• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR alapon egyeztettem Nikivel, de telefonhívások is lezajlottak egyeztetés céljából. Alapvetően flottul ,ment minden.
  • Megközelítés:

    Ezzel nem volt gond. Buszok és villamosok is járnak erre fele, a villamos majdnem a ház mellett áll meg. A Villányi úti Intézet közelében van ez a hely.
  • Helyszín:

    Niki új helyre költözött egy ideje. Amióta ismerem Nikit azóta egyre kisebb lakásokba költözik. Eleinte egy nagy 3 szobásban majd a közepe méretű 2 szobásban jelenleg pedig egy kis méretű 1 szobás lakásban fogad vendégeket. A lakás alapja véve egy nappali ahol kanapé, nagy kényelmes ágy és komód s van. Ebből nyílik a WC a konyha és a fürdőszoba is. A fürdő kabinos és kényelmesen elfér benne 2 ember. Van szájvíz is kis poharakkal.
  • Lány külseje:

    Niki egy igazi bombázó. Nagyon helyes arc óriási természetes cicik és telt alkat, valamint kecses lábak. Igazán nőies típus. Popsi brutál jó és feszes, markolni való. Aki szereti a nagy popsi és ciciket annak Niki tökéletes választás. Szexi fekete ruciban fogadott.
  • Action:

    Elöljáróban megjegyezném, hogy a mostani találkozó egy része beszélgetésből állt és nem volt olyan hosszú és változatos az action novellát lehetne írni. Attól függetlenül olyan részletesen írom meg a történeseket, ahogy lehet.

    Mikor megérkeztem, akkor hívtam Nikit és sikeresen bejutottam hozzá a kapott instrukciókat követve. A lakás elég közel van a ház bejáratához. Üdvözöltük egymást és elkezdtem leöltözni és közben beszélgettünk egy jót, mert közel fél éve nem találkoztunk. Elvonultunk egy közös tusolásra, ahol bekentük egymást tusfürdővel és ezeket le is mostuk egymásról. Még itt említettem az Albertfalván már megszokott fürdőszobai dolgokat és ő ekkor gondolt egyet és leguggolt elém egy bemelegítő natúr francia erejéig. Mivel csak egy rövid felvezetés volt, ezért hamar véget ért. Megtöröltük magunkat és visszamentünk a szobába az ágyhoz. Én elfeküdtem rajta Niki pedig a lábai közé telepedett és egy mélytorkos franciával folytattuk a randit. Így csináltuk egy darabig majd 69-et kértem. Igazából ez sem tartott sokáig, mert hamar gumit varázsolt rám és hátulról csináltuk kutyus pózban. A testét átkaroltam és mivel eléggé instabil póz volt, ezért Niki hasra feküdt és így folytattuk hátulról. Csókoltam őt és simogattam és néha a teste alá nyúltam, hogy a ciciket is kényeztessem egy kicsit. Ő erre egyre nagyobb és kéjesebb sóhajokkal válaszolt. Kicsit változtam a pozíciómon és úgy nézett ki mintha én lovagolnék rajta. Így járattam benne a velem egykorút és utána belecsókoltam a nyakába. Azt mondta hogy a hideg kirázza ilyenkor és ekkor megpróbáltam a fülére áttérni. Tudom az neki egy érzékeny pont, de végül is változtattunk rajta és a tenyereimet rájuk helyezte, mert ezt megengedte. Itt jöttek el nála kéj legnagyobb nyögései és egy utolsó kéjes nyögéssel elérte az orgazmust. én is közel jártam már és ekkor az ágy mellé álltam; Niki pedig az ágy szélére ült. Gumi le és elkezdtem a cicik közt megjáratni a velem egykorút és ő összenyomta az ikreket és legvégül a cicikre élveztem.

    Megtöröltük magunkat és egy újabb csevegés kezdődött és több téma is szóba került. Igazából a csevegéssel picit elhúztuk az időt és egy picit tovább maradtam talán a kelleténél, de nem volt baj belőle. Rendeztem a csokrot és visszahúztam gönceimet és a cipőmet. Búcsúcsókok és tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és annyi amennyi szerepel nála az adatlapján A közös fürdés extráját vettem igénybe, mert az nála eddig sarkaltos pont volt, mert az előző helyén a zuhanykabin eléggé tropa állapotban volt.
  • Összkép:

    Rendkívül kiemelkedő élmény volt ismét találkozni vele. Úgy érzem, mintha egy újabb mérföldkövet értünk volna el a randijainkat tekintve. Nem tudom pontosan mi várhat még ránk, de egy biztos, hogy itt nincs még vége.
Happy Massage