• Barbara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap, mikor hirdetése, feltűnt, telefonon érdeklődtem a lehetőségekről. Szimpatikus volt a hangja is, és amiket elmondott, azok is tetszésemre váltak. Ehhez hozzáadódott a VTR kedvezmény is, és próbáltam alkalmas időpontot találni. Másnapra az általam bejelölt időpontok mindegyike foglalt volt, kinéztem egy szombati időpontot, de üzenetben jelezte, hogy aznap nem lesz, Javasolta a vasárnapot, és az általam választott időpontot másnap el is fogadta. A címet is megkaptam, emelet, ajtószámmal együtt
    Az időpont elfogadását követően vettem észre, hogy közben a bokréta tekintetében módosult az adatlap. Kérdésemre megnyugatott, hogy én még az eredetileg megbeszélt csokrot fogom átadni neki, mivel randinkat még a módosítás előtt lefixáltuk!
    Korrekt!
    Annyit még megjegyeznék azok számára, akiknek fontos az ajánlásgyűjtés, hogy látogatásom elfelejtette visszaigazolni a VTR-en, így ajánlásaim száma nem nőtt.
  • Megközelítés:

    Fenercváros új, gomba mód növő része, közel a Dunához, és a Rákóczi hídhoz.
    Villamos, Busz a közeli főútvonalakon jár, és viszonylag kis távolságra még HÉV is található
    A házat könnyű megtalálni, és parkolni is az.
    Teljesen új építésű. olyannyira, hogy az utcafront üzleteinek egy része még most is kialakítás van.
    Egy nagy tömbről beszélünk, mely 3 épületrésznek van elnevezve, de egyetlen bejárat van, portaszolgálattal.
    Bár tudtam a pontos paramétereket (emelet, ajtó), de az épületbe bejutáshoz fel kell hívni Barbarát, és mindenképp szükség van a navigációjára is, különben sokkal tovább tartana az épületen belül Őt megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás szintén új építésű.
    Ahogy bejutottam, az ajtótól jobbra egy paravánnal elválasztva van az "ügyeleti szoba", ahol a hölgyek aktuális lovagjaikat várják, mi a másik irányba haladtunk ,ahol a szobák, és a tisztasági szakasz található.
    A szobában az ablakok behúzva, egy konnektorba dugott különböző színeken vibráló fényforrás gondoskodott arró, hogy lássunk.
    Egyetlen bútordarabra emlékszem, egy franciaágyra, mellette kis dobozban voltak az együttlét során felmerülő kiegészítők.
    Talán volt egy fotel is? Nem emlékszem, csak úgy gondolom, mert a ruháimat valahova letettem. (Az igazság, hogy én itt már teljesen vendéglátóm bűvkörében voltam, mint a molylepke a lámpafénynél.
    A fürdőben kád, minden új, és adott a tisztálkodáshoz. Szémtalan tusfürdő, kilépő a kád előtt, szájvíz az öblítéshez.
    Pohár pont nem volt, de Barbi készségesen azonnal hozott, ahogy jeleztem ezt.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban Barbi egy fekete fehérneműben, de köntössel takarva nyíltan fogadott, nem elbújva az ajtó takarásába.
    Azonnal meg is nyugodtam, mert arca szép, tekintete nyílt, tartja a szemkontaktust.
    Én ezt az egyenesség fontos ismérvének tartom, és bevallom, kicsit meg is nyugtatott.
    A fotók alakját hűen tükrözik, ugyanakkor talán picit karcsúbbnak hat a fényképeken. De ez lehet a jó fotós, és az ügyes pózolás eredménye.
    Viszont megijedni sem kell, az, hogy nem extra karcsó, nem jelenti azt, hogy bárhol, bármi súlyfelesleg lenne rajta, teste feszes, és kívánatos.
    Arcán kívül a fotókon a cickókat sem láthatjuk. Mellei kis méretűek, azonban izgalom hatására a mellbimbó kellemesen megduzzad, ami még kívánatosabbá teszi partnerünket.
