• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre elértem és sikerült is egyeztetni egy másfél órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem számomra már ismerős utca a XI. ker-ben több lány rendel itt jártam már itt vagy két lánynál.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban találgató a kincsem. A lakás tiszta rendezett a célnak tökéletesen megfelel. A szoba elég tágas tükörrel szobainassal felszerelve. A tetthely jó nagy franciaágy ami kicsit nyikorog az akció alatt de nekem ez pont bejött :) mikor fokoztam a tempót megjött az ágy hangja is, vendéglátóm izgató nyögései mellé.
  • Lány külseje:

    Dominika a képeknek tejes mértékben megfelel, a képein látható vadító piros szettben fogadott. Eszméletlen teste van, vékony feszes mindenhol, na de 18 éves épp ezért megy az ember ilyen helyre. Arca csinos kacér tekintette megáldva. Mikor megláttam rögtön tudtam, hogy itt most egy boldog órában lesz részem.
  • Action:

    Belépve a szobába rögtön innivalóval kínált és kérdezte élek-e a fürdés lehetőségével. Éltem vele és még én elugrottam tisztálkodni egy gyorsat addig Dominika készített nekem egy pohár vizet. Fürdőből visszatérve rögtön egymásnak estünk, simogattam feszes testét ahol értem, hirtelen nem is tudtam hol simogassam a popsiját vagy a mellét markoljam. Kaptam pár szájra puszit, mikor a nyelvem akartam bevetni elfordult, de erre számítottam a korábbi beszikből úgyhogy megelégedtem a szájra puszival. Kérte, hogy vegyem le róla a melltartót, amit rögvest teljesítettem. A képekből nekem nem jött át hogy ilyen szép kis formás mellei vannak. Nagyon jó tenyérbe illő. Ahogy markolásztam kértem, hogy beszéljen csúnyán és irányítson, erre megkért, hogy vegyem le róla a bugyit és nyaljam ki a kis punciát. Hát emberek isteni kis babapunci fogadott, illata íze is nagyon jó volt, úgyhogy nyaltam kérésének megfelelően, majd kicsit meg is újjaztam a kis puncikáját. Kis idő múlva kérte, hogy dugjam meg jó keményen :) vaóó zene füleimnek, már nyúlt is a gumiért és húzta fel rám. Misszibe kezdtünk isteni látvány volt ahogy a farkam járt a kis puncijában úgy éreztem élvezte Ő is mert kaptam pár puszit és biztatott hogy toljam neki. Jól bírta a tempót majd kutyust javasolt, hát itt ismét leesett az állam. Elém pucsított kitolta a kis popiját és elém tárult a finom kis babapunci. Toltam is be neki rendesen, de a látvány és a szűk punci hamar kivégzés közelébe repített. Cicikre szerettem volna elmenni amit nyugtázott és már kapta is le rólam a gumit és úgy leszopott hogy én szt sem tudtam hova néztek annyira gyönyörű volt a látvány és az érzés. Hamar ráélveztem a cicikre, megtisztálkodtunk és felajánlott egy masszázst ami inkább simogatás volt, de nem ezért mentem. Közben jót beszélgettünk majd nemsokára megfordultam és már rá is bukott az őrmesterre. Istenien csinálja és közben a szemembe néz, hamar fel is keményített és nyeregbe pattant. Itt jött megint ki a fiatalság előnye, olyan vágtába kezdett, hogy csak na, élveztem nagyon jól mozgott tekerte magát rajtam. Kipróbáltunk még vagy 3 pózt, úgy éreztem hogy tetszik neki a keményebb menet, misszibe adtam neki rendesen és mosolyogva fogadta és nyögött rendesen alattam. Ennek a kombónak meg is lett az eredménye egy hatalmasat élveztem a puncijába.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt pesti átlag, nem kérte én tettem le még fürdés előtt a kis szekrényre szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam egy igazán fiatal csinos lánnyal. Biztos visszajáró vendége leszek, még egy kis tapasztalat kell neki és kimagaslóan jó szolgáltató válik belőle. A csókot hiányoltam kicsit, ha ez is meglenne nálam csillagos 5-ös.
Happy Massage