• Bianca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvemre volt egy könnyű, tavaszi akció és hirtelen felindulásból Biancát választottam. Néhány csengő után felvette és szerencsére gyorsan tudott is fogadni, így a megbeszélt időpontban meg is jelentem nála.
  • Megközelítés:

    A kerület egy ismert helyén van a rendelő, amit BKK-val és kocsival is egyszerű megközelíteni. A parkolás megoldható és békebeli időben is ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű házban egy szép, modern, jól felszerelt lakás. A fürdő is szép, tiszta és mindennel fel van szerelve ami kell a víg vándoroknak a felfrissüléshez.
  • Lány külseje:

    Igazi fiatal szépség. Helyes arc, szép, kézre álló cicik, feszes popó, szűk punci. Nekem bejött.
  • Action:

    Sötét köntösben fogadott, amely a zuhi után természetesen lekerült róla.

    Leeszkábáltam a melltartót és a bugyit is és végig simogattam ahol csak lehetett. Különösen tetszettek a szép ikrek, amelyeknél el is időztem egy csöppnyit. Élveztem testének minden porcikáját. Délre nem engedett mert azt nem kedveli. Ezután Ő kezdett a kényeztetésembe. Nagyon kellemes, krémes kézimunkával, a zacsit is szépen izgatva felállította a brét. Akár el is tudtam volna menni, de elvetettem ezt az ötletet. Folytattuk NF-el, amit lelkesen és jól csinált. Kértem a védelmet és már csatlakoztattam is a konnektort. Közös megegyezéssel kutyusban kezdtünk. Rendesen megadagoltam Biancát, akit érezhetően nem hagyott hidegen ez a póz. Rendesen felgyorsultunk és döngettünk egy szépet. Átváltottunk misszibe, ahol először csak finoman kezdtünk, majd felgyorsítottam a tempót. Érezhetően a vadabb, erősebb aktust kedveli. Így jött el számomra az elsülés pillanata és lövelltem bele a pajzsomba. Néhány mp-ig pihegnem kellett miután elhagytam nedves, szűk punciját. Levezetésnek még élvezkedtem kívánatos testén egy ideig mert olyan jól esett.

    Elmentem zuhizni és amikor visszajöttem dumcsiztunk még, de az idő haladt és eljött a búcsú ideje.
  • Elszámolás:

    Az esemény után tettem le a Bp átlagnál haloványan kisebb rózsaszál mennyiséget. Jól elvoltunk, így nem kérdés, hogy számomra megérte a deal.
  • Összkép:

    Fiatal, csinos lány Bianca. Tartalmasan töltöttük el ezt a fél órát. Mindent megkaptam, amiért jöttem, tehát elégedett (kielégült:-)) voltam mindennel.
Happy Massage