    Finom bőrét több tetoválás is díszíti.
    Puncija frissen borotvált volt, illatos, és finom.
    A lány lényéből áradt egy megnyugtató szolgálatkészség, ugyanakkor határozottság is.
    Ugyanakkor nem fél beszélgetni sem, érdeklődő, nyílt személyiség.
    Jó partner. Szexhez is, de a köztes idők eltöltéséhez is.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve Barbara már meztelen volt (már mikor a kispoharat kértem, akkor is).
    Kérdésemre, hogy szeret-e csókolózni, válasza nemleges volt, ez inkább a visszajáró vendégek privilégiuma, kik irányába már nagyobb mértékű a bizalma.
    Ennek nem örültem ugyan, de a későbbiek során más meglepetés nem ért, minden a várakozásaimnak megfelelő örömszinten történt.
    Ismerkedő beszélgetésünk alatt jeleztem, hogy telefonos beszélgetésünk során mennyire szimpatikusnak találtam, és ami erősen befolyásolt meglátogatásában, az az elsőkként emlegetett mélytorok, és kényszerfrancia volt. (Na meg a fotókon látható, ellenállhatatlan popsi)
    Kérte, hogy akkor helyezzem magam kényelembe, és nekem látott. :)
    Kezdetben lassan, finoman vett szájára, majd egyre messzebb (mélyebbre) jutott az általam elképzelt úton.
    Lassan, de biztosan eltüntetett. És hamarosan érezni kezdtem a torkát is. Finoman megfogtam a fejét, és szóban megnyugtatva, hogy nem tervezek semmi durvaságot, amikor a legmélyebb ponton voltunk, akkor finoman, de határozottan lent tartottam. Majd kiengedte szájából kispajtásom, hogy utána újra bekapja. Többedik hasonló kör után aztán finoman elkezdtem pumpálni is a száját. Igazi finom, általam eddig barátnős kiváltságként átélt, mélytorkos kényszer francia volt, sok nedvességgel, nyállal, hangokkal, könnyekkel. Kimért, kiszámított mozdulataink ellenére éreztem, hogy ez így gyors véget jelenthet nekem, és mivel ezt még odázni akartam, ésszerencsére az időnek is bővében voltunk, ezért felvetettem, hogy szeretném én is kényeztetni őt.
    Ezért helyet cseréltünk. Mivel a beszámoló nem rólam szól, saját tevékenységemet nem részletezem, mindenesetre néhány perccel később Barbara teste előbb finoman hullámzani kezdett, majd apró remegések futottak végig rajta, hüvelye is összeszorult, és combját összeszorította, hogy hirtelen támadt érzékenységében ne zavarjam meg újabb, ezúttal már alkalmatlankodó nyelvcsapásaimmal.
    Visszatértünk az én kényeztetésemre, ez alkalommal én térdeltem, hátradülve, Barbi előttem, négykézláb, fenekével magasan pucsítva! (Ómájgád!)
    És jött megint a finom, számomra tökéletes intenzítású mélytorkos francia, melyet kérésemre szemkontaktussal tett még izgalmasabbá.
    A telefonos beszélgetés alapján tudtam, hogy van lehetőség így befejezni, ezért tisztáztam gyorsan, ha így döntenék, részéreől rendben van-e, és rendezhetem-e utólag.
    Komolyan felvetődött bennem, hogy így, a torkában érjen a (z első) vég, de aztán újra az előttem lévő popsira pillantva tudtam, most már akarom a kedvesem, mégpedig azonnal, hátulról. Meg is kaptam az óvszert, (kicsit kizökkentett, hogy ezt magamnak kell feltennem, de talán ez is inkább egy kicsit a barátnős együttlét részének tekinthető, egyfajta bizalmi gesztus is), majd elém térdelt (kérésemre) széttárt lábakkal.
    Dugni kezdtem, ő pedig szintén tolta magát rám, remekül alkalmazkodva az általam diktált ritmushoz. Amikor lassítottam, abban is partner volt, de amikor közelítve a véghez, felgyorsítva, szintén velem tartott.
