• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma reggel egy másik - már ismerős - lánykához mentem volna, de csúnya EP lett belőle. Ha már elszöktem a munkahelyemről, és amúgy is elég fickósnak éreztem magam, gondoltam itt az idő egy új lány megismerésére. És hiába vonzódom alapvetően a tinikhez, Petra fotói mágikus erővel hatnak rám, amióta itt hirdet. Így őt hívtam. Persze ebben a szalonban nem az illető lány veszi fel a telefont, de én már makktársaknál érdeklődtem, meg elolvastam ThomasShelby kolléga kiváló beszámolóját, így ezzel nem problémáztam. Igen könnyen nyélbe ütöttük a 30 perc múlva kezdődő másfél órás randit. Már csak az maradt, hogy odaérjek időben (és útközben megnöveljem a virágszálaim számát).
  • Megközelítés:

    Már nem először járok az Alíz utcában, noha pontosan ezen a címen most voltam először. A cím alapján egyértelmű odatalálni. Parkolni ugyan könnyű, de fizetős. BKV-val a többségnek talán az 1-es villamos a legjobb opció. A megállótól kb. 5 percnyi séta lehet.
  • Helyszín:

    Ez is egy tökéletes randihelyszín. A jelenlegi budapesti kínálat talán egyik legjobbja. Új építésű lakótömb, ahova teljesen diszkrét a bejutás. A lakás szép, modern, tágas. Diszkrét sokat ígérő hangulatvilágítás a nappaliban. Tiszta, jól berendezett, világos játszószoba. A szobában tatami, a ruhámnak meg szobainas. Talán egy polc, ahova a virágcsokromat tehettem. A tatamira kikészítve a rám váró jó minőségű törölköző. A fürdőszoba is patika tisztaságú. Egy másik szobában, velünk párhuzamosan is zajlottak az események, de ezt csupán abból tudtam, hogy a távozáskor egy másik pár férficipőt is választhattam volna. De az enyém jobb volt, maradtam annál. Szóval minden pöpec.
  • Lány külseje:

    A külső tekintetében pontosan azt kaptam, amire számítottam, és amire csorgott a nyálam már egy hónapja. Egy kék szemű, csodás mosolyú leányzó, akinek tetszett az arca is, meg a mellei is, de legfőképp a popsija és a combjai. Csak éppen az arca egy szép 30 évesnek néz ki (rákérdeztem és ez a valós adat), a mellei úgy néznek ki, mintha 27 éves lenne, a feneke és a combjai meg úgy, mintha 22-24. És mindezekből az évjáratokból a szép, dögös, kívánatos változat. Teljesen lenyűgöz engem két fotója is, a jelenlegi 1-es és 5-ös. Hát pontosan ugyanezt kapod, csak még sokkal szebbet. Ha lehet, még kihívóbbat.

    Petra egy 160 centi magas bombázó. A haja afféle szőkésbarna. Mellei szépek és a bimbók később a kényeztetésre felduzzadtak. Bőre bársonyos.. Mindene igen arányos, a popsija és a combjai pedig olyanok, hogy ha én szobrász lennék, akkor mindig ilyen formájú női aktokat próbálnék alkotni. A punci frissen borotvált és jól nedvesedő. Szép volt az egész lány tetőtől talpig, de én nem tudtam a szemem levenni ezekről a combokról és erről a fenékről - hoppá, ezt már harmadszor írom le, egyébként nem véletlenül. Mintha meg lettem volna velük babonázva másfél órán át. Tetkó csak minimális volt. Itt-ott a testén (füle, köldöke) apró testékszerek. Mondjuk ezekért kár, mert a természetes szépsége elegendő lenne. De ez sem tudta elrontani.

    Ebből a lelkesedésemből fakad, hogy nem is tudom, milyen színű volt a bugyi és melltartó, amiben várt rám. Lehetett akár az is, amelyet a mostani első fotóján visel. Csak addig maradt rajta, amíg a zuhanyzásból vissza nem tértem.
  • Erotikus masszázs:

    Hazudnék, ha ide bármit írnék szakszerűségről, meg hasonlókról. Ilyesmi azért nem volt, mert amikor visszajöttem, akkor állva összeölelkeztünk. Én ilyenkor lassan, fokozatosan szoktam ismerkedni, mert ha már a külsőmmel és korommal nem hódíthatok meg egy ilyen nőt, akkor legalább a finom érintésekkel megpróbáljam. Ez itt azért nem sikerült, mert Petra nemes egyszerűséggel ott állva azonnal lesmárolt és azon lendülettel leszedte rólam a törölközőt is. Igencsak igyekeznem kellett, hogy én is mielőbb levessem a melltartóját és bugyiját, hogy a viszonyok kiegyenlítődjenek. Ha Petrán múlik, akkor 1 perc múlva már átkerülünk a kényeztetés rovatba. Én lassítottam, és így kb. 3 perc álló helyzetben folytatott csókolózás és kölcsönös tapizás után kezdődött csak el a petting.
  • Levezetés:

