• Barbara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam először Barbit, amit gyorsan fel is vett. Nagyvonalakban leegyeztettük, hogy mikor és hol legyen a randi, valamint egy-két dologra rákérdeztem még amire kedvesen válaszolt. VTR-en küldem egy időpont foglalást a telefonbeszélgetés után.
  • Megközelítés:

    IX.kerület újépítésű negyedében van a tetthely. Én gyalog érkeztem, de a házak körül és az utcán is rengeteg parkolóhely adott, valamint villamossal is egyszerűen megközelíthető a lokáció. Nagy maga az épület, így kell időt szánni rá, hogy melyik a pontos lépcsőház, én is kétszer körülsétáltam az házat mire meglett a bejárat, tökéletes bemelegítés :) Mikor odaértem, felhívtam Barbit és lediktálta a kaputelefon csengőt, majd elirányított hogy merre találom a liftet, mert magán a lépcsőházon belül is több kapu van.
  • Helyszín:

    A szobában halk zene szól, sejtelmes fények világítanak, valamint van egy kellően nagy ágy. A fürdőszoba kútúrált, friss törölközőt lehet választani, és van többféle tusfürdő is.
  • Lány külseje:

    Egy fiatal és energikus lány selyemköntösben nyitott ajtót. Barbi alacsony viszont tökéletes arányokkal bír, és ott kerek a történet ahol lennie kell. Nem hirdet arcos képpel, de pánikra semmi ok, nagyon szép arcú és kacér mosolya van. Bőre selymes, ápolt és egy-két tetoválás díszíti, de azok is esztétikusan.
  • Action:

    Megérkezésem után, gyorsan levettem a cipőmet és átadtam egy kis apróságot. Megmutatta a szobát, ahol mégegyszer egyeztettük a programot és elszaladtam tusolni. Visszaérkezvén már mesztelenül várt és az ágyra invitált. Nem sokat teketóriázott, négykézláb ereszkedett, kinyomta a gyönyörűen kerek popsiját és elkezdett franciázni. Szépen lágyan kezdett, és fokozatosan ment mélyebbre, közben tudtam simogatni ahol értem, majd átváltottunk 69-be. Nagyon szép puncija van, viszont sajna ennél a formációnál nem voltam a helyzet magaslatán és inkább kértem hogy kezdjünk egy lovaglással. Felkerült a gumi, és nyeregbe pattant Barbi, nagyon ügyesen vágtázott néha rámhajolva, gyakorlatilag így ki tudott volna végezni, de azért a végére kértem hogy én is irányíthassak, így lett vége az első körnek.

    Két menet között fürdő beiktatása megtörtént, majd az ágyon fekve elkezdtünk beszélgetni. Már pusztán társaságként is nagyon jó Barbinál lenni, rengeteg témát érintettünk, és érdeklődő volt végig. A második menethez javasolta hogy üljek az ágy szélére, és kaptam egy újabb francia órát. Változatosan csinálta, volt hogy kéz nélkül vagy rásegítéssel, sokszor pedig teljesen eltűntetett. Lehet irányítani is, de gyakorlatilag nem kellett mert tökéletesen csinálta a ritmust, szóval úgy éreztem hogy jöhet a második menet. Az ágy széléről doggy-ban csináltuk, ahol még jobban látszik a vékony deraka és kerek popsija. Gyakorlatilag itt is Barbi volt az aktívabb, de a végére átvettem az irányítást és én is diktáltam egy ütemet. Kértem, hogy szájjal fejezzen be, újra az ágy szélére ültem, és élveztem a franciáját, viszont sajna nem lett második katarzis a részemről. Elkövettem azt a hibát, hogy reggel 10 órára kértem időpontot, és sajna nem bizonyultam sem fejben sem fizikailag erősnek. Barbi 100%-osan mindent megtett, le a kalappal mert végig nagyon aktív volt és kezdeményező, valamint ha én javasoltam valamit azt teljesítette.
  • Elszámolás:

    Elszámolásra az elején került sor. Ritkán járok lányokhoz, így nem tudom hogy az ajándék átlagos-e. Legutóbb tavaly voltam egy kolleginánál, akinél ugyanekkora volt az ajándék mérete, de Barbi mérföldekkel kellemesebb társaság és nagyon jó volt vele a szex, szóval megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jó kezdése volt a hétvégének Barbival és egy barátnő feelinges szexxel. Részemről biztos visszatérek még.
Happy Massage