• Kitty Sweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kicsit nehéz elérni, nekem kb két nap volt .
  • Megközelítés:

    Többek által megírt környék, villamos, busz is jár arrafelé, de autóval sem bonyolult .
  • Helyszín:

    Szép tiszta, légkondis, sok tusfürdős, szájvizes kiszolgálás :) Az ágy a sarokban el van dugva, kicsit intimebb legyen a hangulat.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, szép alak, szép cicik, formás alacsony lány.
  • Action:

    A kicsit félénk ismerkedés után, elég gyorsan váltottunk. Leült mellém az ágyra és csókolózni kezdtünk, végigcsókolgattam a melleit, kézzel próbáltam felfedezni teste minden egyes centiméterét, kiemelten simogattam a lábait, bár a klasszikus lábfétis amiért mentem elmaradt, valahogy mégsem erőltettem. Úgy tűnt ez jól esett neki is, egész szenvedélyes csókcsatával, és kemény bimbókkal viszonozta. Aztán hanyatt döntött, azt hittem következin a na durr bele, de érzékien nagyon felcsigázott, végigsimogatta az egész felső testemet kézzel, szájjal, cicivel, a cicik kimondottan sokat találkoztak a férfiasságommal. Majd kezdődött a francia óra, bőnyálas, köpködős, de nem az a kimondottan mélytorkos, tulajdonképpen egyedi volt, kicsit éreztem a szilikon ajkait is. Kértem, hogy forduljunk 69-be, amivel úgy éreztem nem igazán találom mi a kellemes számára (bár ő a végén éppen az ellenkezőjét mondta, az tény, hogy ténykedésem alatt többször meg-megállt a kényeztetésemmel, de ez nekem kimondottan bejön), ez csúnyán ki is zökkentett. Megpróbált meglovagolni, de végig azon járt az eszem, hogy nem találom, őt hogy hozzam tűzbe. Nagyon pedáns lány, egy-egy pillanatra ez meglepett.
    Sajnos ennek meg is lett az eredménye, így további francia órában részesültem, egészen az óra végéig. Nem tudom, hogy direkt csinálta-e de szépen lassan, tényleg az utolsó percekre ért a beteljesülés, hagyott lenyugodni, nagyon kedves volt.. Elég cikinek éreztem, nem szoktam ilyen egyoldalúan élvezkedni, ezért elnézést is kértem, de nagyon tisztességgel helytállt. Ezután odafeküdt mellém, odabújt, beszélgettünk, elkísért a fürdőbe is, bőven túl voltam az egy órán, többször mondtam, hogy nem akarom feltartani, de csak szóval tartott.
  • Elszámolás:

    Előre mindent tisztáztunk, nem esett róla szó. Az elején az asztalra tettem, végig ott volt.
  • Összkép:

    Mindent megtett a kedvemért, nagyon odafigyelt, hogy jó legyen, és a végén úgy feküdt mellém beszélgetni, mintha rég ismernénk egymást. Az idővel abszolút nem törődött.
Happy Massage