyakamban, majd jött egy vadabb együttmozgásos misszi, aminél óriásit robbantam a gumiba, miközben a csodás szilikon keblekkel összesimulva pihegtem.

    Szünetben pihenés gyanánt kaptam egy masszázst, amit szerettem volna viszonozni, igaz részemről inkább a simogatáshoz lehetett közelebb. Közben újra erőre kaptam, ő még háton fekve úgyhogy fölé helyezkedtem és franciás ciciszexszel folytattuk, ami gyorsan pornós mellbe dugásba váltott. Doggyba váltottunk, bepucsítás és behatolás. Pár finomabb lökés után itt is megtaláltuk a tempót, hol derékba, hol popsiba, hol a cicikbe kapaszkodva, majd a végén a még hason is folytattuk. Itt már közel volt a vég, de még időben pózcserét kértem és ezzel annyi időt még nyertem, hogy ne durranjak el. A nedves és forró puncijába könnyen beillesztette a kőkemény farkam, amin először guggolva kezdett játszani, aztán térdelve lovagolni. Közben faltam a ciciket és markoltam a fenekét és másodjára is a gumiba durrantam.
  • Elszámolás:

    Nem az átlag, nem is a "vírusátlag", kicsit felette, de a szolgáltatás sem, az jóval felette. Extrát nem kértem, az alapok is az átlagnál többet tartalmaznak.
  • Összkép:

    Pornós is, de vad barátnős feeling is megvolt egyszerre, ráadásul egy elég extra szőke bombázóval, aki teljesen partner mindenben. Szerintem megyek máskor is, de akkor hosszabban. :-)
Happy Massage