• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Kedves! Nagyon szépen köszönöm a humoros hangvételű, ám nagyon izgalmas beszámolót. :) Nagyon várom az újabb randit, hamarosan látjuk egymást.
    Csók és ölelés: Vivi

  • Egyeztetés:

    Egy ideje a kedvenceim között található Viviana. Egyszer már beszéltünk telefonon, nagyon cuki hangja van :) akkor nem sikerült időpontot találni, mert túlzottan népszerű a drága.
    Aztán leveleztünk az oldalon az időpont megtalálása céljából. Mikor ez megvolt VTR-en fixáltam. Könnyen elértem, azaz gyorsan válaszolt.
  • Megközelítés:

    Zugló már már kertvárosias lakótelepén van a tetthely. Én kocsival mentem és nagyon könnyen odataláltam. A GPS pontosan oda visz, a cím pontos. Pont a ház előtt több parkoló is volt. Tömegközlekedés sem okozhat gondot, buszok villamos is áll meg rövid séta távolságra.
  • Helyszín:

    A ház nem panel, hanem kicsit régebben épített tégla. A lakás magas színvonalon fel van újítva. A fürdő világos, nagy ablaka van az utcára. Valamiért jól esett a természetes fényben pancsolni :)
    Mindenféle kegyszer megtalálható, ami a tisztálkodáshoz fertőtlenítéshez kellhet. Törölköző,. pihe puha, jó minőségű és oda vissza kettőt is kaptam belőle. A szoba a célnak maximálisan megfelel. Tatami van a földön birkózás céljából. Körbe tükrözve ami nagyon hasznos. Lágy zene, félhomály kellemes fények.
  • Lány külseje:

