• AMY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amyt másodszor próbáltam elérni, egyszer már volt egyeztetésünk, melyet nagyon rugalmasan kezelt, de sajnos, az én ráérésem (hiánya) miatt nem jött össze. Aztán megint beállt a vállam, így célirányosan olyan masszőzt kerestem a kedvencek közül, akinek a masszázs értékelése is magas, erotika oldaláról is mozgatja a fantáziámat, és rá is ér (sajnos, nálam még mindig nagyon nehezen megy az előre tervezés). Így került a képbe újból Amy, egy hétköznapi ebédszünetben.
    Telefont nem vette fel, így VTR-en jelentkeztem be, amit nem sok idő elteltével elfogadott.
  • Megközelítés:

    Ismert környék, főút mellett. Dél-Budáról érkezve is könnyű volt eljutni, nyilván normál ügymenetben jobbak az esélyek BKV-val, ami szinte a ház előtt tesz le. A mostani helyzetben parkolni sem volt nehéz. A bejutás nem volt zökkenőmentes, első körben nem vette fel a telefont, de aztán visszacsörgetett, és nem sokkal később már az ajtóban kopogtattam.
  • Helyszín:

    A lakás földszinti bejárattal rendelkezik egy régebbi bérházban. Két szintes, több szobával. Egy lépcsőn mentünk fel a tetthelyre, ahonnan nem messze volt a fürdőszoba, minden szükséges felszereléssel ellátva. A lakás zegzugos, így visszafelé volt némi félelmem, hogy eltévedek, de sikerült visszatalálnom a megfelelő szobába. Itt egy méretes tatami, sejtelmes félhomály, és Amy várt.
  • Lány külseje:

    Már a bejáratban megnyugodva nyugtáztam, hogy a képeknek megfelelő hölgy fogadott. Amy egy vékony, magas, isteni alakkal megáldott fiatal lány. Arc nélkül hirdet, ami miatt az ember zsákbamacskát kap, ami csak abból a szempontból "problémás", hogy az embernek tudat alatt is van egy elképzelése, ami jelen esetben nem torkollott csalódásba. Kedves, vonzó, de inkább hétköznapi arcra lehet számítani. Már nem emlékszem a szettje színére, de nagyon jól kihangsúlyozta gyönyörű alakját, már akkor beindultak a hormonok, amikor a lépcsőn követtem őt az emeletre.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy említettem is, most a beállt vállaim legalább annyira motiváltak a látogatásra, mint az erotikus rész. Hasra vágódtam tehát, de az infrastruktúrában probléma adódott, így Amy pár percre "eltűnt", ha jól értettem, boylert javítani. Mindegy is, pár percre magamra maradtam. Mikor visszajött, elnézést kért a hőmérsékletért, de megnyugtattam, hogy nekem ez így pont jó. Ebben maradtunk, és kezdetét vette a masszázs rész. Nagyon kellemes érintései voltak, a nagykönyvben megírtak szerint végigment minden szükséges porcikámon. A csomókat nem masszírozta ki, de ez már a legelején látszódott, hogy így lesz. Ettől függetlenül szó nem érheti a ház elejét, nagyon kellemes masszázst kaptam, mely közben kiderült, hogy vendéglátóm legalább annyira kellemes társalgó partner is, nagyon intelligens, tartalmas beszélgetés folyt közöttünk. A probléma inkább az volt, hogy az idő közben nagyon elrepült, illetve a csúszka részre még mindig a fehérneműben került sor, ami meglehetősen szokatlan volt számomra.
  • Levezetés:

    Ahogy a falon lévő órára pillantottam, egy kisebb sokkhatás ért, ekkor szembesültem azzal, hogy negyed óránk maradt hátra a kényeztetésre. Bár vendéglátóm vonzereje miatt biztos voltam, hogy a célnak ez a rövid idő is elég lesz, azonban a hosszabb, elnyújtott élvezet híveként ez kicsit blokkolt, legalábbis akkor így éreztem. Amy a korábbi kedvességgel ért intim részemhez, érintési nagyon kellemesek, már-már borzongatóak voltak. Meleg olajjal, változatos technikával kényeztetett, amit az első pillanattól élveztem. Viszont még mindig fehérneműben, amitől, kérésemre itt már közösen megszabadítottuk a felsőtestét. Itt tűntek fel először gyönyörű mellei. Láttam már szépeket, még szebbeket, ez a páros top kategória volt minden szempontból. Engedélyt kaptam érintésükre, így finoman én is simogatni kezdtem. Közben a korábbi, igen magas színvonalon folyt a kényeztetésem, amit szemét lesütve, szája szélén finom mosollyal kivitelezett. Gondolom, ez az első találkozás miatti tartózkodás lehetett, legalábbis a korábbi kötetlenségből kiindulva.
    Az idő miatt bár feszélyezve voltam, varázslatos technikájával mégis nagyon magas szintre eljuttatott, és egy ilyen pillanatban ért a vég. Egyik legkellemesebb élményem volt, amire biztos, hogy sokáig emlékezni fogok.
  • Elszámolás:

    A mai normális árfekvés magasabbik széle, annyi volt, amennyiben megegyeztünk. Szokásomhoz híven egy borítékban adtam át, megköszönve ténykedését. Extrákról nem tudok, amit kaptam, az "alapcsomag" része volt. Telefonon korrektül kihangsúlyozta, hogy a kölcsönösség első alkalommal nem lehetséges, illetve ekkor kizárólag kézi levezetésre van lehetőség. Ennek tudatában mentem, ez nem jelentett semmilyen különbséget az elszámolás terén.
  • Összkép:

    Érdekes érzésekkel távoztam. Összességében Amy egy nagyon magas szintű, csodálatos élményt nyújtott, annak ellenére, hogy a levezetés során éreztem némi távolságtartást. A masszázs jóleső, de kicsit hosszúra nyúlt lett, a levezetés során keveset adott magából, ha ez csak az első alkalom miatt volt így, akkor bármikor visszamennék hozzá, elsősorban a technikája, és egyénisége miatt. Egy meztelen (legalább félmeztelen) csúszka, egy kis francia, egy kicsivel több beleélés ezt még pár szinttel tovább is emelte volna. Ha egy második, harmadik alkalommal ennél többet ad magából, akár a kölcsönösség lehetőségét is, akkor visszajáró vendég leszek.
Happy Massage