• Renáta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztettünk telefonon, VTR-n , Viberen is . Már az adatlap olvasgatása és nézegetése alatt nagyon szimpatikus volt , telefon beszélgetés csak tovább növelte ezt az érzést. Mindent átbeszéltünk, nem maradt kérdés.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem GPS segítségével, egyből oda találtam. Szerencsém volt, pont találtam egy parkolót, de több parkolóház is van a közelben.
  • Helyszín:

    Régi típusú társasház szép kis lakás , felújított , igényes. Fürdőben üveg zuhany elég nagy , bőven el lehet férni benne. Több fajta tusfürdő , minden kiváló minőségű ahogy a szájvíz is.
  • Lány külseje:

    Már nagyon vártam a találkozást, kíváncsi voltam rá nagyon ! Ajtó nyitás után csak annyi jutott eszembe , hogy huuuuuu. :) Egy köntösben fogadott alatta levő ruha darabról nem tudom megmondani, hogy az mi is volt pontosan, de szerencsére le tudtam hámozni róla . Reni nagyon szép sexy szeplős arca van , hosszú haja, sportos teste, kemény popsival , pici cicivel, nekem nagyon tetszett mindene!
  • Erotikus masszázs:

    Az adatlapja alapján egy határozott , kicsit cinikus , humoros , jó fej csajra számítottam, nem is kellett csalódnom , pont ilyen volt. Amikor megérkeztem vizes hajjal várt ,mert egy órával elszámolta magát , de engem ez egyáltalán nem zavart , sőt jó volt , hogy ilyen laza jó hangulatban indult a randink és a későbbiekben sem zavart a vizes haja .
    Itallal kínált , szerencsére szénsavas vizet kértem , mert light colája nem lett volna :))))
    Viccet félre téve nagyon kedvesen fogadott és közben könnyed hangulatban beszélgetünk , majd elmentem tusolni. Tusolás után az elkészített helyen hason kényelembe helyeztem magam, a fejem alá egy puha törülköző került , de párnát is kaptam volna...
    A masszázs ?????? Tökéletes, minden porcikámat át masszírozta a talpamtól a nyakamig , a kezeimet , pontról pontra . Nagyon jól esett , erős szakszerű masszázst kaptam , közben jókat dumáltunk, nagyon bírtam Reni stílusát, nagyon jó fej csaj , okos , pontosan tudja, hogy mit akar. Jött volna ekkor aminek jönnie kell illetve kellett volna, a fordulj meg vezényszó , de nem jött :)))))
    Reni más ... :)
    Oda feküdt mellém :)
    Mennyire jó érzés volt, még úgy is , hogy még mindig ruhában volt, de egyáltalán nem zavart. Ott feküdt mellettem ez a gyönyörű nő és elkezdtem csókolgatni a nyakát majd az arcát és a száját majd finom csókolózásban folytattuk, közben a kezem elkezdte felfedezni a testét. A ruhácska ebben nagyon zavaró volt , így kihámozhattam belőle és a melltartó is lekerült . Tovább élvezhettem csodálatos testét, simogattam csókolgattam ahol csak értem, közben ő is viszonozta ugyanezt és kezébe akadt a farkam is közben, amivel eljátszadozott.
    Szép lassan elindultam csókolgatva lefelé, végig csókoltam a meredező mell bimbóit, majd megérkeztem a szép, fincsi puncijához ahol bő nyállal a csikló kényeztetésébe kezdtem. Itt elidőztem,, nagyon finom volt és engem rettentően izgat a punci és környéke izgatása főleg ha hallhatóan jól érzi magát a partnerem. Úgy hallottam, hogy Reni élvezte a nyelvem játékát bár azt gondolom, hogy a csúcsra nem jutott el.
    Finoman jelezte, hogy cseréljünk és ezután ő haladt lefelé majd finoman a farkam kényeztetésébe kezdett, nyalogatta , bekapta , csinált vele mindent is , nagyon élveztem amit csinált , nincsen meg minden részlet. :) Végül hatalmasat élveztem és utána ismét odabújt mellém ahol még dumáltunk és közben simogattam csodás testét.
    Időnk végezettével fürdés , ásványviz, a virágszálak az asztalra kerültek, csók, búcsú...
  • Levezetés:

    Kölcsönös francia, mint írtam nagyon jó volt , finoman csinálta , pont ahogy én szeretem, lehet, hogy tudta , hogy mire van szükségem
  • Elszámolás:

    Mindent előre megbeszéltünk, azt kaptam amit igért, szakszerű masszázs és egy óriási erotikus élmény. 90 percet voltam szerintem a virágszálak száma átlagos hozzá teszem egy átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Feltöltődve, kisimulva távoztam egy okos, határozott, fiatal hölgytől akinek határozott elképzelései vannak az életről, nagyon sexy , szép és úgy meg masszírozott, hogy még este is voltak piros foltok a hátamon :))))
    Aki egy üres csevegésre , simogatásra és egy szopásra vágyik az ne hozzá menjen !!!
    Rencsivel egy tartalmas másfél órát ( többet) töltöttem!
    Tessék vigyázni rá ,bár szerintem tud magára vigyázni !!!!!!!
Happy Massage