• Nina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette, 1 óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Sokak által ismert Kondorosi lakópark, gps pontosan odavisz, parkolás jelen helyzetben 2 perc sétára volt megoldható.
  • Helyszín:

    Jó állapotú tiszta lakás, nappali + 2 hálószoba, fürdő kicsi, de a célnak megfelelő, káddal és paravánnal. Több fajta tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre. Háló normál méretű, nagy franciaággyal és oldalt keskenyebb tükörrel felszerelt. Sajnos nincs olyan alkalmatosság, amire a ruhákat le lehet tenni (az ágy sarka a lehetőség). A lakásban még egy lány rendel, de jelenléte nem volt tapasztalható.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, vékony, fiatal lány, nagyon formás alakkal, feszes testű, formás popsi, picike cicik, arca véleményem szerint nagyon helyes. Melltartóban, tangában és magassarkúban fogadott. Diszkrét tetoválás van a felkarján és a vállán.
  • Action:

    Megérkezesem után a hálóba vettük az irányt, kérésére előre átadtam a megbeszélt virágszálakat, majd a fürdőbe vettem az irányt. Visszaérkezésemkor az ágy szélen ülve várt. Mellé telepedtem és apró csókokkal, simagatásokkal elkezdtük felfedezni egymás testét. Kis idő múlva a melltartó is lekerült róla és nyelvemmel kezdtem kezelésbe venni a kis formás, feszes ciciket, aminek hatására Nina halk sóhajokba kezdett, közban simogattam a combját és a popsiját. Ezután az ágyra dőltem és átadtam testemet Nina csókjainak, szépen lassan haladt lefelé, míg egyszer csak elérte a célterületet és nf-ázni kezdett. Ezt nagyon gyengéden csinálta (talán túl gyengéden is, de végül is a célt elérte vele), szinte csak a makkot kapta be, közben kezével a golyóimat simogatta. Sokáig nem erőltettem ezt, jeleztem, hogy most én szeretném kényeztetni. A hátára feküdt és csókokkal a nyakától szépen lassan lefelé haladva eljutottam a puncijához, amt nyelvemmel kezelésbe vettem. Nagyon finom tini puncija van, mint ahogyan írja is bemutatkozásában. Apró sóhajok és testének meg-meg remegései jelezték, hogy élvezi ténykedésemet, de a csúcsra nem tudtam eljuttatni. Ezután gumihúzás és kértem, hogy pattanjon nyeregbe. Ebben a pózban sajnos úgy helyezkedett, hogy a farkam végén tudjon csak mozogni (pedig áltlagos mérettel rendelkezem), ezért pózváltást eszközöltem, hátulról támadtam. Szűk puncijába nehezen tudtam beilleszteni a farkamat, na meg mert olyan pozícióba helyezte magát, hogy nehezen férjek hozzá. Tudjátok van az a pozíció osztályozás, hogy kezdő, haladó, közép haladó, professoinal. Na ez a kezdő és a haladó között volt valahol. Ebben a pózban is csak a végét tudtam járatni benne. Rövid idő alatt így mentem el szűk puncijában. Kaptam szilviát és törlőkendőt a tisztálkodáshoz.
    Ezután beszélgettünk egy kis időt, közben simogattuk egymás testét. Értelmes lány, lehet vele beszélgetni sok mindenről.
    Lassan rátértünk a következő menetre. Klasszikus kölcsönös franciával kezdtünk, szép látvány terült elém hátulról, alsó nézetben. Finoman nyaltam punciját, éreztem, hogy élvezi is, persze én is élveztem ténykedését. Ezután hagyományos misszi pozícióba helyezkedtünk. Ebben a helyzetbe is próbált úgy helyezkedni, hogy csak a végét tudjam berakni, ezért kértem, hogy a lábait felemelhessem, kezemmel megtámaszta. Így már tövig tudtam nyomni neki, nagyobb tempóval. Szerintem ő is élvezte, legalábbis az általa kiadott hanghatásokból erre a következtetésre jutottam. Jó érzés volt szűk puncijában teljesen elmerülni, nem is bírtam sokáig, hamarosan így lett végem. Ismét szilviát és nedves törlőt kaptam a tisztálkodáshoz. Időm lejárt, úgyhogy felöltöztem és kikisért.
  • Elszámolás:

    Előre kérte. Árszabása nagyon kedvező, régi pesti átlag alatti. Extrákat nem vettem igénybe (nfvsz, csók).
  • Összkép:

    Összeségében nem volt rossz a találkán, amiért mentem azt megkaptam. Látszik, hogy még csak most kezdte a szakmát. Van még mit tanulnia, de az alapok nem rosszak. Csak a szex közbeni "úgy" helyezkedésével volt a probléma, de lehet, hogy ha kicsit erélyesebb lettem volna, akkor azzal sem, mint ahogy a második menetben ez ki is derült.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-04-01 14:05:39
Happy Massage