    És ha már elkezdődött, akkor a randi végéig lényegében egyfolytában tartott is a petting. Gyakran íródik le itt az, hogy "olyan volt, mint amikor a barátnődhöz felugrasz". No, ez meg olyan volt, mint amikor a végsőkig kiéhezett barátnődhöz ugrasz fel. Én ma a "Szőke Ciklonnal" töltöttem másfél felejthetetlen órát. Volt ebben a közösülésen kívül lényegében minden, ami szemnek-szájnak és a farkamnak ingere. Petra kétszer facsart ki engem. Első alkalommal olyan vehemenciával kapta be a farkamat, és kezdve szopni, hogy én arra kértem, lassítson kb. ennek a tempónak a harmadára, mert különben én 1 percig sem fogom ezt kibírni. Másodszor - talán fél órával később belátóbb volt: akkor csak felére kellett lassítanom a tempóját. Volt itt tövig bekapás, a környék nyalogatása, cuppogás, hangeffektusok. Szóval izgi volt, pornós volt és nagyon jól esett. Jobbára csak a szájával dolgozott. Közben úgy pozicionálta magát, hogy megujjazhattam, és el tudtam hinni, hogy élvezi az ujjazást is, meg azt is, hogy leszop. Az a pucsítás és a szétterpesztett combjai valami fantasztikusan néztek ki élőben is (oldalról) meg a tükörben is (hátulról). Amikor pedig a szájába élveztem, akkor nem kendőért szaladt, hanem sokáig a szájában tartott, majd jött a fejemhez, és újra lesmárolt igazi nyelves csókokkal.

    Én két alkalommal kényeztettem számomra "hagyományos" módon a lábai között heverve. Eközben a testmozgásával jelezve szinte kérte az ujjaimat a puncijába, és a bedugott ujjaimat simogatta, körbeölelte az össze-összezáródó hüvelybemenet. A fejemet időnként vehemensen a lába közé szorította: a kezével lenyomta az arcomat a punijára, és közben a combjaival és az egész lábával erősen magához ölelt.

    Ez a nő nagyon tudja, mi kell a férfinak, és igyekszik is azt maradéktalanul nyújtani. Eközben azt hiszem, jó volt neki mindkét alkalommal, de nem hinném,. hogy orgazmusig eljutottunk, noha erősen ügyködtünk rajta mindketten. Jó esetben első alkalommal majdnem ott jártunk már. Majd talán legközelebb.

    Ami leginkább megmaradt bennem, az a vége felé történt. Amikor másodszor kivégzett engem Petra, akkor én több jelét is adtam, hogy mennyire tetszik nekem, amit a tükörben látok. Erre ő, amikor már úgy lehetett gondolni, hogy a Szőke Ciklon lecsillapszik, de még volt 10-15 percünk, egyszer csak megkérdezett, hogy ha már annyira tetszik nekem, akkor akarom-e őt hátulról kinyalni. Vajon lehet egy ilyen kérdésre nemet mondani? Bepucsított hát, és én vadul nyaltam a csiklót is, de leginkább a vagina bemenetét, a gátat és a popólyukat. Közben az ujjaimmal mindig egy lépcsőfokkal lemaradva a csiklót birizgáltam, vagy megujjaztam éppen. Petra dorombolt, hörgött, sikerrel elhitette velem, hogy ő is nagyon élvezi ezt. Az én "nagypapás" tempóm hatalmas kontrasztban volt mindvégig Petra lendületével. De ez számomra nem zavaró volt, hanem éppen ingerlő.
  • Elszámolás:

    A virágszálaimat - mint ahogy az szokásom - egy apró ajándék átadása mellett diszkréten letettem a polcra a megérkezésemkor. Petra ügyesen és hihetően örült a kapott földiepernek, a boríték meg ott maradt érintetlenül a távozásomig. Az ár/érték arány szerintem jó: magas áron csúcsminőség minden tekintetben. És persze teljesen korrekt: azt kaptam, amit megbeszéltünk. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Még most - a látogatásom estéjén is - kavarognak bennem az emlékek és érzelmek. Lehet hogy tévedek, amikor többnyire a tiniket látogatom? Mert ez a Nő olyat művelt velem, amit talán soha nem felejtek el. Valószínű, hogy nem én vagyok az ideális vendége, hanem a sokkal fiatalabb, férfiasabb és hevesebb vérmérsékletű fazonok. Különösen az ilyeneknek ajánlom Petrát.

    De én is olyat kaptam tőle, hogy kétfelé állt a fülem. Lerohant, meghódított a külsejével, viselkedésével, odaadásával, mosolyával, erotikusságával. Drága Szőke Ciklonom, köszönöm szépen ezt a felejthetetlen élményt. Nem tervezel sokáig közöttünk maradni, de biztosan visszatérek még addig.

    Arra sokan háklisak, hogy "vigyázzatok rá". Azt szabad mondani, hogy "vigyázzatok magatokra" ha Ti is egy ilyen vérmes nőt találtuk ott, mint aki engem ma fogadott?
Happy Massage