    Nagyon nagy baj történt... lehet, hogy szerelmes leszek, pedig az nem túl praktikus :D
    Az hogy a képeknek megfelel az nem kérdés, de még sokkal szebb is. Főleg a pofija. Annyira betalált nálam, hogy teljesen kész lettem, már az elején. Kérdezte is, hogy én ilyen szótlan fickó vagyok e... próbáltam én beszélni, de ilyen sokkos állapotban nehéz. A szemei csillognak, szikráznak, csábítanak. És a szája, ahogyan folyamatosan mosolyog. Telt ajkai vannak és már azért megérte elmennem, hogy megcsókolhattam. Az alakja láthatók a képeken. Sportos vékony lány, de akol kell ott puha :) Még ami külön kiemelendő az a hibátlan formás feszes popója.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor beléptem az ajtón és rám mosolygott Vivi, már tudtam, hogy megvan rá az esély, hogy törzsvendég leszek. Nyilván kettőn áll a vásár, de reménykedek. Nem tudom miben fogadott. Valami volt rajta az biztos. Én ott elvesztett amikor rám mosolygott. No azért annyit láttam, hogy amikor a szobába kisírt, hogy fekete tanga takar némi területet formás popójából, vagy inkább kiemelte kerekségét. A szobában, megszabadultam ruháimtól, amit tőlem egy méterre található ajtófélfának támaszkodva, ölbe tett kézzel, végig nézett, méregetett, szája sarkában kaján mosoly. Próbált zavarba hozni, majdnem sikerült, de szerencse, hogy nem vagyok szégyenlős :D Megkaptam az első törölközőmet, elmentem tusolni. Szerintem elég jól sikerült, pedig egyedül, elengedett kézzel csináltam. Visszafele a szobában várt. Ekkor már lekerült róla ami rajta volt, kivéve a tanga bugyit. Az a masszázs folyamán fenn maradt. Ott állt mosolygott. Odaléptem és egy csókot loptam, átkaroltam. A cerkába szinte azonnal tódult a vér, de ez maximum arra volt jó, hogy amikor megkért, hogy feküdjek hasra, kicsit nehezebb volt megtennem. Van is egy mondás, hogy 50 felett ne bízz a pukiban és használj ki minden merevedést. De mivel ez rám nem vonatkozik, hasra dobtam magam :D
    A masszázst a lábaimnál kezdte. A minap voltam sport masszázson, na ez nem az. De sok minden elvárással érkeztem a kőkemény masszázs nem volt közötte ;) Finoman végig nyomkorászta a lábaimat. Közben megbeszéltük milyen rettenetes ez a Covid, ki mikor és hogyan hallt meg.... aztán megállapodtunk, hogy inkább keresünk vidámabb témát. Ezután a hátamat is megmasszírozta. Nagyon jól esett. Hozzávetőlegesen az időn felét tehette ki eme esemény, majd elkezdett cirógatni, amiből éreztem, hogy marosan jól járok. Kérte, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Vivi hozzám bújt és hatalmas smárolásba kezdtünk. Mint mondtam, hogy a szájával nem lemehet betelni, főleg mikor gyönyörű zöld szemeit szikráztatja. A szerszámom ettől azonnal harcra kész állapotba került. Vivi lejjebb csúszott és nekiállt franciára tanítani. Nagyon ügyes a hangszeren. Gondolat olvasó az tuti, mert mindig pont azt csinálta és pont akkor ahogyan azt csak kívánni lehetett. Lingam masszázst is kaptam, miközben a zacsit nyálazta sőt még lejjebb a gátat is még annál (vagy anál) is lejjebb. A francia is hibátlan volt. Sehol se karcolt, vagy feszített, de eléggé mélyen letolta. Látványnak is jó volt. A véget elkerülendő, felültem, váltottunk pár csókot és megkérdeztem, hogy kinyaljam e. A válasz, "naná" volt :) Felé kerekedtem, miközben gyönyörködtem szépségében misszionárius pózt imitáltunk. Élesben is bevállalnám, mert nagyon vadító volt. :) Majd a nyakától a ciciken keresztül lefelé vettem az irányt. Körbe puszilgattam szépséges punciját. Ahogy észrevettem a mozdulatokat a popó tabu és az ujjaknak is kint a helye. Nyaltam faltam, miközben kedvesen, bájosan nyöszörgött. Láthatóan élvezte. Az orgazmus pillanatát bevallom nem véltem felfedezni, vagyis nem volt hatalmas robbanás, de jelezte, hogy elment és már érzékenyé kezd válni. Kizárólag csak kínzásból, még egy kicsit szórakoztam odalent. Oda bújtam hozzá. Ezután Ö kerekedett felém és egy olajos csúszkát, lingam masszázst kaptam. Ekkor lovagló pózt imitált, én meg megmarkolászhattam formás kemény popóját. Mikor már igen csak fel voltam turbózva, újra lejjebb vette az irányt de ekkor már nem volt menekvés. A koreográfia a korábbi volt és végül a szájába élveztem. Az utódokat papírtörlőbe engedte, majd mellém feküdt a fejét a vállamra helyezte. Mint egy szerelmes pár így pihegtünk. Ha dohányoznék, most gyújtottam volna rá :D Még aludni is bírtam, volna, de ezt elkerülendő a fürdő felé vettem az irányt. Az elején kérdeztem, hogy eljön e velem tusolni, de azt mondta, hogy a végén... de ez csak akkor jutott eszembe, mikor már már a zuhany alatt álltam.
  • Elszámolás:

    Minden extra, de semmi se feláras. Vivi nagyon korrekt. A rózsák mértéke nagyon baráti, főleg az élmény fényében. A végén diszkréten a pamlagon hagytam.
  • Összkép:

    Nekem ez hatalmas élmény volt. Nagyon régen éreztem magam ilyen jól. Agyaltam is rajta, hogy megírjam vagy eltitkoljam, de mivel nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó istennő beszámolója Vivinek, ezért ha sokan lecsapnak a szépségemre, nem emiatt lesz. :D ....ha lehetne megtartanám magamnak a leányzót. Ahogy az egy éve divatos volt mindenki maradjon otthon!
Happy Massage