    Itt pár percet most nem tudok felidézni, de utána masszázst ajánlott, amit elfogadtam.
    Testápolóval dörzsölte végig hátam, kellemes, lazító masszázsával, miközben mindenféle dolgokról beszélgettünk.
    Amikor úgy éreztem, hogy nagyjából végezne, felajánlottam, hogy én is megmasszíroznám.
    Örömmel elfogadta, és eskü, tök jó voltam, dicséretet is kaptam!
    A második kör megkezdése előtt gyorsan kimentem, megmostam altestem, majd egy kis kölcsönös franciával kezdtünk, de mivel még mindig túl érzékeny volt, ezért utóbb oldalról folytatódott a mélytorkos élvezet, az ennek megfelelő hangokkal, (számomra) szorító, becsusszanó érzéssel, mikor elérem a lehetőségeim végét, valamint a könnyekkel. bár kérdezte, hogy húzzunk-e gumit, én még inkább így élvezkedtem kicsit, hagytam kiszabadulni a bennem lévő kéjencet.
    De aztán végül gumit húztunk, és Barbara klasszikus zsoké pózban került nyergembe.
    És azonnal, hihetetlen összhanggal velem együtt mozogva vágtázni is kezdett. Ő fent lovagolt, én alulról dugtam, és mindketten egyre jobban lihegtünk! (csak a csók hiányzott a pillanat tökéletességéhez, ezért én számmal a melleire tapadtam néha)
    Lovasom (szerintem) érezhetően fáradt, és mivel nekem is voltak még megvalósításra váró terveim, fordulást kértem.
    Hölgyem a hátára feküdt, én szemből csusszantam be, és combjaira támaszkofva pumpálni kezdtem.
    Kevéssel később azt vettem észre, hogy Barbi hihetetlen hajlékonysággal szinte bicskában magához szorítva lábait nyögdécsel alattam, miközben én egyre intenzívebben tudom. Így történt meg végül második orgazmusom, melyet követően még egy picit talán hagyott lenyugodni (Őszintén nem emlékszem).
    Lehet, hogy elsiettem, mert még maradt kb 15-20 percünk, amit meghitt összebújással, beszélgetéssel töltöttünk.
    Végül felöltöztem, és Barbi kikísért az ajtóig (ahol egy hasonló molylepke üzemmódban közlekedő sorstárs cipőjén majdnem átestünk, mert az előszoba mértani közepén felejtette ezt), ahol puszival, és öleléssel búcsúztunk egymástól
  • Elszámolás:

    Ez egy érdekes kérdés, ahogy fentebb említettem, én még a jelenleg olvashatóhoz képest kisebb bokrétáért élvezhettem Barbi szeretetét.
    Ugyanakkor a jelenlegi csokor mérete nekem már túl sok virágból állt volna, ha ez lett volna a lehetőség, akkor szinte biztosan kihagytam volna. (Amit így utólag biztos bánnék)
    Ritkán megyek másodszor vissza, mert túl sok a kihívás, sokkal több, mint a lehetőségem, és a nagyobb csokor mérete még inkább elriasztana.
    Ugyanakkor nem győzöm hangsúlyozni, mennyire korrektnek tartom, hogy meg sem próbált visszaélni a lehetőséggel, hanem számára is az volt a természetes, hogy az eredeti feltételekkel találkozzunk.
    Extra lett volna a szájba végig, de végül erre nem került sor.
  • Összkép:

    Kifejezetten jó élmény volt a találkozás Barbival, és a csók hiánya ellenére elégedetten távoztam.
    Partnerem odaadó, készséges, figyelmes partner volt, aki mindent megtett, hogy ez így legyen. Ugyanakkor elég határozott nő benyomását tette számomra, aki ha olyat kértem, vagy tettem volna, ami már számára nem kényelmes, nem elfogadható, akkor azonnal, és határozottan utasított volna vissza.
    Szerencsére ilyen nem volt, vágyaim határain belül maradtak, és remek összhang, és harmónia uralta szexuális együttlétünket.
Happy Massage